< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (37. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YUNUS EMRE BAŞKAN...
BİR EFSANE GERİ DÖNÜYOR
Sonunda doğru düzgün bi’ paylaşım gelebildi ACUN’dan…
Şu an için görünen öyle…
Veyahut yine bi’ tezgah da olabilir belli olmaz (açıklama mevzundaki gibi)…
Ben de bi tezgah olabileceğini düşünüyorum hocam, tezgah olsun-olmasın inşallah sağlıklı gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klasik Turabi. Kadroda Survivor'a en uzak kişilerden biri yıllar oldu katılalı şimdi parkurlara ve adaya alışana kadar iyi performans gösteremeyeceği için sezon başında sakattım diye mazeret buluyor kendine
-
LANNNN BASKAN DA MI VARRR
Yasin Turabi ile vs atacak gibi de Yunus Emre başkan umarım Turabi ile kanki olur bir de Ertuğ reyizi lsterdim kadroda onun dışında güzel kadro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 8 Aralık 2023; 19:37:59 > -
Youtube Survivor Türkiye kanalı Erman başkanın videosunu koymuş acaba yedeklerden mi gelecek başkan?
Kadro baya kötüymüş Poyraz,Ogeday falan çok rahat sıyrılır performans olarak umarım uzun parkurlar yapmazlar da diğerlerinin şansı olur. Turabi'ye normalde burun kıvırırdım ama o da olmazsa hiç izlenmez gibi umarım sakatlığı kötü durumda değildir. Nihat Altınkaya kralı görmek iyi geldi benim için en iyi şampiyondur umarım eski şampiyonlar gibi olmaz da güzel performans verebilir. İzleyip izlememe konusunda kararsızım acurun son mermisi bence bu sezondan sonra bu formatın üstüne toprak atılacak gerçi zaten niza şampiyonluğundan sonra format ölmüştü de neyse.
-
Hocam itiraf et Poyrazı görünce gözün Batuyu aradı.
Aradı valla hocam da adam Niza malının şampiyonluğundan sonra dik duruş göstermiş katılmamış yarışmaya Adem de aynı şekilde saygımı kazandılar. Acur bile hatasını kabul edip smssiz formata dönmüş ne kadar eskiden izleyip sevsek de survivor artık ölü bir yarışma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 8 Aralık 2023; 19:45:58 > -
Bu sene Berkan, Anıl, Sude, Yağmur tikilerini almamıs acur gözüme girdi bir de Poyrazın kız arkadaşı var mı bilmiyorum ama yoksa adadakı kızlar tek tek aşık olacak krala.
Bu acur nereden aldı yine yunus Emre başganı? Mecbur izleyeceğiz yine bu boş programı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Şu forumda survivor çöpü her sene en popüler konu oluyor ya, ne diyeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
YUNUS EMRE BAŞKAN İLK DEFA ANA KADRODA BU BİR MESAJ MI?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X