🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler (938. sayfa)

-
-
Tarihin en berbat en iğrenç survivoru. Şaka gibi resmen acun reyting kasacam diye tüm rezilliklere göz yumuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tutustu hocam aday o çıkacak diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam direk fort çekiyor.
Adem arkada kabarık birseyler hissetmiş olabilir.
Günah Keçisi olarak Efecanı seçtiler. Yuh yani yuhhhhh.
Efecan R yapmıyor işte yok üzerine yürüdü yok tahrik etti. Adem hiç geri adım atmasın hep başkaları atsın.
Atara atar gidere gider. Yürü Efecan geri fites yaparsan bitersin bu saatten sonra.
-
İsmailin tartışmaları kavgaları çok komik geliyor bana, adam odun ama iyi reality veriyor :)
-
Ayşem'e
Dağları köyün, yol vermiyor
Suları önümü kesiyor, yarim
Sana sevda türkülerim ulaşmıyor
Omuzlarından huysuzca kayan saçların
Avuçlarımda al yanakların
Sevdam dudaklarının arasında
Ve evet dönüyorum
Köyüme, köyümüze
Köylüme dönüyorum
Aşkım! Rüzgarda parçalanarak sürünerek sürüngenlerle
Yırtıcı kuşların çığlıklarına inat
Aşkım! Sözüme itimat et
Kokuna dokunacağım, yüzünü yüzüme
Sesini umutlarıma yama yaparak tutacağım sıcak avuçlarından
Ve bir eylül günü
Öpeceğim dudaklarından...
#ardahan bra sanat okulu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 18 Şubat 2025; 2:4:27 >
2022 benim kafada yunus emre sonrası yok hocam
nisa da şampiyon olunca silmişim o kısımları
-
kalbimizde yaşıyor
-
DELİYİZ
MANYAĞIZ
KAFASI KIRIKLARIZ
-
Ayinin kurdugu yeni olusum mukemmel, kalan 2 oyunu da kayberderlerse potaya balaban ve magdurses girer
-
Şimdin Ayşe'ye, yatan kişiye oy kullanma hakkı mı tanıyacaklar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 18 Şubat 2025; 2:42:27 >
İsmail’i bu sene beğenmiyordum ama tiki Yağmur ve Asena’yı kudurtma hamlesinden sonra ısındık tekrar. Batuyla da buzlar erise keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 18 Şubat 2025; 2:49:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güya 2 yedek kadın yarışmacı gelecekti ne oldu (bana kalsa bu saatten sonra gelmesin kimse)
Hikmet’in Batu Başkan’a karşı ilk galibiyeti sonrası üstünü parçalamasına patladım. Hikmet 50 kere de gelse Batuhan’a birebirde üstünlük kuramaz. Karşısına alarak kötü hamle yaptı,2022’de de paspas olmuştu Batu’ya. Bol bol seçip kudurtacaktır başkan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 18 Şubat 2025; 3:2:40 >
Turabinin şarkıyı ishowspeed dinlemiş. Yavaş yavaş popüler oluyor.
Her ne kadar ritmiyle sözleriyle müziğe damga vursa da artık turabinin idam edilmesi şart oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X