< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2567. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Onun zevki başkadır eskiden yaylalarda wc balkonda olurdu. Eski ahşap evlerde ve wc nin altında boruda olmazdı açıktı alttan yani.
O wc ye girince alttan vuran rüzgarın etkisiyle tuvaletin yoksa dahi mıçasın gelirdi.
Benim kuzen demişti alttan efill efill vuran rüzgar etkisiyle ne güzel mıçılıyor diye. Bunu diyen de İstanbulda büyümüş sadece tatil amaçlı gelen biri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçardıyı mıçardı okudum hocam.
O zaman Nagihan da Sedayı zayıf gördüğü parkurlarda seçecek. O kadar da strateji yapılsın yani. En azından genel istatistikten çok daha iyi. Ayrıca zayıf görüp yenildiği oyunlar da oldu diye biliyorum. Hatta bu konuyu konuşuyorlardı. Seda Nagihanı yeneceğini düşündüğü oyunlarda alıyor. İşte atışının kötü olduğu oyunlarda alıyor gibisinden konular geçiyordu.
-
Kimi görmek isterdiniz hocam Nefise Merve seda aleyna.
Kuyu açıp yaptıktan sonra üstüne yaprak atılır. Yaylada sonra onu çsyırlsra gübre olarakvç sererlerdi.
Nagihan da Seda da birebir aynısı. Bugün Nagihan da istatistik kasmaya çalıştığını kanıtladı. Orda istatistik kasmayan 2-3 yarışmacı var kadınlarda. Nefise başta sonra Damla sonra da çizkek sevmesem de
-
Hayvan isimlerinin kullanılmasında bir fark görmüyor musunuz hocam cidden :)
Bu kağıda birşeyler çizme işini sanırım Turabi başlattı. Acun da engel olmadı. Realite çıkıyor reyting oluyor diyedir herhalde. Yoksa yapılmaması gereken bir durum. Sonuçta konseyde yapmayın etmeyin konseyde olmaz diyorsan birisine yılan denilmesine de engel olacaksın. Ha denilmiş ha kağıda çizilmiş aynı şey benim için.
Fatih Esere maymun dediği için Acundan fırça yemişti. Ki Eser de maymun gibi bağırmaya başlamıştı :)
-
En azından düelloda genel istatistik değil birbirleriyle olan istatistiğe göre bakılır ve daha adil olurdu. Nagihan da kasıyor genel olarak kasmıyor anlamında yazmadım zaten.
-
Hayvan la, alakalı değil hayvan fıtratı ile alakalı onu söylemek istedim. Arkadaş yılan dedi diye hayvan dedi diyor da. Aslanda hayvan yılan da. Ama biri övgü Diğeti aşağılama.
Atakan,hilmicem,batuhan hatta sema dahil oyunlarda berbat, yani net bi dominant yok. 10 oyundan 2sini kazanıyolar. Acun bu insanları evinde otururken bi anda çağırıp yarışmaya sokarken neyi planlıyordu acaba? Ogeday bu yarışma için çok uzun zamandır hazırlandığı belli oluyor, nasıl rekabet edecek? Perfomans ve kütle artışı idmanla birlikte bu işin %50si doğru bi beslenmeyle olur, adada bu imkansız.
Pınarın hiç bi şekilde uyarı almaması enterasan. Loğusa kadınından başlayan olaylardan itibaren sert bi uyarı almalıydı. Bu lafların küfürden ne farkı var? O zaman herkes süslü püslü cümle kursun günboyu sevmediği insanlara hakaret etsin ama edemez niye? Turabi, sercana aynı mobbingi yaptı ve anında uyarıyı yedi sercanı kollayarak. Burda adamına göre net muamele var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 27 Şubat 2024; 4:57:23 > -
-
SABAHIN KÖRÜNDE KAVGA ANALİZİ by tanisiyormuyuz31
Öncelikle şunu belirtelim sema sadece pınar tarafından tahrik edilmemiş. Organize şekilde diskalifiye edilmiş.
Konseyden sonra nagi nefise pınar üçlüsü sohbet ederken öyle kahkahalar attılar öyle mutluydularki özellikle bu olay semayı tahrik etti. Adının başharfinin yılan yapılması onu çok etkilemedi. Pınar ve ekibinin bu konu üzerinden geyik yaptığını düşünmesi kendisinin dedikodu malzemesi olduğuna inanması semayı dellendirdi.
Şimdi bu konu üzerinden isimleri inceleyelim.
