Şimdi Ara

Survivor, Bugün Ne Giysem vs. programları olan ülkemizde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedense düzgün yazar ve hikaye sever kişiler arıyoruz. Koysanıza 1 saatlik Kahve Molası Adında program ve programın içinde yazarların eserlerini tanıttığı+edebiyatı nasıl güzel hale getirebiliriz konuşmaları vs. yok Survivor izlesin halk. Bir kişinin eline kitap vermeden ya da kitabı tanıtmadan kitap okumayı bekleyemezsiniz ki siz. O kadar işin içinde dur kitap okuyayım demez yani.

• Arz talep meselesi hocam. Dediğiniz gibi programların çok fazla ilgi çekeceğini düşünmüyorum ülkemizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sevmem bu tarz programlari da bu programlar tum dunyada var, sirf bizde yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Ben de sevmem bu tarz programlari da bu programlar tum dunyada var, sirf bizde yok ki

Bu nasil bir savunma sekli ? Birseyi dunyanin cogunlugu yapinca bu onun dogru oldugu anlamina mi geliyor ?

• ntv de şöyle bir şey vardıhttp://www.ntv.com.tr/once-soz-vardi
  • Çok haklısınız. Kokuşmuş düzene isyan bayrağı açan North Ronaldsay adasında yaşayan televizyon eleştirmeni Ellinor İngnar, bu soruna parmak basmış. Yazısında İskoç erkekler tarafından etek giyilmesinin bu tarz şov programlarını tetiklediği, ayrıca kötü hava koşulları düzeltilmezse ülke insanının Survivor gibi hayat memat meseleli programlara kendi hayatlarında zaten girizgah yapmış olmaları hasebiyle müspet yönelimler beslediği saptamasında bulunmuş.

Pek tabi ki Banu Avar da bu konuda önemli tespitlere sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

ntv de şöyle bir şey vardıhttp://www.ntv.com.tr/once-soz-vardi

aynen ama reklamı pek yapılmıyorki. Zaten 1 program bu konuda yetersiz kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Televizyondan nefret ediyorum. Klişe diziler, saçma programlar... Bilgi yarışmaları keyifli bir tek. Milyoneri denk gelirse izliyorum. Tvden değil ama pcden trtdeki bi ihtimal programını da izliyorum, baya keyifli o da.

• tv kadar gereksiz bir sey yok bence. ayni sekilde gazetr de. cok ilkel kaldilar.

tek ise yaradiklari sey propaganda ve otistiklere(lafim gercek otistiklere degil kesinlikle) hizmet

• Talep varsa yayınlarlar bu kadar basit. Evde oturduğum zamanlarda biraz izledim adamı tımarhaneye düşürür bu yayınlar. Nerede çirkef kadın nerede pislik birşey varsa bu programlara çıkıyor. Pavyondan kadınları toplasan böyle program çıkmaz.
  • Kız çocukları bu moda programlariyla kafayı bozmuş.9 yaşındaki çocuklar bile moda konuşuyor.

• keşke öyle olsa ama kendini bilen akıllı insan zaten bunlardan etkilenmez.
    bakın fransa,ingiltere,hollanda,amerika... hepsinde aynı programlar var ama ülkeler ve insanları gelişmekte geri kalmıyorlar
    hele japonyadaki programlar bizdekilerden bile berbat ama geldikleri yer ortada
  • Toptan kaldırsalar da kurtulsak bu iğrenç programları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 17 Eylül 2016; 10:31:48 >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Yok o manada demedim. Bu programlarin kaldirilmasini isteyenler sadece bizde varmis gibi davraniyorlar. Survivor yabancilarda da var ama beyinleri yikanmiyor zehir gibiler. Yoksa ben de izlemiyorum ve izletmemeye calisiyorum.Bizim millette sikinti var biraz bu konuda.

• Bu programlar amerikada da var ama adamlar süper güç.

• İnsanları başka nasıl uyutucaklar? Komşusu bombalı saldırıda ölürken, insanların bu ülke elden gidiyor demek yerine, Turabi nasıl yendi Hasan'ı ahahaha demesi gerekiyor. Yoksa ülke kurtulur, gerek yok öyle programlara. Çok kitap okunmak istiyorsa açın son model yazarlarımızın aşk kitapları var. Okuyup kültürlenin.

• Aptal kutusu diye boşuna demiyorlar.

Bilgilendirici programlar başta yönetenlerin işine gelmiyor. Mesela Celal Şengör ve İlber Ortaylı ile yapılan Teke Tek Özel programlarının akıbeti malumunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Arz talep meselesi hocam. Dediğiniz gibi programların çok fazla ilgi çekeceğini düşünmüyorum ülkemizde

işte modern gelişmiş devletlerde burda devlet televizyonu devreye girer bizde trt 1 de dizi izliyoruz devlet televizyonu gelir korkusu olmasın diye bu arz talep kavgasına
    girmesin diye vergi ile ayakta duran bir kurumdur bu kurumun amacı sanat belgesel egitici yayınlar yapmasıdır belgesel diyince aslanların çiftleşmesi degil cosmos bir uzay serüveni
    gibi belgesellerden bahsediyorum bizse baba candır zartır zurtur dizilerini izliyoruz
  • Gardırop savaşları güzel o kalkmasın

Aycan reiz

• Forum gündeminde darbeden sonra survivor gelirken, birkaç gün sonra yer değiştirdiler diye hatırlıyorum. Ya da şöyle söyleyeyim darbe konusu altlara doğru kaymaya başlamıştı.
    Bizim millet böyle böyle uyutuluyor işte, izlenen kanallar belli programlar belli.
    Tvyi hiç izlemem ama kanalların yayın akılında bilgi programları siyasi tartışmalar vs kesin gece saatlerine yakın zamanda veriliyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.