< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam valla böyle bir durum olsa ve ailem bana gerçeği söylemeyip devreye girmezse harbi kafayı sıyırırım mutlaka olaya dahil olmalılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle. Erkekler ve Nagihan’da inanmıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Mart 2024; 0:11:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık olmamak.Herkese farklı şeyler söylüyor.Merve dobradır ama Aleyna kaçak dövüşüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimi desteklesem paket oluyor asıl büyücü ben olabilir miyim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mkk nın osuruğu üzerine yemin etse ben inanırım:') < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mustafa Kemal o zaman bile inanmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mavi takımda fena sansür vardı kırmızı da bayaa rahattı herkes salladı acur medya çok zıplıyo 2016'da semih kavgalarında biz karışmayız dinliyoruz diyen acur efendi her kavgada boş fikirlerini ifade ediyor hull city ligden men edilmelidir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 17 Mart 2024; 0:12:44 > |