Nagihan: dedikodu esnasında gözlerinin içi gülüyordu. Kahkahaları semaya kadar duyulan en baskın ses oydu. Semayı tahrik edenlerin başında geliyor. Her ne kadar konseyde karanlıktı görmedik kavga olmuş dese de semanın pınarı seçip saldıracağı kadar aydınlık bir ortamda sema ve pınarı ayırmaması gözden kaçmadı. Semanın elenmesinde gizli başrollerden olup kenardan izleyerek ihalenin tamamını pınara yıktı. Bu bölüm için ona notum 0/10
Pınar: kudurtma makinesi her şey ortada. Semaya açık beyin ameliyatı yapıp karıyı diskalifiye etti ama asıl ilginç olanı dayak yiyen değil atan tarafta olmasıdır. Sema ona saldırırken aradan bir tane şapalağı geçirmiş ve semanın gözünü morartmış. Hem karıyı dövdü hem diskalifiye etti. Bugünlük tek eksisi nagihan tarafından kullanılmasıydı. Notum 9/10
Sema: 2017 yılından beri en sevmediğim karı yarışmacı. Yarışmaya gönülsüz geldiği çok belliydi. Diskalifiye olmanın biraz işine geldiğini düşünüyorum. Bununla beraber madem diskalifiye olacaksın adam akıllı dövsene pınarı. Üstüne bir de dayak yedi. Malesef notun 0/10
Aleyna: başkanın 2. eşi de olsa konuşacağım. Bu işin içinde semayı dolduranlardan olma ihtimali var ki nagihan bunu iddia ettiğinde kameralar kendisini çekti. Ancak elimde bir delil yok o sebeple kesin konuşamam.
Hilmicem ve barakadaki ekip: pınargil 3lü dedikodu yaparken ve kahkahaları barakaya duyulurken yılan konusu açıldı. Hilmicem gülerek pınarın yaptığına değindi. Bu ya çok aptalca veya çok sinsice bir hareketti. Çünkü konunun gülerek açılması ortada gülünç bir durum olduğunu sinyalledi. Bu zaten semanın asıl tahrik olma sebebiydi. Altta kalmama duygusunu kamçıladı. Hilmiceme ve o an barakada semaya psikolojik destek vermeyen ekibe notum 0/10
Kavgayı ayırmayan karılar: nagihan merve ve diğer karılar tekme olayından sonra kavgayı önce ayırıyor gibi yaptılar. Sonra semanın diskalifiyeye gittiğini görünce kadını ellemediler. Oysa tekme olayından sonra sema uzaklaştırılsaydı diskalifiye olmayacaktı. Sema tekrar serbest kalınca yeniden pınarın üzerine yürüdü.
İşin ilginç yanı erkeklerin semayı tekrar ayırıp sonra yeniden salmasıdır. Resmen kavga büyüsün diye uğraşıldı. Sema büyük kumpasa geldi.
Konseyde atakan ortam çok karanlıktı dedi. Aynı savunmayı nagihan da yaptı. Ama ben bu savunmayı kolpadan bir savunma olarak görüyorum. Karanlıkda bazı şeyleri seçmek zor olsa da kadını 2 kere ayırıp geri pınara salmanızın mazereti bu olamaz.
Tüm bunlar olurken Seco reis içten içe gülüyor ve "bir bakmışsın finaldeyim" diyor. Akıllı adam karıların kavgasından ona ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kolunda platin var,güc oyunlarında çop oluyo direk.
Gerci her oyunda çöp ama olsun fffdjkjfyhjjm
Tam bir rezillik yaşananlar
Ancak;
Sema takım tarafından büyük kumpasa gelmiş. Önce gülüşerek gaza getirip ardından olay çıktıktan sonra dümenden tutar gibi yaparak kadını kurup kurup saldırtmışlar adeta. Bir adam da çıkıp olaya ağırlığını koyamamış, aksine olaya girenler köpürtmüş sadece.
Bu olay herkese eksi yazdı, takıma da ekibe de. Nagihan o kadar kavga çıkardı, oyun alanında da, başka yerde de. Ayrıca oyun alanında değil konseyde Aleyna'yı iterek darp etti ve devamında neler yaşandı Allah bilir ama diskalifiye edilmedi. Şimdi Sema'ya gelince mi diskalifiye etmek gerekti? Kadın geldiğinden beri ne yılanlığı kaldı ne Şahmeranlığı ama bir kere bile Pınar uyarılmadı, sınırı aşıyorsun bile denmedi. Ve Pınar alenen küfür etmeden çok ciddi ahlaksız konuşmalar yapmıştı Aleyna'ya karşı ve onda da uyarılmamıştı. Küfür etmezsen her şey serbest mi yani? Ayrıca yılan küfür olmasa da hakaret değil mi?
Ben çok merak ediyorum nasıl bir kafa ki, Pınar'a bir uyarıyı bile çok görüp Sema'yı diskalifiye ediyor. Numaradan önümüzdeki konseyde belki uyarı yapılır ama bu saatten sonra uyarsan ne yazar.
Yazıklar olsun.
