Başkanın programın başında ve sonunda en az 2 kavga etmesi lazım, kavga olmayacağını bilerek izlemek çekilmiyor. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2269. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Mahkeme mizaseni ayağına bulaşıkları gariban yamana kitlediler. Bu hayata bir kez geliyoruz arkadaşlar hakkınızı savunun sonucu ne olursa olsun haksızlığa karşı masaya yumruğunuzu vurun özellikle iş hayatında reste rest yoksa hep ezilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gizem güzel bi ağla be idare etsinler yine halıya kustum salonda seni izlerken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yemin ediyorum Burçak bile şunlardan daha iyi oynardı. Kız o haliyle 1.5 tur koşuyordu parkurlarda.
-
-
Bozok Babaaaaaa
-
Dün benim de aklıma geldi, eskiden patates dediğimiz yarışmacılar bile 1.5 tur koşuyordu. Bunlar bazen yarım parkur bile koşmuyor, nefesleri kesiliyor.
-
bozoktaki balda kimsede yok yani
-
PATATEEEEES
Şöyle bir avratla evlenirsek
hilmi ve ataksn büyük yunus emre başkan fanı hocam. tasvirlerine ve kıvrak zekasına hayranlar başkanın
kolpa yasin istersen 5 sene antrenman yap.....
-
-
Yağmur ne momentum var ne ivme..
Nasıl bir beyin anlamıyorum.
-
Ulan Dora senden avukat olmazmış. Diyemiyor musun oyun kazanıldı herhangi bir zarar yok diye. Tüüü
-
şanslı poyraz
-
KOT KAFALI
normal sezonlarda çok çöp kadın yarışmacı gördümde sade allstarı sayarsam gizem kadar çöpünü görmedim. birde her girdiği survivorda kollanması cabası.
-
Poyraz Ogeday’dan daha hızlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X