Bildirim
Survivor All Star (2424. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Gitsin Pascal tutsun bu kadar meraklılarsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bernaya atıcaktım oflazla hakana acayip uyuz oluyorum
Bu kadar sacma reklam sistemi olamaz ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim anlamadigim hakan neden hep balığa gidiyor Pascal Doğukan ne işe yarıyor özlem bile tutuyor
Balik mevzusu ne uzadi ya. Hepsi merve aydinin sucu. Hakan buyuk balik almis diye anila lafini yapti sonra tartisma basladi. Bu mervee aydin sussa keske tum oylarimi ona gonderirdim ama o itici sesi o pis huylariyla birlesincr ne mide bulandirici oluyo. Ulan kayip balik nemo diye dalga gectiniz ne yuzsuzsunuz. Hakan da yanlis yapti. Iyilik yap denize at misali sonucta
Adanin kirali TURBO TURABI icin kac begeni gelir
Hyatında o balığı elinle iten tipler orda nasıl aç kalınca taşa toprağa kıymet bindiriyor hey yüce rab kimseyi aç koyma ulan embesil kişiler gidin avlanmaya o halde ortak grupsunuz avlayın kendi halinizde -
quote:
Orijinalden alıntı: Jersey Devil
Adanin kirali TURBO TURABI icin kac begeni gelir
Ne kadar eksi alabileceğini mi merak ettin?
bu hakan olsun doğukan olsun şeytanın ta kendileri. doğukan yer doyar sonra rol yapar neden onlara vermedik der. hakan balığa cıkar 8 kişi yiyeceğiz der 4 kişi yer. kızlar serenay m oflaz yan gelip yatar balık dağıtılacağı zaman hayır 4 kişi yiyelim der. bunlar insanmı sizce. hepsi sahtekar . -
beyler dün izleyemedim, neler oldu kısaca aydınlatırsanız sevinirim
Hakan'a kulisci,kurnaz falan derdim ama kinci falan değil yardımseverdir de derdim.
Ama şu yaptıgın hareketin açıklaması olamaz adamların orda açlık başına vurmuş bazı karnı tok sırtı pekler "vermesinler ne olcak yeaaa" falan diyorlar da orda 1 pirincin bile hesabı yapılıyor hesabını siz yapınn. Sen gidip de adamlar orda açlıktan ölürken yanında şapur şupur yersen direk dibe inersin. Düşmanın da olsa vereceksin ki orası sadece yarışma ne kadar düşman olabilirsiniz. Hakan bey o elindeki zıpkında en çok hakkı olan Merve Aydın,Berna'dır. Eee o zaman senin hesabına ödül oyununda 0 çeken MOflaz'a yemek vermeyin he nasıl olur.Hala Hakan'ı savunanlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: kenai
quote:
Az önce çalan şarkıyı bilen var mı?
Yeni bölümün başında Hakan'ın ağlamasından önce çalan şarkıyı bilen yok mu arkadaşlar.
https://m.youtube.com/watch?v=ZQaBcNI_AoM
Buldum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yemek olayında hak geçmez ayrı gayrı düşman yok, nedir bu kin sanki sülalece hısımlar ergen tavırlar felan -
quote:
Orijinalden alıntı: maracanna
Hakan'a kulisci,kurnaz falan derdim ama kinci falan değil yardımseverdir de derdim.
Ama şu yaptıgın hareketin açıklaması olamaz adamların orda açlık başına vurmuş bazı karnı tok sırtı pekler "vermesinler ne olcak yeaaa" falan diyorlar da orda 1 pirincin bile hesabı yapılıyor hesabını siz yapınn. Sen gidip de adamlar orda açlıktan ölürken yanında şapur şupur yersen direk dibe inersin. Düşmanın da olsa vereceksin ki orası sadece yarışma ne kadar düşman olabilirsiniz. Hakan bey o elindeki zıpkında en çok hakkı olan Merve Aydın,Berna'dır. Eee o zaman senin hesabına ödül oyununda 0 çeken MOflaz'a yemek vermeyin he nasıl olur.Hala Hakan'ı savunanlar var.
Haklisiniz hocam
Zamaninda turabi konseylerde cok demisto hakan soyle hakan boyle diye tabiki de hakli cikti herkes gordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uzatsa istemem diyor merve a yav he he
Bu sene all star olmasına rağmen beklenilen kadar zevkli değil.Bunun sebebi bana göre komik tipler yok.Mesela Tolga Karel, Ümit Karan, Akın Saatçi, 3 T, Nihat Doğan, Hayim, 57 yaşında Oğuzhan, Pazarcı Aydın vs. böyle adamlar lazım, bu sene fazla ciddi güldürmüyor. -
quote:
quote:
quote:
Az önce çalan şarkıyı bilen var mı?
Yeni bölümün başında Hakan'ın ağlamasından önce çalan şarkıyı bilen yok mu arkadaşlar.
https://m.youtube.com/watch?v=ZQaBcNI_AoM
Buldum
Buna uygun bi atasozu vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdogmus96
Uzatsa istemem diyor merve a yav he he
5 balığı ikiye bölseniz herkes doyar saplata saplata yiyosan görgüsüzsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X