Hadi şimdi yazsın aynı şekilde Hikmete yapılan hareketi kınıyorum diye.. bunlar bukadar işte. Fanlarıda, yarışmacılarıda zeka kıtı. |
Survivor 2022 (5360. sayfa)
Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
-
-
Topların alınma kısmı çok saçma olmuş. Geriden gelen kişi topları tam yaklaşmadan alıp geri dönmeye başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam karşısındaki sporcular kendi çalıştırdığı kulüpte antrenman yapan adamlar hatta ufak tefek olan müsabık bir kickbokscu.
Karşılıklı darbeler var ama ne kadar ciddiler tartışılır? Daha çok gösteri maçı yapmışlar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 6 Haziran 2022; 21:22:32 > -
Vay anasını be. Hırsız dolmacı resmen defalarca bastırarak itiyor. Aynı hareketi Hikmet yapsa idam ederler. Bakalım konseyde ne diyecek Acun.
Dünkü fragmanda Atakan'ı izlemiştim ama onun takılma amaçlı sadece dokundurduğu belli. Ortak engellerde hep yaptığı hareketler. Dolmacınınki resmen art niyetli.
-
Adem’e güven olmuyor diye boşuna demiyorum. Final bileti senin olabilirdi Adem… Ne diye Ayıyı tekmeliyorsun. (Yarışmadan sonra tekmele)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Badem Haribo Hikmet'i mağdur etmiş sonra Atakan Badem'i etmiş. Aşçı,uşak,bahçıvan misali
-
Ayı Hikmet fena mağdur oldu ay sonuna kadar elenmeyiz
çok şükür rabbime bugün de mağdur olduk
ŞRRRAK VUR MAĞDUR REİSE VUR VUR
İyi yakalamışsın eğer ciddi bir mağduriyet olmazsa son görüntülerden sonra bugün ademciler konuya pek uğramaz ?
-
Nagihan kötü de atsa kazanıyor, iyi atsa zaten kazanıyor. Bir şey değişmiyor. Sema'nın elenmesi bence nagihanın önünü açmaktan ziyade önünü kapadı.
-
Vardır 1 HİKMETtwitterVardır 1 HİKMEThttps://twitter.com/survivor_hikmet/status/1533869783850024969?t=eR32ZbE7UlFwdBUIvKnKsA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ogeday resmen şov peşindesin ya
cinsel içerikli +18 ayak fetişli totoya müdahaleli tekmük veya şapalak olarak niteleyebileceğimiz iki hadiseyi seyrettikten sonra objektif yorumumdur; SWORDSMAN HAKLIDIR!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 6 Haziran 2022; 21:25:14 >
2 si ede eksi yazar bu durum hikmete yarar nagehan anıl şansını artırır.
-
Dün atakanı eleştirdik fragmandan dolayı ama bugün işin aslı ortaya çıktı . Fragmanda atakana yönelik yanlış algı yaptırılması resmen acun medyanın Adem’i şampiyon yapma çabası olarak yorumluyorum ben
Suçlu %100 Adem’den fragmanda algı yapmaları olacak iş değil
Ohhhhh beter ol Mağdur reis bu gece konseyde AĞRI ÇOCUĞU MODUNU açamayacaksın
Ayı Hikmet sms kasacak
KUDUR MAĞDUR REİS KUDUR
-
Dün Adem'i savunduğum mesajları beğenip durmayın olm bildirim geliyor utanıyorum
-
Bütün yarışmacılar sakat. Bireyselin en ufak keyfi kalmadı. İyi kadınlar da elendi zaten.
-
İhsan ve Furkan adlı şahsiyetsizlerin dün Atakan'ı Murat Özarı eleştirirken kıvranmaları belliymiş. Açık açık söyleseydiniz ya o zaman dolmacı daha beterini yaptı diye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Haziran 2022; 21:27:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X