Şimdi Ara

Survivor All Star (5751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 57495750575157525753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gram inandırıcı gelmiyor Acun'un tepkileri.

Turabi ise kolyeyi aldım kıbrıs garanti diye eli uzvunda takılıyor açıkçası.

Yarınki ödül oyununda veya daha sonra kavga dahi çıksa ben Acun'un cesaret edip Turabi'yi gönderebileceğini sanmıyorum.

Bu hafta da Merve Aydın birinci olur ise Doğukan Serenay'ı söyler, Anıl gider. Tabi kafamda kızları eşitleme olayı var. Serenay gider mi acaba?

Tahmini sms sıralamam;

1.Hakan
    2.Merve Aydın
    3.Serenay
    4.Anıl
    5.Doğukan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURABI

Dokunulmazlık gidince Hakanın gerçek yüzünü görüyoruz

paint terk.

• Acun yaptı yine yapacağını

Anıl gider gibi.
  • Acun turabiyi lafları ile gömdü evet yüzüde düştü veter olsun burası dingonun ahırı değil demişti hakan ve acun kesinlikle rtürk'ten turabi yüzünden uyarı almıştır bakma kuralları tam belirliyemedik dedi felan vs vs ,, güvenme kolyeye istanbulada yollarız dedi ,turabi kalitesizliğin vucut bulmuş halidir kincidir nefretle bakar insanlara herşeyi kendine hak ama ona yapılanı haksız bulan acınası bomboş bir varlıktır
  • Hakan bu hafta en kotu ihtimalle 2. olur. Hatta yuksek ihtimal sms oylaması;

1.Hakan
    2.Merve Aydın
    3.Anıl
    4.Serenay
    5.Doğukan

Doğukan Merve Aydın der ve Anıl gider. Ondan sonraki hafta da Begüm gider ve yarışma bireysele döner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve gider

• Kaynak sağlam, bu seçim olayları arasında hala izleyen değişikler; Yarın Anıl yazılacak.
  • Merve gitmiyor anıl banko yolcu keşke merve gitse ama zamanı değil onunda sırası gelicek.
  • Hakancılar boşa üzülmesin Hakan gitmez

Bir umut attık işte anıl - merveye
  • Gençler Fransa- Belçika maçına bakıyordum. 11 alıntı var hepsini yoksaydım kusura bakmayın.
  • acun iyi gömdü turablaya helal olsun. Hasan'ın 2012 ruhu demeside güzeldi ama barzo ne anlar ruhdan muhdan

bu hafta hepimiz anılın postalanmasını istiyoz ama adamın yazılacağı çok belliydi bu yüzden ergen fanları sağlam asılmıştır ilk 2'ye girebilir malesef.
  • Daha önceden defalarca uyari almis, hatta tum oyunlardan 1 hafta diskalifiye edilmis bir adamin (sifat olsun diye yaziyorum adam felan degil) yarismadan gönderilmesi icin ne yapmasi gerekiyor? Ciddi soruyorum

• akp nin iktidardan düşmesinden sonra ilk çark eden acun oldu sanırım, şu an davutoğlu meşhur balkon da konuşma yapıyor her kanal veriyor acunun kanalında tık yok.
  • 2 dakika sonra yine reklam girecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

Dokunulmazlığı kaybettikten sonra Hakan;

ne adamsın sen arkadaşım gülmekten yerlere yattım...

• Anıl'ın küçük Emrah bakışları:))) ya ayağım kırıldı diyip durma çatladı ajitasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

akp nin iktidardan düşmesinden sonra ilk çark eden acun oldu sanırım, şu an davutoğlu meşhur balkon da konuşma yapıyor her kanal veriyor acunun kanalında tık yok.

yayin akisi dunden belliydi, survivor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıl gideceğine Hakan gitsin.
  • mac ne zaman

• ödül NBA finali helal olsun acun ilk defa doğru dürüst bi ödül gördük bu sezon
  • 
Sayfa: önceki 57495750575157525753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.