Şimdi Ara

Survivor All Star (5131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.295.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
212 oy
Sayfa: önceki 51295130513151325133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlışa yanlış deyin kardeşim bir kere de.
    Hasan ne diyor ? Gaf yaptım, hata yaptım diyor. Karşılığında da özür diledim diyor.
    Merve ise kendisinden 20 yaş büyük adama oyun esnasında "Kel" diyor, gidip özür diledi mi ? Yok.

Aralarındaki fark bu işte.

Orijinalden alıntı: Issho

http://www.acunn.com/survivor/sms-siralamasi-noter/151

Kim kaç oy almış buraya bakıp az çok fikir edinebilen var mı ? Bir bernanınki çok sansürlenmemiş o da 6367 oy almış sanırım

sms adet olarak..

merve 6 haneli sayı...

hakan 5 haneli sayı.

serenay 5 haneli sayı.

anıl 5 haneli sayı..

berna 4 haneli sayı..

doğu 4 haneli sayı.

ben böyle görebildim yanılmamda söz konusu bu arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hasan ne diyor ? Gaf yaptım, hata yaptım diyor. Karşılığında da özür diledim diyor.
    Merve ise kendisinden 20 yaş büyük adama oyun esnasında "Kel" diyor, gidip özür diledi mi ? Yok.

AYNEN COK KISKANC MAYDIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git arkadaşım, bırak yakamızı artık.

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Kim kaç oy almış buraya bakıp az çok fikir edinebilen var mı ? Bir bernanınki çok sansürlenmemiş o da 6367 oy almış sanırım

Acun ulan ne adam ya, SMS el oynamadıgının kanıtımıymış bu simdi

Ulan zamanında oynadın zaten tepki alınca bıraktın simdi kanıt falan geç o işleri. Bozok'un özlemi elediği günü getirsin karşıma oranlarını sansürlemeden

o değil de; beyoğlu 1. noterinin acun'un adamı olmadığı ne belli, acun'un bütün yarışmalarında onaylanacak bişey olduğunda hepsini beyoğlu 1.noterine onaylatıyor. (var mısın yok musun, o ses türkiye vs. ) kısacası beyoğlu 1. noteri acun ılıcalı'dır, istediği sıralamayı onaylar.

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    Bana merve de 5 haneli gibi geldi. 96bin veya 99bin diye düşünüyorum

• Fanatiklik gozunuzu kor etmis.Merve hak ederek 1. oldu.Onu da destekleyen buyuk bi kitle var.Burdaki Hakanci trollere kanip sonra da hayalkirikligina ugruyorsunuz.
    Anakart: MSI B350 Tomahawk İşlemci: R5 3600 @4.2GHz Ekran kartı: Asus Dual Raedon RX 5500 XT EVO 8GB Bellek: Corsair Vengeance LPX 32GB 3200MHz (2x16GB) @2933 MHz Dahili hafıza: Crucial MX200 250GB SSD+WD 2TB 5400 RPM HDD Güç kaynağı: ASUS ROG STRIX 650W 80 PLUS GOLD Kasa: Zalman Z11 Plus HF1 (4 x 120mm Arctic F12 Silent Fan) - Monitör: LG 24MP59G (75 Hz-FreeSync) Soğutucu: Dark Freezer X124 (Fan; Be Quiet! Silent Wings 3)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali babakaya

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Acun ulan ne adam ya, SMS el oynamadıgının kanıtımıymış bu simdi

Ulan zamanında oynadın zaten tepki alınca bıraktın simdi kanıt falan geç o işleri. Bozok'un özlemi elediği günü getirsin karşıma oranlarını sansürlemeden

o değil de; beyoğlu 1. noterinin acun'un adamı olmadığı ne belli, acun'un bütün yarışmalarında onaylanacak bişey olduğunda hepsini beyoğlu 1.noterine onaylatıyor. (var mısın yok musun, o ses türkiye vs. ) kısacası beyoğlu 1. noteri acun ılıcalı'dır, istediği sıralamayı onaylar.

BELKI BABASININ OGLUDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

merve aralarındaki samimiyetie güvenerek o kelimeyi kulandı..

dikkat edersen kendide gülüyor o lafı yaparken...

aslında merve baklava ve adanyada takıldı.. yoksa demezdi büyük ihtimal...

merve şunuda söyledi.. turabi hilmi bozok dese umurumda olmaz..

ama hasan abi baklava adana demesi beni çok üzdü diyor...

