Pınar tahrik de etse Sema'nın şiddetle karşılık vermesi tamamen acizlik. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2506. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
sema maviye batuhan kırmızıya. win-win.
ama diskalifiye kararı çıkarsa da şaşırmam. daha doğrusu sema ben yapamıyorum diyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sema net haklı pınara hakkettiğini verdi bel altı vuran ahlak yoksunu kadına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 26 Şubat 2024; 20:55:36 >
Beni bilen bilir forumda objektifliğimle tanınırım bu kavgada yusde yuz PınarBaskan haklıdır nokta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nct -- 26 Şubat 2024; 20:57:46 >
Pınar'ın tırsıp köşeye kaçmasına güldüm ne yalan söyleyeyim.
-
Bugün diskalifiye çıkmazsa daha da çıkamaz
Sema konuşmanın başında niye survivora geldiğimi biliyor musun diyor yani açık açık seni dövmeye geldim diyor :) Allah'tan elinde pala vs yoktu yoksa neler oldu. Net diskalifiye edilmesi lazım.
13 yıllık mesele. En sonunda fiziksel kavgaya evrildi.
-
Sema nın cezası 5 dakika boyunca dilber dansı yapmak
-
Sema nasıl haklı ya? Gece barakada üstüne yürüyor vuruyor. Durduk yere tartışma çıkaran da kendisi.
-
...
-
Olaya genıs bakın.Pınar cok akıllı bır ınsan.Insan psıkolojısınıde ıyı bılıyor, Semanın ar damarını ıyı bılıyor ve oradan saldırdı yanı gucsuz tarafından.Yaptıkları normal mı asla degıl ama karsısında kelımelerde ıyı olmayan Sema nın sıddete basvuracagından adı gıbı emındı ve oylede oldu.
Sema haklı da olsa ısın ıcınde sıddet oldugu ıcın haksızdır.Pınar saldırıyı yedı ıyı mı oldu evet ama sonuca bakarsak kazanan Pınar
-
Bazıları pinar ağır tahrik ediyor falan yazmış da survivorda ilk kez mi tahrik oluyor ? O zaman herkes birbirini dövsün kavga etsin. Ya da şöyle söyleyeyim biri bana ana bacı sövsün ben de onu öldüreyim ceza almasam nasıl olur ?
Nedense finalin smsli olacağını düşünüyorum hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuruldu kuruldu uyuyamadı milleti de uyutmadı. Pınar ben şeytana şeytanım derken çok doğru konuşmuş. Pınar tahrik ediyor deniliyor ama Sema zaten kendisini tahrik ettiriyor.Manipülasyomu beceremeyince gecenin bir körü saldırıya geçmiş. Olimpiyat, kardeşim blabla Pınar'la konuşmaya da çalışmadı kin kusmaya gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sema çirkefi hiç bir konuda hiçbir zaman haklı olamaz her katıldığı sezonda milleti zorbalayan birisi bugün de ağlaya ağlaya diskalifiye olacak
-
Pınar nasıl da korkmuş kaçmış köşeye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sema haklı değil ama güzel dalmış eline koluna bacağına sağlıkkk
Acun bugün eleyebilir gibi geldi bana. Bu burada kalmaz gibi duruyor bide Seda kısmı var bu olayın oda dalarsa şaşırmam ^^
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X