Şimdi Ara

Survivor All Star (7391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 73897390739173927393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve nerden milli sporcuyken Survivor'a katıldın. Bu millet sana Türk bayrağını temsil ediyorsun diye binlerce kez hakaret etti. Yemin ederim Merve keşke yarışmaya katılmasaymış. 7/24 pc başında oyun oynayarak bi yerlerini büyüten insanlar küçüklüğünden beri Türk bayrağını temsil etmiş birinin kazandıgı başarıları küçümsüyor. Cidden ülkemizin en büyük sorunu bu.. Merve eğer kazanamazsa milli sporcu oldugu için ve babasının densizliğinden kazanamaz...
  • Mervenin babasi, evimi sattim parasiyla sporcu yaptim. kimse yardim etmedi Allah Peygamber Milli sporcu Atatürk hepsini bir cumlede kullanip merveye yakistirip oy istemesini aşırı ama aşırı itici buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 3 Temmuz 2015; 23:02:11 >
  • Sms kasmalara Hayır
    ŞAMPİYON TURABİ

• bu arada genelde turabi'yi destekleyenlerin cogunun profili gizli neden acaba
  • Hasan veya Hakan'ı destekleyen Turabi'ye oy atmamalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SURVİVORDUR...

yok bro Turabi en iyisi.

• uzaydan çekim yapıyor herhalde bu ne la görüntü donuyor puafhasdhasf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Ulan bu kız 4 ay canla dişle son 10 yılın en iyileriyle yarıştı mücadele etti,sırf babası yüzünden oy vermekten vazgeçenler elinizi vicdanınıza koyun,turabi ye oy mu verilir lan?duygu sömürüsüne ilk turabi başladı ve geçen seneden beri ben köylüyüm abi havasında takılıyor,bu adam 500 bin tl almadı mı hala neyin fakir edebiyatı bu?bu sene de turabi şu ana kadar rahat 250-300 cebine koydu zaten

merve'nin babası orada haklarının yendiğinden bahsetti,siz ne kadar vicdansız insanlarsınız ya,gidin turabiye oy verin de parayı aldıktan sonra keriz halkı kandırdım diyip çatır çatır yesin paraları gece kulüplerinde,ama sonuçta bu ülkeyi merve değil turabi temsil etti dimi,gay barların aranan adamı olmak çok büyük gurur gerçekten

He he

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHague66

Turabi 52,3%

1 milyondan fazla oy atildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 3 Temmuz 2015; 23:16:06 >
  • mervenin babası resmen saldırdı ama turabinin kardeşide sakince cavabını verdi inşallah turabi şampiyon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat6565 -- 3 Temmuz 2015; 23:56:46 >
  • 3 adam vtr si vardır inşallah gülelim biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve denen ... iticiligini nereden aliyormus belli oldu adi adam Atatürk ile ayni kefeye koydu kizi nasil bir akil nasil bir kendini beğenmişlik pis herif...

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

şu turabi yerine

hasan , hakan , doğukan , hilmicem'den biri olmalıydı.

bence turabi olacak şampiyon adamın adı'da son 10 yılın şampiyonu olacak.

son 10 yılın şampiyonu nihat altınkaya olacaktı ağa olaydı duman ederdi.

Katılıyorum all star ama en kötü en kalitesiz yaşlı ünlüler takımıydı bu,sona kalan erkek yarışmacı yani hakan bile gönüllülerden geldi. Nihat altınkaya ve cengiz coşkun olmalıydı. Ünlüler hem yarışma olarak hemde psikolojik olarak çok ezdirdiler kendilerini. Nihat ve cengiz olsaydı turabinin bozoğun havasını alırdı.

• Yine birgün Merve Aydın ülkemizi temsil ediyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Merve nerden milli sporcuyken Survivor'a katıldın. Bu millet sana Türk bayrağını temsil ediyorsun diye binlerce kez hakaret etti. Yemin ederim Merve keşke yarışmaya katılmasaymış. 7/24 pc başında oyun oynayarak bi yerlerini büyüten insanlar küçüklüğünden beri Türk bayrağını temsil etmiş birinin kazandıgı başarıları küçümsüyor. Cidden ülkemizin en büyük sorunu bu.. Merve eğer kazanamazsa milli sporcu oldugu için ve babasının densizliğinden kazanamaz...

FEDARASYONDAN IZINSIZ YURTDISINDA SAMPIYONAYA KATILDIGI ICIN 2 YIL CEZA YEMIS
    SUAN YURTDISINA SAMPIYONALARA KATILAMIYOR
    CEZASI BU SENE BITIYOR, 2013 yemis

• -Realist- kullanıcısına yanıt
    tamam trolleme bro. troll oldugun profilini gizlemenden belli bari insanların milli duygularını sömürüp düşüncelerini değiştirmeye calısma.atatürkü kendine alet etme.
  • abi çok merak ediyorum 2 yıl üst üste Survivora katılan biri rio da nasıl yarışacak. Suç bunlarda değil buna izin veren federasyonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Seda nerde seda ?

Muhtemelen attığı twitlerden dolayı Acun almadı

aaa haberim yok, neler yazdı kısaca bilgilendirir misin lütfen ?

Ya arkadaş sen neredesin, yemek bölümü incelemelerini bekliyor
  • 
Sayfa: önceki 73897390739173927393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.