Şimdi Ara

Survivor All Star (2975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.093.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29732974297529762977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Telli Turna

ÖNEMLİ !!! OKU !!!
    1- Hasan İlk konseyde Taner yazdın performansa bakarım ben dedin eyw. sonraki konseyde gittin Bozok'u yazdın ve ben üsluba bakarım diyosun
    2- Hadi diyelim üslüba bakıyosun sana göre en üslüpsuz hani Turabi'ydi onu niye yazmadın
    3- Sen horoz derken bişey olmuyo Turabi tavuk deyince edepli konuş diyosun ( aslında Hasan kendine edepsiz diyo işte )
    4- Turabi saz yapıyor sen gitar yapıyosun hani bi özentilik yoktu
    5- Sahra'ya gelince Sahra'ya sen oynama deyince bağırıyo ben iyi oynuyorum diye ( ayağı sakatken ) şimdi de 'benim ayağım sakat neden beni oynatıyolar diyosun
    6- Anıl kardeşimizin ayağı Sahradan sonra sakatlandı Sahradan önce iyileşecek şu bacağı bahane etme !
    7- Hasan bilip bilmeden Hilmi'yi suçladı bana protein dedi diye
    8- Bu Turabi'ye stripzci diyenler stripz direk dansı demek ama Turabi normal bi dans ediyo ve herkesi geçmişine göre yargılıyamayız. Ordaki herkesin geçmişini araştırasak bişey çıkar herkes sütten çıkmış ak kaşık değil !
    9- Turabi'nin söylediği sözler ya atasözü ya mevlana sözü ya kendi sözü ve siz buna kamyon arkası söz diyosunuz. Demekki siz hayatınız da kamyon görmediniz !
    10- İNADINA TURABİ !!!

Hasanı destekliyorum ama haklı olduğun yerler var
    Özellikle sahra konusunda haklısın.Hasanın da bozoku yazması hataydı.En azından begüm ve sahra dururken yazılması hataydı.Tamam kötü bir insan olabilir ama sonuçta bu yarışmada karakter yarışması değil.Zaten bozok 1. olamazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki yarışmacılara Turabi'nin eski işinden bahsetmemeleri tembihlenmiş gibi. Yoksa o kadar adamlık tartışmasından birinde mutlaka söylenirdi. Bir tek Sahra ilk hafta oylamada kağıda direk çizdi, o kadar. Başka ne Hakan ne Hasan ne de Sahra tekrar bahsetti. Eminim hepsi biliyordur da.
  • NADYA BENCE ÇOK MANTIKLI VE HAKKLI KESİNLLİKLE ÖZLEMİ YAZMAKTA EN KÖTÜ YARIŞAN YARIŞMACILARDANDI HAK YERİNİ BULMUŞ OLDU
  • Kusura bakmayın ama siz niye kendi aklınızı kullanamıyorsunuz?Sizin düşünceleriniz yok mu.Maskeli, kibar,sesini inceltiyo ve dedikoducu sürekli aynı.nizin olduğunu gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 22 Şubat 2021; 19:41:58 >
  • Bu Ferruccio Lamborghini trolü ne ara Turabi fanı oldu la Turabi'nin sözlerini kullanarak dakika başı Hasan'ı yeriyor burada. Maaşa mı bağladılar la seni ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berat454433

NADYA BENCE ÇOK MANTIKLI VE HAKKLI KESİNLLİKLE ÖZLEMİ YAZMAKTA EN KÖTÜ YARIŞAN YARIŞMACILARDANDI HAK YERİNİ BULMUŞ OLDU

Begüm ve SAHRa dururken özlemin gitmesi saçmalıktı.

• Her türlü iddaa ediyorum orada dönen tiyatrodan başka bir şey değil. sonuçta belli biz sadece geriye sarılmış bir filmi izliyoruz o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bu Ferruccio Lamborghini trolü ne ara Turabi fanı oldu la Turabi'nin sözlerini kullanarak dakika başı Hasan'ı yeriyor burada. Maaşa mı bağladılar la seni ?

o arkadaş serocu. sero diye seslen. o burdayım der anında .

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

quote:

Orijinalden alıntı: berat454433

NADYA BENCE ÇOK MANTIKLI VE HAKKLI KESİNLLİKLE ÖZLEMİ YAZMAKTA EN KÖTÜ YARIŞAN YARIŞMACILARDANDI HAK YERİNİ BULMUŞ OLDU

Begüm ve SAHRa dururken özlemin gitmesi saçmalıktı.

