< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1303. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Başkanın sayısını yemek için haarp'ı devreye soktular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 5 Şubat 2024; 22:3:20 > -
Ayakların titreşimi ne alaka ????
KIZ EMEKLEYEREK Mİ GİTSİN ALMAYA?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
Merve sonuna kadar haklı resmen oyunun kaderiyle oynadılar. Bende kapattım izlemiyorum. Nasılsa bu oyunu mavi takıma vermişler başta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SIRF BAŞKAN SAYI ALMASIN DİYE MERVE NIN ATIŞI HİÇ ETTİLER İNANAMIYORUM
Aleyna senin yapacağın işe ya. Kaplumbağa gibi yeminle. Özgür abi çok hızlı gibi bunları birbiriyle eşleştirip duruyorlar.
-
8-6 OLUP KIRMIZI TAKIMIN ORTAK OLACAĞI OYUNU NE YAPIP EDİP 9-5'E BAĞLADILAR MOMENTUMDA MAVİYE GİTTİ GEÇMİŞ OLSUN.
-
SIZIN PAPATYA GERGIN
CUNKU AYI HIKMET GELIYOR
YANDINIZ ARTIK PAPATYACILAR
-
bu durumlarda hep ogeday ne derse onu doğru kabul ediyolar. kum torbalarını toplamaya giderken de titreşip düşebilir,
hakkını yediler kırmızının. ogesu sinirlerimi bozmaya başladı.
-
Bi yandan da merveye iyi oldu. Başkanın ardından iş çeviriyordu
Yunus'u buluyor ha bunlarda çok cenabet bu aralar çocuk. Bu akşam da cenabet gidecek galiba konseye ama adada son cünüp gezmesi olacak gibi sanki bu gece.
-
Kesinlikle katılıyorum neye göre titreşim diyorlar titreşim ölçer cihaz mı varda burada biz bilmiyoruz. Resmen bilerek yediler kızın hakkını.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elif Şadoğlu geldi aklıma.
-
Mervenin hakkı yendi. Şu Seda çirkefi ne böyle car car milletin arkasından konuşuyorç
-
Yağmur sudan çıkarken karenin içinden geçmiyor sayısını alıyor ama Yunus Emre'yi geriye döndürüyorlar
Herkes başkana düşman
bece (@enotodors) on Xtwitter
bece (@enotodors) on Xhttps://twitter.com/enotodors/status/1754569130672374183?t=dvmrTVf3p9WkAnWSqzsPkw&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
YaĞmuR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8-7 OLACAKTI ACUR EFENDİ YEDİĞİN HAKLARDA BOĞUL
-
8-7 olacaktı şimdi haksızlık yapıldı başkana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X