haha avatarımda gelmiş hadi bakalım |
Bildirim
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
haha avatarımda gelmiş hadi bakalım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 9 Şubat 2024; 0:22:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OLSUN MESAFELİ OLMAK İYİDİR -YUNUS EMRE BAŞKAN HAHAHAHAHAJAJ HAVUÇ U DOĞRAMIŞIZ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 9 Şubat 2024; 0:24:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pınara noldu semayla bir hukukumu var geçmişten ?? |
Turabi elenince Ersin de elenmiş sayıldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Semoş'u kırmızıya vermişler. Acun illa kardeş dramı izletecek bize. |
Atlet tayfa birbirlerine içten içe düşmanlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoayyddaaaa pınar baba helal olsun semadan nefret ediyoruz karşim ![]() Serhat Akın - Bu adam kalpten oynuyor https://www.youtube.com/shorts/4SPlK3eH-7E?si=tJMKwwG0TQjVTBAQ< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hilmicem'i bi ara ağlıyor sandım oneydi öyle :) |
Kendisine dost olanla ölüme gider… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok hocam tanerli fb gs sezonunu bile izledim keza saçma bir 2021 sezonunu bile izledim gittim 2017yi izlemedim. |
Öfke, hırs, zafer, şehvet, üzüntü... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |