Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.834.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44144415441644174418
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş

dun kilday sarki okurken sari yaver ciddi abi modunda takilip el filan calmiyordu, belli ki dayak yemesini fena icerlemis🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bu Egoday bırakıyordu, Acur seyirci iki güne görecek falan diyordu hep yalan dolan :)

• KELCAN REİS !

• Sosyal medyadakileri gördükçe bu sezon iyi ki sms yok diyorum. Ses yarışmasında anketlerde Batu ve Hilmi yüksek oy almış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu kemçük ağzı nerde görsem tanırım geçmişinde maklübeye kaşık batırmadıysa bişey bilmiyorum 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pablito20 kullanıcısına yanıt

Acun abi ben 4 dil biliyor ama Türkçe zayıf. Fakat küfür etmeye gelince benim Türkçe şakır şakır.🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Nisan 2024; 20:32:28 >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Alman Survivor'ına katılsın o zaman gurbo 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Çok şey istemiyoruz. Yunus emre başkanın sultası altında yönetilen bir türkiye istiyoruz. Başkan karşıtlarının toplama kamplarına alındığı başkancıların devletin üst kadrolarında istihdam edildiği güçlü bir türkiye...

• Kıldayın sadece elmacık kemikleri şişmemiş çünkü herkesin şarkısına kalktı ama başkanın şarkısında kalkmadı bunu gören başkan da doğal olarak kıldayın şarkısında kalkmadı

• tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt

• Ben senin gibi kadınları parçalarım.

-Başkan/birleşme partisi (aleyna dondurma yerken)

• BAŞKAN, nagihanın infaz emrini vermiştir. Sorgusuz sualsiz kırmızı takım itaat edecektir

• Yeni bölümü ne zaman açsam, ne kadar eski atlet varsa başkana sallıyor.

• tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt
  • seco başkanı arı sokamaz seco başkan arıya sokar!

• Dandik ödül. Kesin maviler kazanır bunu.

• Yemre Nagehana bilenmiş ama parkurlarda iş yok nagehan da atışları iyi daha zor elenir :) Kaleyna zaten rakibi Damla ve büyük süpriz yapmassa Berna olacak diğer kim çıkar önemli değil onun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Nisan 2024; 21:0:11 >
  • ulan hilmi yata yata bitirdi survivor ı :)

• Nagihan sakatsan evine git yarışma bitecek hala dizim dönebilir oynamayayım modundasın

• 
Sayfa: önceki 44144415441644174418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.