Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.827.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş

2016 yılının reytingleri yok

Nisa yarışmayı batırdı. Acun, Kaosla kurtarmaya başlıyor

Avrupa şampiyonasından önce bitirir veya başlangıç tarihine denk getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dianz kullanıcısına yanıt

@Dianz

Açıkçası (SURVIVOR'a) zamansal açıdan hiç dikkat etmiyorum desem yeridir. Bundan dolayı sorgulamak istedim ki EURO 2024 öncesi final yapılacağı kuvvetle muhtemeldir, katılıyorum.

Hiç dikkat etmediğimden olsa gerek, daha kısa sürede fişi çekilir diye düşünüyordum. Hayırlısı diyelim o zaman...

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

Şampiyonluk formülü 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• adRenaliN57 kullanıcısına yanıt

Kendi sezonunda aynı söylediğiniz gibi biriydi. Yiğit Poyraz için performansı kötüydü diyemem ama o sene gönüllüler erkekleri epey iyiydiler. Öyle ki Berkay, Emin ve Steven'ın gerisinde kalıyordu performans olarak Yiğit Poyraz. Emin erkenden sakatlanıp gidince ipleri eline aldı. Steven'ı yaveri, Berkay'ı yancısı yaptı. Final oyunlarında da Batuhan ve Uğurtan Dora hariç hiçbir erkeğe üstünlük kuramadı. Son oyunlarda özellikle sıklıkla yanlış seçimler yaparak (hatalı atış materyalleri vb.) Ayşe'nin, Aleyna'nın falan oyun kazanarak gittiği final SMS'ine galibiyetsiz gitti. İsmail performans olarak zaten dominasyon olmasa da üstünlük kurmuştu. Sonuç kaçınılmaz oldu yani.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Tabi toplu olarak. Yoksa daha geçen sene oynandı bire bir. Yoldaş Murat'ın Nefise ile istekli miydim kavgası aklımda hâlâ 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Yunus Emre'ye verilen trol oyları saymazsak bu sene ana kadrodaki desteklediğim üç yarışmacının zirvede peş peşe sıralanması hoşuma gitti.

Yunus Emre'yi de severim ama diğer üçlüyü bir başka severim. O yüzden keyfiler gıcır. Bu sezon buralarda yeni manilerimle, yeni listelerimle, yeni makaralarımla konuyu ilgi çekici tutmaya ve Hakan, Doğukan ve Nihat gibi muhtemelen üç farklı kutup arasında denge kurmaya çalışacağım. 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Umarım güzel bir sezon olur.

The Challenge takip edenler varsa son bölümü kesinlikle izlesinler. Bölümden bazı başlıklar vereyim.

- Bu sezonun iğrenç oyunu oynandı. Genelde finallerde oynanırdı iğrenç temalı oyunlar ama erken geldi bu sezon.

- Berna'nın olduğu dörtlü oyunun iğrenç yemek yeme etabına gelene kadar önde gidiyorlardı ama Berna ufak bir kas sakatlığı yaşadı. Yükünü taşırken son metrelerde sandığı taşımadı. Ciddi bir şey olmadığını düşünüyorum ama kas sakatlıkları belli olmuyor. Survivor'a yansır mı bilmem.

- Berna'ların bulmacalara doğru cevaplar verip, daha hafif sandıkları taşıyıp önde gelmelerine rağmen iğrenç yemekleri bir arkadan gelen takım daha hızlı yiyerek oyunu onlar kazandı.

- Adem ve Havva temalı ev partisi yaptılar 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

- Berna'nın aynı odada kaldığı arkadaşı ile onun sevgilisi farklı ülkelerde yaşadıkları için yarışmadan sonra ne yapacağız ya falan gibi duygusal üzüntüler yaşayıp gece de birlikte uyumaya karar verdiler ve ufaktan sevişmeye başladılar. O esnada odaya gelen Berna ben uyuyacağım ses etmeyin lan tarzında bir çıkış yaparak kızı odadan kovdu 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

- Evdeki dengeler ve son hareketinden sonra tüm oklar Berna'yı gösterirken işler Berna için aşırı yolunda gitti diyelim. Fazlası artık heyecanı öldürür.

- Berna'yı aynı anda hem Survivor'da hem de Challenge'da izlemek enteresan olacak.

• gecemelek G kullanıcısına yanıt

Gel atomu psrçalayslım hocam.

• Dianz kullanıcısına yanıt

Hocam bu sefer bizim milli maçlarda var. En fazla yapacağı yarı final ile finali şampiyon başlangıcı tarihinde ayarlar. Hatta Dominikten Türkiyeye dönerken son ödülde bizim milli takımın ilk maçı olur.

Bizim milli maç olmayan 2 günde canlı yayında final yarı final yapar.

• Hocam challenge yı sadece turabi li sezonda izledim. Merak ettim bernalı sezonu da izliyeyim.nerden izliyorsunuz acaba link var mı. Ben galiba Google dan aratarak bulmuştum o zaman.

• Kadroda en desteklenilesi Nihat diye düşündüm. Adam sakatlanmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt

Nihat İn birşey yapma şansı zaten yoktu hocam. Adam ihtiyarladı. Bari biraz izlesek diye düşünüyorduk

• Yunus Emre başkanı sevenler gönülden sevmektedir hocam troll yakışmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 29 Aralık 2023; 19:37:7 >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Ersin’den, Bozok’dan küçükmüş hocam. Ne ihtiyarı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt

bravo hocam

• YUNUS EMRE BAŞKAN tarafından tartaklanmaktan yorulmuş hocam

• Fragmani izlerken murat ceylanin sesini duyunca butun keyfim kacti.

• hayir hocam. Smssiz bir ortamda Ayi Hikmetin yapacaklarini dusunemiyorum. Misal fragmanda Poyraz yerine Hikmet olsaydi, Turabi onun uzerine yurebilirmiydi (yalandan yurume olsa da)? Tabiki hayir. Adada her kesi palyaco yapar oynatir, gaval gibi calardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 29 Aralık 2023; 23:0:5 >
  • Bu Murat ceylan denen arkadaşın yerine hani Alp Kırşan sunacaktı yarışmayı ya herif kepaze bir sunucu. Çağrı reis gelseydi keşke bari kovalardı yine onu.

Ah Cumali Reyiz 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Nihat adaya gelmez hiç beklemeyin arkadaşlar.

Ama keşke gelsede şu Turabiye bir ders verse

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.