Damla bu yıl çok sessiz, dut yemiş bülbül gibi. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2110. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Başkanın cezası bitince çıkacak ödül: Ülker Petibör bisküvi
-
BASKANIM KASLANMASIN DIYE NUGGET ODULUNU CEZASI VARKEN VERDILER ULANNNNN!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İletişim oyunu falan gelmesin. Nefret ediyorum o oyundan. Eskiden yılda 1 veya maksimum 2 kere iletişim ödülü olurdu ki adaya aileler gelirdi. Gerçekten Survivor gibi Survivor yarışmacıları o zaman yarışmıştı. Şimdi her hafta iletişim. Saçma sapan işler.
-
Yunus Emre o kadar fırça yedi ceza yedi ama bugün Seda Ocak ve Ogeday gibi yarışmacıların gösterdiği agresifliğin yarısını göstermedi, ha bugünkü kavgalar kurguysa onu bilemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da saçma geliyor, çocuklarını bırakıp geliyorlar sonra da her hafta konuşmak istiyoruz diyorlar, gelme o zaman otur evinde
Issız bir adada sessiz bir gecede karıncanın ayak seslerinden bile daha sessiz olan kibirden Allah’a sığınalım hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
Kavgayı ayırayım derken sedanın kafası haşmetliye çarpınca sercanın acıdan büründüğü sıfadül eşgal
...
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakana şantaj yapardım
ben seyi anlamadim hakana neddn hep panoramadan vuruyolar
Aleyna sultana çıkma teklif ederdim hocam
-
Hakan zamanında Panoramada sunucu iken bir çok yarışmacıya antilik yaptı. Onun için çoğu yarışmacı Hakan'ı sevmiyor.
-
Puhahaha ulan sahra ogedaya sarıldı diye adam dellenmiş BAŞKANın avrat napsın başkanı gelen geçen karılar elliyor yanağından öpüyor sarılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X