... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1971. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Birebirde Nagihan 4-2 önde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
acun her olayda 3-5 ödül ceza vererek diyerek BAŞKANI diskalifiye edemeyeceğini kabul etmiştir
cezası neyse paşa paşa çekeriz
ne de olsa zıplatmasakta zıplattı DERLER
-
-
Gerçek Derya, Türkiye-Yunanistan ŞAMPİYONU rahmetli Derya Durmuşlar dır
-
HAVUÇ, ÖMER mi oldu ne oldu (ARDAHAN)!?
-
Doğrudur orasinı bilemem ama illa performans odakli isim yazılamaz geçenlerde Özgürün adı çıktı diye kızmıştım ama o ilk haftalardı şimdi bisey demem.
...
-
-
...
-
HER GÜN AYRI BİR ZIPIR YORULDUN BİLİYORUZ AMA BU DAVA SENSİZ OLMAZ BAŞKAN...
Başkan diskalifiye olacak diye çok korktum çokta ters gitti macuna racon kesti. Dedim kesin gidici macun yine cesaret edemedi ama 3 ödül daha yapıştırdı:(
Başkan şimdiden ramazana girdi maalesef eriyip gidecek 6 ödül kazanacaklar da başkanın cezası bitecekte ohooo. Üstüne daha da yapıştıracak macun illaki. Başkanın işi zor umarım dayanabilir
Egodayda özür diledi R yaptı egoistlik yapmadı. Bu davranışı olumlu buldum umarım bu yoldan caymaz yoksa yolun sonu iki taraf içinde iyi olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
var bir hayalimiz. pascal erman zafer ve eser westli bir los galacticos takım.
-
ogeday zeki eleman, baktı acun bu kolpa dövüşçüyü alay ede ede kovacak, söze girip garanti sayısının elenmesini engellemek istedi, gönlü razı olmadı, biraz daha şamar oğlanı yapmak istiyor demek
-
BASKANI SEVENLER SİNSİLİK NEDİR BİLMEZ TAHRİK NEDİR BİLMEZ BAŞKANI SEVMEYENLERE BAKIN CEVABI ALMIŞ OLURSUNUZ BEN BİSEY DEMİYORUM.
BAŞKAN BIRAKIYORUM DEMEYE GETİRDİ UMARIM BİZLER İÇİN BIRAKMAZ HOCAM
SAĞLAM DURUŞ GÖSTERDİ GERÇEKTEN
...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X