HASANIN YANINDA OLDUKLARI SÜRECE HASANCILAR SÜREKLİ ONLARA OY VERECEĞİ İÇİN YANİ MASKELİ HASANIN ARKASINDA OLDUKLARI SÜRECE ELENMELERİ ZOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahura56

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Kusura bakmayın ama siz niye kendi aklınızı kullanamıyorsunuz?Sizin düşünceleriniz yok mu.Sürekli olarak o savundugunuz direkçinin benzetmeleriyle hitap ediyorsunuz.Maskeli, kibar,sesini inceltiyo ve dedikoducu sürekli aynı.Adam atıyo ortaya bi saçmalık siz de devamlı onu söylüyorsunuz.En azından şu karektersizin benzetmelerini kullanmayin ki kendi karekterinizin olduğunu gösterin.

hadi oradan gavar seni

Pardon seni de dahil etmeyi unutmuşum

• Biraz daha araştırırsan geçen sene Turabi'yi desteklediğimi görürsün.Hasan'ı efendi, delikanlı sandık ama dedikoducunun teki çıktı.

Turabi geçen sene daha iyidi kabul, hatta DH'de bile anket ortada.Çoğunluk Turabi'yi desteklemişti burada.Yine aynısının olacağını düşünüyorum.Hasan desteklenmez artık.Yakında elenir.

Son olarak troll değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Biraz daha araştırırsan geçen sene Turabi'yi desteklediğimi görürsün.Hasan'ı efendi, delikanlı sandık ama dedikoducunun teki çıktı.

Turabi geçen sene daha iyidi kabul, hatta DH'de bile anket ortada.Çoğunluk Turabi'yi desteklemişti burada.Yine aynısının olacağını düşünüyorum.Hasan desteklenmez artık.Yakında elenir.

Yazik yaa sana

• quote:

Biraz daha araştırırsan geçen sene Turabi'yi desteklediğimi görürsün.Hasan'ı efendi, delikanlı sandık ama dedikoducunun teki çıktı.

Zaytungda yayinladilar mi bu yaziyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

quote:

Yazik yaa sana

Asıl size yazık.Maske takmış bir adamı destekliyorsunuz.

Ben Turabi'ye yine barzo derim, Hilmi'ye yancı derim.Dediğim gibi tek desteklediğim kişi Sero.Geçen senenin hatrına favorim o.

Geçen sene izleyenler bilir.Yiğit diye bir eleman vardı.Turabi'ye karşı Hasan gibi kurtarıcı olarak görülüyordu, efendi diyorlardı.Sonradan çoğunluk Turabi'yi desteklemeye başlamıştı.Yiğit unutulup gitmişti.

Bu sene konu daha popüler ama.Veletler dadanmışlar konuya.Geçen sene daha samimi bir ortam vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

Oooo Hasan Baba fragmanda ne söylemiş be '' Akıl akıldan üstündür Turabi sen kendini çok zeki sanıyorsun ama o zekanla ben dalga geçerim ''

Yürü be Hasan Baba öl de ölelim. HASAN ULANNN !!!

başka ne demiş

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    Ankete odaklan.

http://forum.donanimhaber.com/m_83081984/mpage_602/tm.htm
  • quote:

Ankete odaklan.

http://forum.donanimhaber.com/m_83081984/mpage_602/tm.htm

Ok bys

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

quote:

Yazik yaa sana

Asıl size yazık.Maske takmış bir adamı destekliyorsunuz.

Ben Turabi'ye yine barzo derim, Hilmi'ye yancı derim.Dediğim gibi tek desteklediğim kişi Sero.Geçen senenin hatrına favorim o.

Geçen sene izleyenler bilir.Yiğit diye bir eleman vardı.Turabi'ye karşı Hasan gibi kurtarıcı olarak görülüyordu, efendi diyorlardı.Sonradan çoğunluk Turabi'yi desteklemeye başlamıştı.Yiğit unutulup gitmişti.

Bu sene konu daha popüler ama.Veletler dadanmışlar konuya.Geçen sene daha samimi bir ortam vardı.

Yigit = pasif insan

O yüzden başarılı olamadı

• BEN EZELDEN BERIDIR HÜR YAŞADIM, HÜR YAŞARIM
    HANGİ BARZO BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM
    HASAN-DOGU-HAKAN 3LU 'KUTSAL İTTİFAK'I FINALE
    MILLETÇE ELELE FORUM DH

• Bence survivor cok bos iş. Hasan ve nihat in katildigi ilk survivoru hicbir bolumunu kacirmadan izlemistim ve o zaman hasanin adam gibi adam oldugunu anlamistim. Turabi ve bozok ne kadar seviyesiz insanlar yetistirilme tarzlari belli. En sonunda hasan bozoku direk yapip turabiyeyi ustunde oynaticakta o kisilikte bir insan degil Forever hasan

• 
Sayfa: önceki 29732974297529762977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.