2016 yılının reytingleri yok Nisa yarışmayı batırdı. Acun, Kaosla kurtarmaya başlıyor Avrupa şampiyonasından önce bitirir veya başlangıç tarihine denk getirir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (87. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Açıkçası (SURVIVOR'a) zamansal açıdan hiç dikkat etmiyorum desem yeridir. Bundan dolayı sorgulamak istedim ki EURO 2024 öncesi final yapılacağı kuvvetle muhtemeldir, katılıyorum.
Hiç dikkat etmediğimden olsa gerek, daha kısa sürede fişi çekilir diye düşünüyordum. Hayırlısı diyelim o zaman...
-
-
Kendi sezonunda aynı söylediğiniz gibi biriydi. Yiğit Poyraz için performansı kötüydü diyemem ama o sene gönüllüler erkekleri epey iyiydiler. Öyle ki Berkay, Emin ve Steven'ın gerisinde kalıyordu performans olarak Yiğit Poyraz. Emin erkenden sakatlanıp gidince ipleri eline aldı. Steven'ı yaveri, Berkay'ı yancısı yaptı. Final oyunlarında da Batuhan ve Uğurtan Dora hariç hiçbir erkeğe üstünlük kuramadı. Son oyunlarda özellikle sıklıkla yanlış seçimler yaparak (hatalı atış materyalleri vb.) Ayşe'nin, Aleyna'nın falan oyun kazanarak gittiği final SMS'ine galibiyetsiz gitti. İsmail performans olarak zaten dominasyon olmasa da üstünlük kurmuştu. Sonuç kaçınılmaz oldu yani.
-
Tabi toplu olarak. Yoksa daha geçen sene oynandı bire bir. Yoldaş Murat'ın Nefise ile istekli miydim kavgası aklımda hâlâ
-
-
Gel atomu psrçalayslım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu sefer bizim milli maçlarda var. En fazla yapacağı yarı final ile finali şampiyon başlangıcı tarihinde ayarlar. Hatta Dominikten Türkiyeye dönerken son ödülde bizim milli takımın ilk maçı olur.
Bizim milli maç olmayan 2 günde canlı yayında final yarı final yapar.
Hocam challenge yı sadece turabi li sezonda izledim. Merak ettim bernalı sezonu da izliyeyim.nerden izliyorsunuz acaba link var mı. Ben galiba Google dan aratarak bulmuştum o zaman.
Kadroda en desteklenilesi Nihat diye düşündüm. Adam sakatlanmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nihat İn birşey yapma şansı zaten yoktu hocam. Adam ihtiyarladı. Bari biraz izlesek diye düşünüyorduk
Yunus Emre başkanı sevenler gönülden sevmektedir hocam troll yakışmadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 29 Aralık 2023; 19:37:7 >
Ersin’den, Bozok’dan küçükmüş hocam. Ne ihtiyarı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bravo hocam
-
YUNUS EMRE BAŞKAN tarafından tartaklanmaktan yorulmuş hocam
-
Fragmani izlerken murat ceylanin sesini duyunca butun keyfim kacti.
hayir hocam. Smssiz bir ortamda Ayi Hikmetin yapacaklarini dusunemiyorum. Misal fragmanda Poyraz yerine Hikmet olsaydi, Turabi onun uzerine yurebilirmiydi (yalandan yurume olsa da)? Tabiki hayir. Adada her kesi palyaco yapar oynatir, gaval gibi calardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 29 Aralık 2023; 23:0:5 > -
Bu Murat ceylan denen arkadaşın yerine hani Alp Kırşan sunacaktı yarışmayı ya herif kepaze bir sunucu. Çağrı reis gelseydi keşke bari kovalardı yine onu.
-
-
Nihat adaya gelmez hiç beklemeyin arkadaşlar.
Ama keşke gelsede şu Turabiye bir ders verse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X