GİDİYORSUN TAYLAND’A İKİ TANE TURİST DÖVÜYORSUN < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1867. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Nagihan la oynaşıyorsun.Başım dolandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun ogeday ı neden el üstünde tutuyor?
2023 izlememiştim övüyordum bende Turabi ile olaylarından dolayı işte. Turabi öyle bir adam ki karşısında kim varsa melek olarak gösterebiliyor onu.
-
espriye gülmeyenler adamdır
-
Nagihan’ın Berna tarifesini Aleyna’ya uygulaması lazım acilen
Adem o sezon şampiyon olmak istiyorsa Turabi'nin içinden geçmesi gerektiğini biliyordu.
-
Özgür ve Sercan benim için bitmiştir... arkadaşım takımda 1 tane kötü 3 tane vasat yarışmacı var, bu vasat yarışmacılardan Pınar zaten potaya girmiş potaya girmeden önce de sizin aday olduğunuz elemede Turabinin grubundan korkmadan size destek vermiş(AleynaK destek veremedi mesela Sercanla çok yakın olmasına rağmen) kadını gidip yazıyorsunuz buna ÇÜŞ denir... Gizem olmasa hadi neyse ama bu yaptıkları Nagehan, Nefise, Pınarın dediklerini doğruluyor sadece
-
...
-
...
-
Atakan fragmanda beni tutma diyorsun ama her kavgada adam döver gibi tutuyorsun adamları. Daha bugün Yunus Emre’yr yaptın. Ne iş ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tier olarak orta seviye dedim,en iyi seviye de Gökhan Saki vardır.
Yoksa tabii pro.
Yanlışsam duzelt.
Sercan isim yazmada analiz yapmıyor hadi onu geçtim, ama Özgür ne boş adamsın. Kaptan olduğun zaman seni yazdıkları için şuursuz dedin bugün aynısı yaptın.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre 11
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aleyna sultan orada yunus acura dalmasın diye bacağını tutuyor hocam ondan gülüyor onun dışında gülenler net kolpadır
Yarıldım bu ne ya😂😂😂😆😂😂😆😂😆😂quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar haftalık kaç para alıyor bilmiyorum ama yunus emre ogeday a bi dirsek çaksa gitse artık hak veririm. Adamın yarışmada önüne çıkıyor tahrik ediyor hakaret ediyor acun ogedaya çıt demiyor saçmalık. Hakan da bitmiş sataşacak adam arıyor oda yunus emreye yükleniyor. Aslında yunus Emre'nin kimseyle sorunu yok herkes adamı tahrik edip sinir etme peşinde ki Arakan'da söyledi kendisine. Kolpa yarışma bu.
SEÇMELERDE ANALİZ YAPMIYORSUN NAGİHAN!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X