Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.834.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Şu yedek yarışmacı muhabbetini umarım bu seneden sonra yapmazlar ne alaka abi yedek yarışmacı... niye benim güya zor şartlar altında 1 ay yaşadığım adaya birisi dışardaki tüm bilgiler elindeyken güçlü bir şekilde gelip benim rakibim oluyor... Madem Sema ile Hilmicemi ikna edebiliyorsun en baştan ikna et bu sene Kardeniz ve Seda yerine bunlarla başla seneye

• Hilmicem bütün dengeleri değiştirir

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

Bozok keşke sakatlanmasaydı. Az daha sıksaydı dişini keşke 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
  • turabi of rivia

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 7 Şubat 2024; 13:38:11 >
  • Ben hala Nagihan'ın diskalifiye olacağını sanmıyorum hatta Nagihan'ı mavi takıma alırsa şaşırmam yeni gelen Hilmicem ve Sema da kırmızı takıma geçer. Kırmızıdan Bozok falan kötü bir erkek elenir Turabi de geri döner takım dengeleri biraz oturur

• Aleynayı maviye atsınlar birazda orayı zehirlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard1903 -- 7 Şubat 2024; 13:49:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SON DAKİKA DUYUMLARINA GÖRE YEDEK OYUNCU MUHABBETİ KALKMIŞ. KELCAN BAŞKAN ANALİZİNİ YAPMADIĞIM OYUNCUYLA OYNAMAM DİYE MACUNA SALDIRMIŞ. NE İSTİYOSUNUZ ABİ SİZ 2 ÇEKİLİYOR ŞU AN.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Acun böyle bir yarışmacıyı bulduda buluyo birde diskalifiye edecekmiş. Aklını yitirmediyse eger ciddi saldırı temas olmadığı sürece itmeye felan hayatta diskalifiye etmez.

• Acun survivor ekstradamı şimdi? Eğer öyleyse özet geçin arkadaşlar izleyemen çoktur benim gibi. İnşallah diskalifiye olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarı yılan, anakonda :)

• Realitesi çok yüksek olan 2 ismi nagihan ve turabinin ( yakın zamanda çekilecek bence ) yerine realitesi 0 olan hilmicem ve semayı getirmek çok çok kötü iş olur. Realitesi yüksek olan birilerin gelmesi lazım.

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
  • HAKARET ETMEDEN BİR HAYAT YOK MU?!

• fındık kurdu BAŞKANDAN korkup kaçmıştır

Bundan sonra tv8'den içeriye pizza siparişi getirmek dışında giremez 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Acun'u sevmeyen, gider yapan adam Dominik'e gitmesin bir zahmet

Üfürükten kahramanlık hikayeleri

• 
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.