çünkü hasan abiye güveniyor..

hani hasan abi diyor ya..

ben 10 düşünür 1 konuşurum.. keşke o andada öyle düşünüp öyle konuşmasaydı..

ama ben yine araları düzelir diyorum abi kardeşler sonucta...

• quote:

Bana merve de 5 haneli gibi geldi. 96bin veya 99bin diye düşünüyorum

TURKIYEDE MAYDIN SAYESINDE 200000 TL BIN ACUNA GITTI. LAN SANKI BABANIZIN CEBINE GIDIYO PARA

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Neymiş efendim merve hasana kel demiş de ne terbiyesizmiş. Yav siz hiç mi sevdiğiniz bir arkadaşınıza takılmıyosunuz. Kötü niyetle mi söylüyosunuz her şeyi. Kız bir önceki oyunda berna hasanı yendiği için oyun sırasında takılıyor ona korkudan saçı döküldü diye ve bunu gülerek söylüyor. Hasanın alınmayacağını bilerek. Zaten hasan alınmadı kendi takım arkadaşları fitilliyolar olayı sanki kendileri çok düzgün. Hasan orada karşılık olarak saçını düzeltiyomuş gibi yaptı zaten. Bence gayet sempatik bir şeydi niye bu kadar abartıldı anlamadım. Gören de buradakileri kankasına hiç takılmıyo hatta küfür etmiyo sanacak. Küfürü savunmuyorum zaten ama burada abartılacak bir şey yok. Hiç mi kel bir arkadaşınızı keltoşum diye sevmediniz lan hahaha

Merve diyor ya hep "Erkekçe, mertçe, dürüstçe..." düşüncelerini belirteceksin diye, gitsin konuşsun Hasan ile. Öyle arkasından dedikodusunu yaparak araları düzelmez. Ne zaman Merve çıkıp dedi ki "Abi ben senin oyun sonrası sevinçlerinden hoşlanmıyorum, bu beni üzüyor." bunları konuşmadan nasıl düzeltecekler aralarını ?

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Neymiş efendim merve hasana kel demiş de ne terbiyesizmiş. Yav siz hiç mi sevdiğiniz bir arkadaşınıza takılmıyosunuz. Kötü niyetle mi söylüyosunuz her şeyi. Kız bir önceki oyunda berna hasanı yendiği için oyun sırasında takılıyor ona korkudan saçı döküldü diye ve bunu gülerek söylüyor. Hasanın alınmayacağını bilerek. Zaten hasan alınmadı kendi takım arkadaşları fitilliyolar olayı sanki kendileri çok düzgün. Hasan orada karşılık olarak saçını düzeltiyomuş gibi yaptı zaten. Bence gayet sempatik bir şeydi niye bu kadar abartıldı anlamadım. Gören de buradakileri kankasına hiç takılmıyo hatta küfür etmiyo sanacak. Küfürü savunmuyorum zaten ama burada abartılacak bir şey yok. Hiç mi kel bir arkadaşınızı keltoşum diye sevmediniz lan hahaha

KESIN HASANI COK SEVDIĞİNDEN YAPTI ZATEN

• Hasan'ın saçına laf atan kadın birinci oluyor. Sen kimsin ki yılların Camoka'sına laf atıyorsun. Aranızda 20 yaş var utanmaz. Tabi , altın kalpli Hasan üslubunu bozmadı ve yine özür dilemesini bildi (en başta yaptığı konuşmadan dolayı). İnşallah bu yarışmadan alnının akıyla birinci çıkacak. Yanında ikinciliği de Doğukan hakediyor. Hilmicem hakediyor diyemiyorum , çünkü bizim milletimiz yalakalara oy vermez. Gönlümüz seninle Hasan Yalnızoğlu.

| MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps
  • Berna gitti yahu, kız şuana kadar ilk 4'ten hiç düşmemişti. Şimdi bu adalet mi ya ? Kız yollayacaksan Serenay yolla, ergen ergen takılıyor canımızı sıkıyor zaten.

Ben izlerken utandım.

"Kel" diye bağırılır mı hiç birisine ? Ne bu samimiyet ?

Samimi olduğunu sanmıyorum zaten oyundan sonra sürekli Hasan'a salladı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.