Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.834.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14161417141814191420
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Ayı Hikmet gelip sarı papatyayı dövünce takım sakinleşir merak etmeyin 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Bence bu tür potalarda yazılmak Mustafa Kemal ve Nagihan gibi kendilerine güvenen yarışmacılara hem bu erken aşamada psikolojik olarak deneyim olur hem de potansiyel şampiyonluklarına bu hikaye ile daha fazla değer katarlardı. Gelip panaromada paşa paşa '' çer çöp adamlar çoğunluğu bulup 1 hafta daha fazla kalmak için beni yazdılar. Ben her hafta girip potadan çıktım onlar çöp performansları ile benim kazandığım oyunlar ile adada keyif yaparken. Sıra onlara gelince de teker teker eledim. Ben şampiyonluğuma prestij katarken onlar 1 hafta daha fazla kalmanın pahasına tüm izleyicilerin önünde karaktersiz olarak nitelendirildi'' diye konuşur. Özellikle Mustafa Kemal seyircinin bu konudaki duruşunu bildiği için de böyle bir plan izlemesi lazımdı. Şu şekilde bir şampiyonluk hikayesi oluşturan adam ilk kez şampiyon olsa bile Turabi'den,Adem'den ve ya daha önce yarışmış herhangi bir şampiyondan çok daha üst bir prestij elde etmiş olur. 2020 şampiyonu Masterchef Şampiyonu Serhat'ta gene bir hikaye kurup o hikaye üzerinden şampiyon olduğu için adam hala All Star'a katılmamasına rağmen en iyi yarışmacı izleyicilerin çoğunluğunun gözünde.

Özgür'de belki bu kafa da olabilir ki Turabi'ye geçen hafta rest çekmesi de bununla benzer yönde bir davranış. Diğer iki olasılıktan biri Sercan'dan dolayı uzak duruyor olabilir Nagihan'dan ve ya sizin dediğiniz gibi sinsinin önde gideni. 2023 Survivor'u izlemedim önceki senesini bilmiyorum adamın.

Bozok'ta ki sorunu bilmiyorum da Turabi turp gibidir kesin.

• Pinarin performansi cok mu iyi? Zehirli sarmasik harbiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALEYNA BAŞKANDAN ALDIĞI YETKİYLE BAŞKANI ÇOK GÜZEL KORUYOR

• Acur nagi çöpünü diskalifiye et bu takım küllerinden doğsun

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

O da mı geliyor

• Yıllar önce zehirli sarmaşık diye bir film vardı. Aleyna ondan farksız değil. Herkesin arkasından konuşup birbirine düşüren bir oluşum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pablito20 kullanıcısına yanıt
    Kemal gider Hikmet gelirse yine dayak yer Yunus.

• Nagihan karşısında kendini kaybetmişken Yunus Emre şöyle takılıyordu, Nagihan daha da bileniyor böyle tepkisiz durdukça.

• Mustafa Kemal şuan uçakta evine dönüyordur kesin.

• BAŞKAN ADAMDIR.

• Nagihan gittiyse tadı tuzu olmaz yarışmacının burasıda % 50 boşalır, yunus emreciler takılsın kendi aralarında foto falan paylaşsın

• Kırmızı takımın bayrak adamı yunus emre başkan ,yardımcısı sağdıç sercan ve aleyna'nın yardımı ile mavi takımı bozguna uğratacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 6 Şubat 2024; 22:2:41 >
  • Nagihan zırladıkça BAŞKANIM mimikler puhahajajan

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt
    Nagihan gidince reyting yok diye ağlayıp caps atarlar.

• Başkan ne güzel diskalifiye ediyor

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

hayır mayıdnın BEST BACISIDIR🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Birisinin bedel ödemesi gerekiyordu.

Kemal R yapmadı.

Artık Hikmet zamanı!!

• 
Sayfa: önceki 14161417141814191420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.