Şimdi Ara

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.782
Cevap
20
Favori
245.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahhahahahah Acun madara etti Osman ile Yusuf’u

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle olması da iyice çıldırtıyor milleti...

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

@EthanCarter III

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Öyle deme sayesinde Yusuf'un yıldızı kaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YUSUF'a 4 ÖDÜL ceza...

• Tühh bugün izlemedim. İzdiham çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAYSurvivor Türkiyeyoutube
    Survivor TV8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2023'ün bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Zeynep Alkan, Ümit Erdim, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Murat Eken, Berdan Mardini, Barış Telli, Kürşay Juan, Halil İbrahim Göker, Buse Plan. Gönüllüler Takımı: Aziz Ozan Dilber, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna Elibol, Asena Demirbağ, Özgür Tetik, Tunga Sayan, Kardelen Kalender, Walison Fonseca, Alper Rende, Chaby Han, Elanur Pat. #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye/ Twitter: https://twitter.com/survivorturkiye #Survivor2023 #SurvivorTürkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=_er51d9TU7Q&feature=youtu.be

• Yarın özeti izliyeyim bari çünkü kıyamet kopmuş bugün dominikte.

• Halil İbo ile beraber Murat Eken'in arkasından konuşan Ertuğ'a Aziz'den açık sözlülük dersi:

• Yusuf'un sözleri cidden iğrençti. Resmen bir işkence planı anlattı bizlere. Zaten kendisini iğrenerek izliyordum; bu olaydan sonra hepten iğreneceğim.

Ancak Merve olayının ardından hemen böyle bir olayın yaşanması hem Merve konusunda olan rezilliklerin üstünü kapattı hem de Asena'yı yine mağdur yaptı.

Dört ödül cezasını ise Asena'ya verilen cezadan sonra fazla buldum. Birisi sözlü şiddet, birisi fiziksel şiddetti çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 13 Nisan 2023; 3:5:21 >

• Yav bir de şu herif niye her şeye salça olur, cidden anlamıyorum
    Acun'dan azıcık fırça yedi de rahatlamıştır.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Ben de izlemedim, bir şey kaçırmadık hocam. Acil durum konseyini YouTube'dan izlesen yeter.

• acun kupayı versin erkenden hergün birini göndermek zaman alıcak..SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• Reyting sonuçları:

Total | (6) | 4,18
    AB | (7) | 2,64
    ABC1 | (5) | 3,82

• Tişörtünde kırmızı renkte boya varken bile güzel.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt

Kırmızı boyunlu kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 13 Nisan 2023; 15:21:13 >
  • Gece kulübünde özel şovlar hariç saatlerce farklı müziklerin de çaldığına eminim ama görüntülerde sadece Bella Ciao çalan kısımlar var. Televizyonların dahi çocuğu havayı yine iyi koklamış. Geliyor gelmekte olan SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

Asena hakkında o kadar çok şey söyledim ki artık sadece #AsenaAcilenElensin diyeceğim.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Bundan aylar önce çok daha kalabalık bir ekiple Ertuğ için yapılan operasyonların bir benzerini Murat Eken için yaptılar. Sayı Adam, Sıfır Adam oldu. Benzeri yöntemlerle Ertuğ için de operasyon yapılıyor yine Halil'in örgütlemesi ile. Murat'ın yenilmezliği orada işine gelmiyordu Halil'in uzun vadede. Kendi de sıfır çektiği bir dönemindeydi. Şimdi de gittiği takımda Yusuf ve Osman Can'ın arkasındaki diğer üçlüye karşı Ertuğ ve Özgür'ün arkasındaki diğer üçlü gibi görünmemek istedi. Alper gitti. Aziz'in de bir yükselişi var. Kendini Ertuğ'dan daha sonraya atarsa pota konusunda finalleri görürüm hesabında. Bunu da başarmak üzere.

Ertuğ böyle devam ederse Halil onun önüne geçecek. Ertuğ pota görüp de potalardan çıkarsa insanlar beni haklı buluyor demek ki diye bir algı oluşacak zihninde ve bence buna ihtiyacı da var. Onaylandığını bilmek ona iyi gelir diye tahmin ediyorum. Çünkü şu an tüm takımı ona karşı gibi hissediyor. Her ne kadar mümkün mertebe kendini bozmasa da böyle devam ederse sonu Murat gibi olur.

Halil'i karakter olarak hiç sevmiyorum ama bu Survivor'ı çok iyi oynuyor adam. Helal olsun.

• Yok canım. Ne suçlusu?

• SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY

Kaynak:

https://twitter.com/lesurviwords

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.