#Acunİstifa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
En önemlisini atlamissin: acunquote:
Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31SABAHIN KÖRÜNDE KAVGA ANALİZİ by tanisiyormuyuz31
Öncelikle şunu belirtelim sema sadece pınar tarafından tahrik edilmemiş. Organize şekilde diskalifiye edilmiş.
Konseyden sonra nagi nefise pınar üçlüsü sohbet ederken öyle kahkahalar attılar öyle mutluydularki özellikle bu olay semayı tahrik etti. Adının başharfinin yılan yapılması onu çok etkilemedi. Pınar ve ekibinin bu konu üzerinden geyik yaptığını düşünmesi kendisinin dedikodu malzemesi olduğuna inanması semayı dellendirdi.
Şimdi bu konu üzerinden isimleri inceleyelim.
Nagihan: dedikodu esnasında gözlerinin içi gülüyordu. Kahkahaları semaya kadar duyulan en baskın ses oydu. Semayı tahrik edenlerin başında geliyor. Her ne kadar konseyde karanlıktı görmedik kavga olmuş dese de semanın pınarı seçip saldıracağı kadar aydınlık bir ortamda sema ve pınarı ayırmaması gözden kaçmadı. Semanın elenmesinde gizli başrollerden olup kenardan izleyerek ihalenin tamamını pınara yıktı. Bu bölüm için ona notum 0/10
Pınar: kudurtma makinesi her şey ortada. Semaya açık beyin ameliyatı yapıp karıyı diskalifiye etti ama asıl ilginç olanı dayak yiyen değil atan tarafta olmasıdır. Sema ona saldırırken aradan bir tane şapalağı geçirmiş ve semanın gözünü morartmış. Hem karıyı dövdü hem diskalifiye etti. Bugünlük tek eksisi nagihan tarafından kullanılmasıydı. Notum 9/10
Sema: 2017 yılından beri en sevmediğim karı yarışmacı. Yarışmaya gönülsüz geldiği çok belliydi. Diskalifiye olmanın biraz işine geldiğini düşünüyorum. Bununla beraber madem diskalifiye olacaksın adam akıllı dövsene pınarı. Üstüne bir de dayak yedi. Malesef notun 0/10
Aleyna: başkanın 2. eşi de olsa konuşacağım. Bu işin içinde semayı dolduranlardan olma ihtimali var ki nagihan bunu iddia ettiğinde kameralar kendisini çekti. Ancak elimde bir delil yok o sebeple kesin konuşamam.
Hilmicem ve barakadaki ekip: pınargil 3lü dedikodu yaparken ve kahkahaları barakaya duyulurken yılan konusu açıldı. Hilmicem gülerek pınarın yaptığına değindi. Bu ya çok aptalca veya çok sinsice bir hareketti. Çünkü konunun gülerek açılması ortada gülünç bir durum olduğunu sinyalledi. Bu zaten semanın asıl tahrik olma sebebiydi. Altta kalmama duygusunu kamçıladı. Hilmiceme ve o an barakada semaya psikolojik destek vermeyen ekibe notum 0/10
Kavgayı ayırmayan karılar: nagihan merve ve diğer karılar tekme olayından sonra kavgayı önce ayırıyor gibi yaptılar. Sonra semanın diskalifiyeye gittiğini görünce kadını ellemediler. Oysa tekme olayından sonra sema uzaklaştırılsaydı diskalifiye olmayacaktı. Sema tekrar serbest kalınca yeniden pınarın üzerine yürüdü.
İşin ilginç yanı erkeklerin semayı tekrar ayırıp sonra yeniden salmasıdır. Resmen kavga büyüsün diye uğraşıldı. Sema büyük kumpasa geldi.
Konseyde atakan ortam çok karanlıktı dedi. Aynı savunmayı nagihan da yaptı. Ama ben bu savunmayı kolpadan bir savunma olarak görüyorum. Karanlıkda bazı şeyleri seçmek zor olsa da kadını 2 kere ayırıp geri pınara salmanızın mazereti bu olamaz.
Tüm bunlar olurken Seco reis içten içe gülüyor ve "bir bakmışsın finaldeyim" diyor. Akıllı adam karıların kavgasından ona ne
Konseyde kağıdı gosterirken S nin yilan seklinde olduğuna sözlü olarak dikkat cekmeseydi belki de durum buraya hic gelmeyecekti. Orada onu cogu kisi gormemisti bile.
-
Nagihan ve Yunus Emre'nin sayısız olayına göz yuman macun semayı ilk temasta diskalifiye ediyor. Bu kurgu değil de ne şimdi. Yılan şeklinde çizilmiş bir s şeklini seyirciye de bak yılan çizmiş diye duyuruyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 27 Şubat 2024; 9:11:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aylin Zengin youtube
analiz dediğin böyle olur #yunusemreözdenhttps://www.youtube.com/shorts/jtuON5dDaSM?feature=shared
Yunus Emre yi karıştırma
Canım ne isterse onu yazarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X