Hocam Borayı yedeğe atıp ağlak atakanı as kadroya almaları rezilliğin kaçıncı seviyesi peki |
Survivor 2022 (70. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
-
Dora zaten olmayacaktı da bu eleman paylaştıysa doğrudur artık. Artık kadrolu yarışmacıya dönüşen adsemnagmer dörtlüsü mide bulandırıyor. Özellikle cheesecake mrv 4. kez geliyor, utanç verici.
Şu yedek olayı her zamanki gibi saçma, herkes aynı ortamda başlamalı. 15 vs 15 kişi olarak çekime girseler ne olacaksa sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 6 Aralık 2021; 20:28:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönüllüler
Ogeday
Hikmet
Berkan
Anıl
Bora
Yasin
Ardahan
Ünlüler
Adem
Batuhan
Sercan
Gökhan
Mert
Furkan
Parviz
Erkekler böyle olur, dondurma hırsızı nereye eklenirse Yunus Emre de karşıya geçer. Nisa ile bir araya gelmeyeceklerse direkt kırmızıya atarlar sessiz mağduru. Gönüllüler güçlü kaldı burada. Kadınlarda ise durum karışık çünkü Sema, Elif, Aycan, Merve ve Nagihan (o bile 2. sezonunda gönüllülerle yarıştı) dışında ünlü olarak gelen yok ve hepsi aynı yerde olursa bu kez ünlüler güçlü kalır. Bakalım ne yapacaklar. Ayrıca etkisiz Birsen ve Gizemlerin ne işi var acaba. Semih'in yalakası olan vasıfsız yerine Tuğçe'yi falan alsalardı bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 6 Aralık 2021; 20:29:51 >
Aynen hocam ya, sinir oldum.
Full yarış sıfır kaos odaklı bir kadro.. Nerde Babayiğit Cumali hani Erdi Baskan hani kaosmatik Semih.. Hiç hoşuma gitmedi hayalkırıklığı olur böyleyse ama bence süpriz isimler muhakkak olacak bilerek bu kadrolar sızdırılıyo gibi geldi bana
Havuç başkan survivor tarihinin en hızlı yarışmacısı bana göre bakalım neler yapacak?
Sercan en son fena mod açmıştı ordan devam ederse güzel olur.
Yasin,Ardahan,Mert erken elenir bence.
Adem-Batuhan-Barış aynı takımda olsun ne muhabbet döner merak ediyorum.
-
Yunus Emre yedekten gelir mi ayıp. Abazahan la aynı tarife uygulamış Acun.
Ayı Hikmet olmazsa izlenmez bu yarışma ayılık yapsın mağdur tayfayı ağlatsın neşemizi bulalım
Yunus Emre başkan yedek işi gerçekse ulan acun ulan acunnnnnnn
3-5 gün daha bekleyelim ben ata benli nin kadroya inanmak istiyorum acun açıkladıktan sonra duruma göre söveriz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 6 Aralık 2021; 22:39:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başkan, olanlara bilenmiş hocam. Bu imalı hikaye ile adeta şampiyonluk sinyallerini vermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 6 Aralık 2021; 22:46:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YEDEK YARISMACI SİSTEMİNE HAYIRRRR
SURVIVOR BİR YARISMA PROGRAMIDIR FUTBOL MACI DEĞİL
SURVIVOR BIREYSEL BIR ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİDİR
BIR TAKIM ZAYİF VEYA EKSİK DIYE YENI OYUNCU VERILMEZ
HERKES ESIT SARTLARDA ESIT BIR MUCADELE VERIR
EN GÜÇLÜ OLAN HAYATTA KALAN OLUR PROGRAMIN ADI BURADAN GELIR (SURVİVOR)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarışamaya farklılık katan Semih, Erdi gibi tarzı yarışmacılar olmalıydı
Bora, Hikmet gibi isimler yüklenecek ortalık karıştırma işini bu sene herhalde.
Performans olarak da Ogeday çok öne çıkar bu sezon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 6 Aralık 2021; 23:20:47 > -
Yedek olması hiçbir zaman gelmeyecek anlamına gelmiyor ki. Yedekler sadece bir yarışmacının sakatlanması sonucu da katılmıyor. Yarışmayı uzatmak (güç dengesi bahanesi) için de katılıyorlar. Yani Yunus Emre belirli bir süre sonra gelecek. Niye bu triplere girmiş ki.
Asıl sorun Yunus Emre’nin gelecek olması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
"Gelinen bu durum bizi son derece üzdü hocam" @EthanCarter III
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 6 Aralık 2021; 23:32:37 > -
Turabi,Atakan falanda yoksa.Adem ya da Ogedayın kazanacagi kesin degil mi ?
Bu Batuhan, Nisa ve Barış çılgınlığı nedir ya?
Twitter #survivor2022 hashtaginin %90'ı falan bunlar için yapılan paylaşımlarla dolu bu ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X