Bildirim
Survivor All Star (2080. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
31 Misafir (17 Mobil) - 14 Masaüstü,
17 Mobil
17 Mobil
Giriş
-
Ahaha :D turabi fanları turuşmuşlar hasan korkusundan, hasan baba, teker teker adadan göndericek bunları inş. Büyük ihtimal ilk bozok gidecek daha sonra hilmi oylarıda baya düşmüş :D turabı bu hafta dahada düşer.
Turabının tayfası, hadan dokunulmaz dıye bırıncı olacagını hıc dusunmemıslerdı, şok oldular, bu adam dokunulmazlıga ragmen bırıncı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Turabinin bu saatten sonra kullanılma işkencesini çekmektense en iyi yapacağı kendini diskalifiye ettirmek . yoksa turabiyi travesti yapıcaklar orada..Hasan la Acun
-
TURBOOOOOOOOOOOO
hahaha

_____________________________ -
Burası survivor burda herşey gerçek!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Issız adaya düştüğünde yanına neyi alırsın?
Turabi : Üç tane delikanlı adam alırım
1-Hilmicem
2-Taner
3-Bozok

Şu topabicileri blokladım ama onları alıntılayanlar yüzünden yazdıkları saçmalıkları görmekten çoook sıkıldım ve daha da kötüsü yaptığımız bazı yorumlar yüzünden bizi banlayanlar bu trollere dokunmuyor ya pesssssssssss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 9 Nisan 2015; 12:17:16 >_____________________________ -
Asıl sen aç izle neredeyse kopyala yapıştır yaptım konuşmadan.Tam olarak bu diyalog geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 9 Nisan 2015; 12:17:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: -Mustafa
Hayatta iki şeye dikkat edeceksin. Bir yolda giderken kavşaklara, iki yüzüne karşı karşı gülüp arkadan iş çeviren..
- Survivor Şampiyonu Turabi Çamkıran
Görende lafı kendisi uydurdu sanıcak . Zaten 2006 civarlarında facebookta 10 kişiden 8'si o lafı paylaşırdı .
Neyse arkadaşlar lütfen şöyle trollere cevap vermeyin baksanıza bu adam kaç sayfadır trollüyor. Ailesinin aldığı kontörlerle turabi gibilerine oy atan kitle belli zaten . Ne olursa olsun hasana 1-2 oy atın zaten alırız, bu turabi kitlesinin tek özelliği aynı kişinin 5-10 tane oy atması yoksa turabiyi 1. yapıcak bu kadar çok adam yoktur bu ülkede , gerçi belli mi olur
quote:
Orijinalden alıntı: nodisin
kardeş sen insanlara karakter ve fıtratlarında ötürü ayar vermeye çalışacağına seni yaradan RABBİNİN adını düzgün yazmayı öğren "allam" ALLAH'ım dır o senin konuştuğun ağzını ve o ağzından çıkıpta senin göremediğin sesinin frekansına kadar yaradandır
Onceki mesajlarimi okursan Allah'i buyuk yazdigimi fark ederdin.Kimse te Allah'im demez de allam der aaslanim.Oyle turabi kekosu gibi arkana dini alip arti kasma buralarda uza
Konuya bir giriyorum bakıyorum sayfanın yarısı gözükmüyor.Neden mi? Yarısını bloklamışım :D 
Turbo başkan ifadesini alır. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: denizozkan
Acun Survivor'un maliyetinin 17 milyon tl oldugunu söylemis, Survivor'da 80.bölümde bitiyormus buda Ramazan Bayramina denk geliyor. Eglenceli Survivor bizi bekliyor bence ayrica sahur, iftar zamani buralar daha cosar :D
Ramazanda da devam edecekse harika olur
" Turabi o kadar da cesaretli bir çocuk değil, Hasan biraz üstüne yürüse geri geri gider' dedi. Duygu Çetinkaya iddialı bir söz söyleyerek 'Turabi, Hasan'ın elinde kalır' dedi.
doğru demiş konseyde sözleri ile dövdü zati hasan reis fiziksel bir darbeye gerek yok
gerçekleri acıtıyor buradaki kurabiye turabicileri acıyorum size
acun reis güzel söylemiş :
Programın temizliği açısından bundan böyle yapacağı ilk hareketten sonra ihraç edeceğim Turabi’yi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quick Hitchhiker -- 9 Nisan 2015; 12:32:05 >_____________________________ -
turbo turabi hepinizi aglatacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I7 860 4000mhz 1.31v -|- Gigabyte P55-UD6 -|- ATI Radeon 5870 900mhz-1300mhz 1.125v -|- 2 x 2 gb Patriot Sector5 2000mhz CL 8-8-7-21 1T 1.55v -|- Corsair 120 gb F120 -|- 2 x Seagate 500 gb 7200.12 -|- Noctua NH-U12P SE -|- Corsair TX 750w -|- Logitech Illuminated -|- Logitech Z2300 -|- Logitech Rumblepad 2 -|- Razer Imperator -|- OCZ Behemoth -|- Acer H243H -|- Thermaltake Tsunami -|- Windows 7 Ultimate x64
Katılım zamanı: 9 Ağustos 2002 -
Fragman ne zaman beyler? Merak ediyorum neler olacaak
Yine fragmanda şaşırtma var Turabi büyük ihitmal Hakan için kullanıyor o cümleyi "Dikkat et atlarken masken düşmesin" diye, ama hemen Hasan'ı gösteriyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 9 Nisan 2015; 12:31:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Mustafa
Issız adaya düştüğünde yanına neyi alırsın?
Turabi : Üç tane delikanlı adam alırım
1-Hilmicem
2-Taner
3-Bozok

adamsın kardeşim,turbo adamın aklını alır

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt