Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.834.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
    Yoo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur2034 kullanıcısına yanıt

survivor ne zaman başlayacak hele onu de sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_nct B kullanıcısına yanıt
    23 Aralık'ta başlayacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dianz kullanıcısına yanıt

Finale de zaten kendi emeğiyle gitti bütün oyunları aldı Atakan'ı final oyunlarında 10 a 4 yendi hatta final oyunlarına da son oyuna ilk çıkan isimdi. Atakan'a birebirde 76-72 üstünlük sağladı. Yattara'ya karşı da 51-49 üstündü ya da 50-50 ydi tam bilmiyorum da birebirde yenildiği hiçbir isim olmadı o sezon.

Acun her şeyde kendi kerameti var sanıyor. Kaç yaşına geldi hala egosu sönmedi.

• Ayı Hikmet katılıyor mu katılmıyor mu izleyip izlememe kararım tamamen buna bağlı

• barış katılmazsa ogedaydan devam edebilirim bu sezon sms olmadığı için sakatlık yaşamazsa finallere kadar gider diye düşünüyorum şu şekil bir performans bekliyorum beni yanıltmaz umarım

• Dora dayı geliyormuş keyiflendirdi

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Oo birde çağrı gelirse tam olur.

• Ben hava durumundan dolayı ocak başında başlar diye düşünüyorum hala. Belki 1.2 hafta yarışlar başlamadan farklı bir şeyler deneyebilir acun. Seçim adaya gidiş vedalaşma falan 3 4 proğram yapabilir.

• Turabi katılamıyormuş

• zorradam kullanıcısına yanıt

Kendisiyle tanışmışlığım yok ama üniversitedeyken Acun'un üzerine çalışma fırsatım olmuştu. Kendisini biraz tanıdıysam bu listedekilerin %99'unu çağırmaz. Ertuğ, Sergen, Funda falan belki yedeğe alırsa alır. O da belki. Hele Celal, Teymuralp, Çiğdem falan sadece senin benim hatırladığımız insanlar artık. Onlarla işi dahi olmaz gibi geliyor bana.

İnsanlar ne düşünüyor bilmiyorum ama Acun ağır bir popülerlik kaybı yaşıyor bence. Gerek Exxen yüzünden, gerekse son dönem sert çıkışları yüzünden ona geçmişiyle (malum insanlarla fotoğraflar gibi) saldıranlar, Masterchef izlemiyorum hiç ama sanırım orada da abukluklar oluyormuş falan derken albenisi azaldı epey. Bu durum Survivor'a da yansıyor. Yarışmacı açıklanmıyor. Hatta bugün Turabi'nin yarışma başlayana kadar iyileşemeyeceğinden ötürü yarışmadan çekildiği haberini okudum. Acun'daki bu tabiri caizse karizma kaybı haliyle formata da yansıyor.

Bazı şeyleri tadında bırakmak lazım. Medya şirketini komple satıp Avrupa'da spor kulüpleri satın alıp onlarla hayatına devam edip yeni bir sayfa açması hem kendine hem de Survivor formatına iyi gelecektir. Birkaç sene sonra ya da hemen ertesi yıl belki yeni bir şirket talip olup (hazır izleyicisi var çünkü) kendi prime time kanalında eskisi gibi haftada iki gün orijinal formata dönüş yapması çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Ben e yazılanlar dan çok kişi katılamayacak yada ilk haftalarda sakatlıktan bırakacak. Sakat olarak getirilip 1.2 hafta, sonra gönderilecek.

• Acun keşke bıraksa başkası alsa ama sanmam. Adam sadece bize değilki 5.6 ülkeye çekiyor. Oralarda hala iyi izleniyor. Birde altyapı için onca para harcadı kurulu tezgah var. Bırakması için büyük zarar etmesi veya diğer ülke ierdede popilatiresini kaybetmesi gerekiyor ki komple bıraksın. Yoksa Yunanistan veya başka bir ülkeyi çekerken her türlü Türkiyeyi de aradan çıkarır.

