Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler (2596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.544
Cevap
36
Favori
683.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25942595259625972598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Yarışmadaki trans bireyin kim olduğu kesinleşmeden kapanmayacak 

Harf alayım ali ihsan bey… “ilk harf geldi efendim çok güzel M” biraz ipucu verebilir misiniz Mehmet Ali bey “şimdi bak dobrovski varya salam sucuk var toshak var teknik direktör, Buda sunucu ayol” ha tamam şimdi buldum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Efecik öyle seviyordur belki hocam

Az sonra stüdyoda savaş çıkabilir… yapma Sinan abi yapma, ertem Sinan abinin her yeri titriyor şu anda… Sinan abinin her yerinden öpüyor musun ertem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Yine yeni yeniden AC-SC-LB-SU yanlayanlar topluluğu, kimyadaki PERİYODİK TABLO misali beyinlerini tuvalete atıp üzerine sifonu çekmişler...

DaFuq!?Boom!youtube
    toilet in ohio map: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2028415705
    https://www.youtube.com/shorts/tzD9OxAHtzU
    Bir işim var haftaya pazartesi gecesi bitiyor… Salı günü bunun şifresini çözeceğime forum karşısında söz veriyorum…

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler
    hocam ben defalarca su tarz fotolar attım ama destek cikan olmadi milf meryem saflarinda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drollhikmetci

hocam ben defalarca su tarz fotolar attım ama destek cikan olmadi milf meryem saflarinda
    Onlar gacıdan ne anlar hocam zaten çoğu afedersiniz yemrenin fotolarını atıp duruyor… erkek fotosu atmayın diyoruz dinletemiyoruz…

• drollhikmetci kullanıcısına yanıt

hocam bundan ayrılınca evi arabayı yakar bu sen içindeyken boşverrr

onlar gaaay haribiden onlar gaaaay

• drollhikmetci kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüleryoutube
    Youtube'da arayıp da bulamadığınız her videoyu atan Youtube'un Shitpostçusunu buldunuz abone ol yerini al devam ediyoruz ❤
    https://m.youtube.com/watch?v=thqvPJm1oaE&pp=ygUZc2FuYSBzZXNpbmkga2FwYXQgZGl5b3J1bdIHCQneCQGHKiGM7w%3D%3D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    hocam sen icindeyken falan demeyin aklim baska yerlere gidiyor
    https://x.com/gokailyn/status/1933457557890245037?t=HeR1nt5FkkrWRW-2VDDDgA&s=19

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Kim demiş hocam Almeda'ya tro diye

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Nagihandı galiba baskana iftira atip duran var ya.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Biz bu millete gecen sene bunları anlattık hocam

🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs GönüllülerZıbartottiyoutube
    Sizden 1 sene önceden geliyorum diye bana sövemezsiniz ben birine sövüyorsam bu size dokunuyorsa bilinki siz haksızsınız ben haklıyım 1 sene önceden benle aynı tarafta olmaya çalışın ekşi sözlük htalks koray koç htalks htalks discord htalks twitter htalks kimdir htalks fm taktik htalks turan htalks sevgilisi htalks fm tema htalks youtube htalks asimetrik htalks ahmet kaya htalks afganlılarla halı saha htalks ahmet davutoğlu htalks abone sayısı htalks arouna kone htalks abonelik htalks hasan arat ataköpek htalks babası htalks bit htalks berke htalks benim diyor htalks beşiktaş htalks bu saatte olmaz htalks ban htalks tüh be htalks neden ban yedi htalks twitch ban htalks canlı htalks can hoca olayı htalks can hoca youtube.com htalks can hoca htalks chatlak htalks diogo htalks demode htalks davutoğlu htalks dağıldı htalks demokrat parti htalks dağıldı mı htalks mehmet demirkol htalks ekip dağıldı mehmet demirkol htalks htalks ekşi htalks emir htalks eşi htalks evli mi htalks ekip htalks ense htalks everton htalks eski htalks eksi htalks fm24 tema htalks fm htalks falan filan htalks fm 24 taktik htalks fm skin htalks fıkra htalks fm 24 htalks film htalks fatih terim fatalar htalks gervinho htalks gif htalks gültekin uysal h-talks gtalk nedir htalks hilmi htalks hangi takımlı htalks hasan htalks hatay sandık içi htalks hulk htalks olayı h htalks twitch hasan arat htalks hasan htalks h talk htalks intro htalks instagram htalks itopya htalks izle htalks icardi htalks inci htalks iphone inci sözlük htalks htalks jahrein twitter htalks journeyman htalks-jk htalks koray htalks kaleci htalks küfür htalks keyfi htalks komik htalks kupondaş htalks kavga htalks katıl htalks kilo htalks yağmur küfür htalks kaç yaşında htalks youtube katıl htalks yalçın küfür htalks üst komşu htalks kurtlar vadisi htalks discord kanalı htalks leclerc htalks lua lua htalks sosyal lig hta ltm htalks mod olayı htalks moments htalks meme htalks nesine htalks nereli htalks nerede yayın yapıyor htalks nutspor htalks ne oldu htalks olaylı yayın htalks olay htalks küfür olayı htalks özür htalks önder htalks podcast htalks ülke puanı p'taah perralla htalks survivor htalks salata htalks social blade htalks stand up htalks sinek htalks sözlük spotify htalks htalks ekşi sözlük htalks twitch htalks taktik htalks tüh ya htalks tahir twitch htalks twitter htalks htalks berke twitter htalks uwufufu htalks ülke takımı gol yedi htalks ülke takımı htalks versatil versatil htalks htalks yağmur htalks yayın htalks yalçın htalks yaş htalks yok diyor htalks yayın takvimi youtube htalks demode tv htalks demodetv kavga bi küfür işi mi oldu beyler çok zor ya h talks ya fiwhese daha balığı anlatmadan
    https://www.youtube.com/watch?si=GpP8hU1jOd7X_EvN&v=3GUHgLLzzio&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 16 Haziran 2025; 15:33:12 >
  • İsrail İran savaşında İsrail diyorsan yorum yap, İran diyorsan beğen…

• Biz baskancilar olarak digerlerinden 10 yil öndeyiz hocam

Beğendim hocam, hayırlı cumalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Biz baskancilar olarak digerlerinden 10 yil öndeyiz hocam

10 yıl öndeyseniz söyler misiniz acaba yemre 10 yılda yeni isim olarak kimlerden dayak yiyecek… bekleyecek gücümüz yok…

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler

• Batu Başkan’ın hezimetinin 4.günü…

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Beğendim hocam, hayırlı cumalar.

Aynı zamanda yorum atarak tarafsızlığınızı göstermiş oldunuz hocam… #savaşahayır

• Adem'in konuk olduğu Survivor Panorama'ya baktım. Daha naif ve saygılı biri olmuş. Yaşının da etkisi vardır diye düşünüyorum. Tarihin en iyisi olarak kendisini ve Ogeday'ı söylemiş. Turabi'yi sevmem ama o da iki kere şampiyon olmuştu. Taçsız olanlardan ise Batuhan, Hikmet, Anıl ve Berkan'ı söyleyebiliriz. Kadınlardan da Almeda'yı söylemiş. Bence Nefise, Nagihan ve Seda daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 25942595259625972598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.