dun kilday sarki okurken sari yaver ciddi abi modunda takilip el filan calmiyordu, belli ki dayak yemesini fena icerlemis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4416. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Hani bu Egoday bırakıyordu, Acur seyirci iki güne görecek falan diyordu hep yalan dolan :)
-
KELCAN REİS !
-
Sosyal medyadakileri gördükçe bu sezon iyi ki sms yok diyorum. Ses yarışmasında anketlerde Batu ve Hilmi yüksek oy almış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Acun abi ben 4 dil biliyor ama Türkçe zayıf. Fakat küfür etmeye gelince benim Türkçe şakır şakır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Nisan 2024; 20:32:28 > -
Alman Survivor'ına katılsın o zaman gurbo
-
Çok şey istemiyoruz. Yunus emre başkanın sultası altında yönetilen bir türkiye istiyoruz. Başkan karşıtlarının toplama kamplarına alındığı başkancıların devletin üst kadrolarında istihdam edildiği güçlü bir türkiye...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıldayın sadece elmacık kemikleri şişmemiş çünkü herkesin şarkısına kalktı ama başkanın şarkısında kalkmadı bunu gören başkan da doğal olarak kıldayın şarkısında kalkmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben senin gibi kadınları parçalarım.
-Başkan/birleşme partisi (aleyna dondurma yerken)
BAŞKAN, nagihanın infaz emrini vermiştir. Sorgusuz sualsiz kırmızı takım itaat edecektir
Yeni bölümü ne zaman açsam, ne kadar eski atlet varsa başkana sallıyor.
-
-
seco başkanı arı sokamaz seco başkan arıya sokar!
-
Dandik ödül. Kesin maviler kazanır bunu.
-
Yemre Nagehana bilenmiş ama parkurlarda iş yok nagehan da atışları iyi daha zor elenir :) Kaleyna zaten rakibi Damla ve büyük süpriz yapmassa Berna olacak diğer kim çıkar önemli değil onun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Nisan 2024; 21:0:11 > -
ulan hilmi yata yata bitirdi survivor ı :)
-
Nagihan sakatsan evine git yarışma bitecek hala dizim dönebilir oynamayayım modundasın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X