Bu yüzden zaten 2017 den sonra hep bir çorpınma içinde çekmiyorum demiyor izlemesini sağlamaya çalışıyor. yarım allstar Türkiye Yunanistan allstar sms siz allstar denemiş şu 6 yılda. 2020 pandemi ara girmese çok daha değişik şeyler de deneyebilirdi. 2020 millet evine tıkanıp seyredince 2021 de müdahale yapmadı yemeyince allstar a döndü. Orda da büyük tepki görünce şimdide sms siz allstar yapıyor. Ama orijinal formata yaklaşmazsa bu senede dumura uğrar.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Hızlı bir giriş oldu ama son 1 aydır çok sessiz , sanki survivor bu sene olmayacak gibi bir hava var

• Artık dönem sosyal medya dönemi allstar’a gelebilecek isimlerin büyük bölümü sosyal medyada 100k + takipçisi olan insanlar zaten bu sayede iyi para kazanıyorlar hem de adaya gidip aylarca çile çekmiyorlar o yüzden Acun yarışmacı ikna etmekte zorlanıyor gibi

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Acun'un yapacağı şey çok basit. yarışmayı bir sezonluğuna yarışmayı orijinale yakın şekilde çekecek birine bırakacak

haremlik selamlık baraka olabilir onun kaçarı yok ülke koşulları artık böyle ondan kurtuluş yok

1) full oyun olmayacak tam tersi %70 ada hayatı %30 oyun, oyunlarda ağırlıklı olarak parkur değil ilk yıllardaki gibi güce zekaya dayanan yarışmalar olacak

. kızlar adada isterse eşofmanla gezsin ama komple ada hayatı olmalı

2) sosyal medya fenomeni ayağı bilmem ne ayağı halktan ilginç troll arıza tipler toplayacak ve gerçekten ünlüleri toplayacak

3) son ay veya son haftalar hariç sms olmayacak düello olacak

4) haftada sadece 3 bilemedin 4 gün yayın olacak. bil bakalım saçmalıkları olmayacak haftada 6 gün yayın olmayacak

5) ceza adası, elenen adayların bir kısmının tekrar dönebilme imkanı gibi ilginç ve merak uyandıran özel kurallar olacak

6) gerekirse en favori yarışmacılar yarışmanın başında elenecek çok büyük sürprizler olmalı izleyici yarışmada gerçekten kurgu olmadığına ikna olacak

7) sonlara doğru toplu sms olabilir. ama sms'ler yarışmacının elenmesi için tek kriter olmamalı, öyle bir kural koymalı ki sms %50 avantajlı olsun. Nisa gibi yatarak all star şampiyonu olan rezalet olayların önüne geçmeli

8) ben sms'e karşı değilim ama bunun dengesi sağlanmalı

bunları neden yazıyorum 2017 son survivor olarak çekildi. 2018 mix star saçmalığından beri yarışma can çekişiyor her sezon abartısız saçmalıyor

belki acunmedyadan biri yazdıklarımı okur sıcak fırsatlar Furkan dede DH'de gizlice takılan İhsan filan

• bu sene umutluydum hikmet turbo hakan dogukan falan var diye megerse turbo hem ajuru hem bizi trollemis... adamin zaten survivora ihtiyacida yok artik, krallar gibi yasiyor. bu zamana kadar survivorun ta kendisi olan hikmetinde aciklanmamasi buyuk skandal belli ki ajurda iyice salmis artik survivoru, yine allstar yapayim da millet nasil olsa izler dusuncesinde.

ayrica hilmicemin yeni dizisi basliyor oda katilmaz (surekli adamin yeni dizisi basliyor zaten nasil denk geliyorsa).

ajurun durumu yillar sonra arkadaslari internette oyuna cagrirsinda hic biri gelmez gibi olmus.

hikmet varsa yine bakarim, yoksa izlenmez. turboda olsaydi keske. dora dayi mayi bunlar kim ya puhahahaha?

• Bu arada bence Turabi'nin katılmıyorum açıklaması büyük kolpa katılır o fragmanın sonunda yer alır

Şunun şurasında kalmış 1.5 bilemedin 2 ay. Acaip bir belirsizlik var. Acun feleğini şaşırmış gibi. Filmin sonu ne olacak merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.