![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler (1951. sayfa)

-
-
Dominikde bir yıldız var
Adı Hikmet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hikmet, Yıldız, haa!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.sayisinda 2.sayisinin aynisini atti
izlemek sevkim kirildi. tiyatro izlemek istemiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 19 Mayıs 2025; 22:11:16 > -
İsmail de şimdi 2 tane hedefi 20 tane atışla deviremiyor. Bizim oyun da 5-4 olacak galiba
-
-
Montajdır o montaj
Bugün Ayı:
youtube
Boş yere yağmıyor bu yağmur , bu yağmur boş değil. Berkan Survivalboş yere yağmıyor bu yağmur, bu yağmur boş değil, yağmur, survival, acun, orkun ışıtmak, bu...https://www.youtube.com/shorts/DGWvsGLbQ5g?app=desktop
her sey kontrolum altinda. Ayidan mesaj geldi
tiyatro izlettigi icin ozur diliyor
-
herşey kontrol altında rahat olun
-
Yine Ayı Hikmet'in oyununda yağmur yağdı. Geçen best-ofta sadece Hikmet'in oyununda yağmur yağınca Mikaile laf atıyorsun diyen vardı. Haksız mıyım? O nasıl yağmurdu
-
Şikeci ayı
-
Acun yayın süresi uzasın diye hemen bitirmemesi için talimat vermiş hocam. Açıkça söyleyemese de biz anladık 😉
Ayıyı İstanbul'a bekliyoruz. Herşey kontrol altında
5-4 anlasmistilar galiba. yagmurda 1 mac daha oynamak istemedigi icin bitirdi hemen
-
hocam sike degil bu. macirin kupayi vermek icin bazi sartlari var. yapimla isbirligi icinde olman gerek yarisma surecinde. yoksa macir sampiyon yapmaz bizi. win win durumu
-
Mikail:
Aziz Yuhannayoutube
biraz gırgır şamata olsun dedim ya, neşe olsun biraz - killa hakanhttps://www.youtube.com/shorts/hD--eqsSiLE -
Ayi 3-2 geride. hic bir sey olmamis gibi tum yarismacilar rahat. meryem benche geliyor daga tasa attim diyor, Ayi cevabinda ustlere bombeli atman lazim dedigi yerde koptum
-
Finalde kaybet derse ne yapacaksınız hocam
-
hocam sozlemede en sonda kupa sozu var. oyle sey olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X