< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler (2596. sayfa)

-
-
Az sonra stüdyoda savaş çıkabilir… yapma Sinan abi yapma, ertem Sinan abinin her yeri titriyor şu anda… Sinan abinin her yerinden öpüyor musun ertemquote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Efecik öyle seviyordur belki hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir işim var haftaya pazartesi gecesi bitiyor… Salı günü bunun şifresini çözeceğime forum karşısında söz veriyorum…quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoYine yeni yeniden AC-SC-LB-SU yanlayanlar topluluğu, kimyadaki PERİYODİK TABLO misali beyinlerini tuvalete atıp üzerine sifonu çekmişler...
DaFuq!?Boom!youtube
toilet in ohio map: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2028415705https://www.youtube.com/shorts/tzD9OxAHtzU
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
hocam bundan ayrılınca evi arabayı yakar bu sen içindeyken boşverrr
-
onlar gaaay haribiden onlar gaaaay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
youtube
Youtube'da arayıp da bulamadığınız her videoyu atan Youtube'un Shitpostçusunu buldunuz abone ol yerini al devam ediyoruz ❤https://m.youtube.com/watch?v=thqvPJm1oaE&pp=ygUZc2FuYSBzZXNpbmkga2FwYXQgZGl5b3J1bdIHCQneCQGHKiGM7w%3D%3D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sen icindeyken falan demeyin aklim baska yerlere gidiyor
https://x.com/gokailyn/status/1933457557890245037?t=HeR1nt5FkkrWRW-2VDDDgA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim demiş hocam Almeda'ya tro diye
Nagihandı galiba baskana iftira atip duran var ya.
Biz bu millete gecen sene bunları anlattık hocam
Zıbartottiyoutube
Sizden 1 sene önceden geliyorum diye bana sövemezsiniz ben birine sövüyorsam bu size dokunuyorsa bilinki siz haksızsınız ben haklıyım 1 sene önceden benle aynı tarafta olmaya çalışın ekşi sözlük htalks koray koç htalks htalks discord htalks twitter htalks kimdir htalks fm taktik htalks turan htalks sevgilisi htalks fm tema htalks youtube htalks asimetrik htalks ahmet kaya htalks afganlılarla halı saha htalks ahmet davutoğlu htalks abone sayısı htalks arouna kone htalks abonelik htalks hasan arat ataköpek htalks babası htalks bit htalks berke htalks benim diyor htalks beşiktaş htalks bu saatte olmaz htalks ban htalks tüh be htalks neden ban yedi htalks twitch ban htalks canlı htalks can hoca olayı htalks can hoca youtube.com htalks can hoca htalks chatlak htalks diogo htalks demode htalks davutoğlu htalks dağıldı htalks demokrat parti htalks dağıldı mı htalks mehmet demirkol htalks ekip dağıldı mehmet demirkol htalks htalks ekşi htalks emir htalks eşi htalks evli mi htalks ekip htalks ense htalks everton htalks eski htalks eksi htalks fm24 tema htalks fm htalks falan filan htalks fm 24 taktik htalks fm skin htalks fıkra htalks fm 24 htalks film htalks fatih terim fatalar htalks gervinho htalks gif htalks gültekin uysal h-talks gtalk nedir htalks hilmi htalks hangi takımlı htalks hasan htalks hatay sandık içi htalks hulk htalks olayı h htalks twitch hasan arat htalks hasan htalks h talk htalks intro htalks instagram htalks itopya htalks izle htalks icardi htalks inci htalks iphone inci sözlük htalks htalks jahrein twitter htalks journeyman htalks-jk htalks koray htalks kaleci htalks küfür htalks keyfi htalks komik htalks kupondaş htalks kavga htalks katıl htalks kilo htalks yağmur küfür htalks kaç yaşında htalks youtube katıl htalks yalçın küfür htalks üst komşu htalks kurtlar vadisi htalks discord kanalı htalks leclerc htalks lua lua htalks sosyal lig hta ltm htalks mod olayı htalks moments htalks meme htalks nesine htalks nereli htalks nerede yayın yapıyor htalks nutspor htalks ne oldu htalks olaylı yayın htalks olay htalks küfür olayı htalks özür htalks önder htalks podcast htalks ülke puanı p'taah perralla htalks survivor htalks salata htalks social blade htalks stand up htalks sinek htalks sözlük spotify htalks htalks ekşi sözlük htalks twitch htalks taktik htalks tüh ya htalks tahir twitch htalks twitter htalks htalks berke twitter htalks uwufufu htalks ülke takımı gol yedi htalks ülke takımı htalks versatil versatil htalks htalks yağmur htalks yayın htalks yalçın htalks yaş htalks yok diyor htalks yayın takvimi youtube htalks demode tv htalks demodetv kavga bi küfür işi mi oldu beyler çok zor ya h talks ya fiwhese daha balığı anlatmadanhttps://www.youtube.com/watch?si=GpP8hU1jOd7X_EvN&v=3GUHgLLzzio&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 16 Haziran 2025; 15:33:12 >
İsrail İran savaşında İsrail diyorsan yorum yap, İran diyorsan beğen…
Biz baskancilar olarak digerlerinden 10 yil öndeyiz hocam
Beğendim hocam, hayırlı cumalar.
10 yıl öndeyseniz söyler misiniz acaba yemre 10 yılda yeni isim olarak kimlerden dayak yiyecek… bekleyecek gücümüz yok…quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBiz baskancilar olarak digerlerinden 10 yil öndeyiz hocam
-
Batu Başkan’ın hezimetinin 4.günü…
Aynı zamanda yorum atarak tarafsızlığınızı göstermiş oldunuz hocam… #savaşahayırquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBeğendim hocam, hayırlı cumalar.
Adem'in konuk olduğu Survivor Panorama'ya baktım. Daha naif ve saygılı biri olmuş. Yaşının da etkisi vardır diye düşünüyorum. Tarihin en iyisi olarak kendisini ve Ogeday'ı söylemiş. Turabi'yi sevmem ama o da iki kere şampiyon olmuştu. Taçsız olanlardan ise Batuhan, Hikmet, Anıl ve Berkan'ı söyleyebiliriz. Kadınlardan da Almeda'yı söylemiş. Bence Nefise, Nagihan ve Seda daha iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X