numaracı horozlar çoğalmış, prag kezosu bayılmalarından sonra tosbağa evrimin topal tilki halleri |
Survivor 2022 (5118. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
aynen öyle hocam sonra bağırdığı için anıl kötü gözüküyor. herif 50 kere söyledi oyun kaybettikten sonra bana bir şey söylemeyin diye. biz tv başında anladık oradakiler anlamadı hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağdura yatma çabaları bunlar hocam. Bu sezon mağdurlar çoğaldı dondurmacı mağdur dolmacı mağdur ayı mağdur derken şimdi de düze eli Kezban mağdurumuz oldu. Yoksa oda biliyordur neyin ne olduğunu. Bunun kitlesi genelde dedikoducu aptal çirkef ev karılarından olduğundan rahat kandırır bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sir İbrahim tstlısesin yıldız tilbeye dediği gibi mi hocam.
nagi ezmeden yen yeterince ezdin zaten loseri
-
Herkesi anlarım da şu Ayşe ve Nisa gibilere kim SMS atar anlamıyorum.Bakın SMS alma konusunda Evrimi bile anlarım Ayşe ve Nisayı anlamam.
bu oyun 2-0 bitecek herhalde
-
çöp sude 3.kez 5te00000000000000 rekoruna ulaşmaya çalışacak DH FORUM tam destek lütfen
-
-
Bir ödül oyununa koyulan atışlar daha ne kadar kolay olabilir ki?
Parkur desen yüzemeyenler için yüzme yine yok. Nagihanı bu torpille acayip uçuracaklar belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Mayıs 2022; 21:27:14 > -
ödül görüntüleri ve konseyi düşünürsek best off olmaz bu oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aferin sema böyle devam, haftaya elenmen için senin 00000000 lar çekmen işimi kolaylaştıracak ha gayret en azından 5te1 yap şeref sayını alırsın hiç yoktan
-
İlk tur 4te 4 atan kadın atış yapamıyor çok garip yine
Atış mesafesini uzaklaştırmışlar. Zaten az akıllı olsalar en başta uzağa koyarlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Mayıs 2022; 21:30:32 > -
Ayşe nin değişik bir kitlesi var onu biliyorum birileri iyi örgütlemiş. Geneli 59 yaş üstü ev kadınları. Birinin demesine göre Geçen sene eklendiğinde fan sayfalarımı ne varmış orda liderleri diğerlerine diyormuş. Dişlerinizi sıkın sakın ağlamayın üzüntülerinizi düşmana göstermeyin v. S.
hocam bu mod özellikle çöp sudeye karşı kullanılan harry potter snitch topunu yakalıyor olayı gibi
-
atışlarda düşürünce veya sokunca benchtekilerin EYYY, EYYY diye bagirmalari birtek bana mi komik geliyor
çöp sudenin gidişine özel praglı avokado yükselişe geçmeye başladı kutlama yapıyor makbulesine
-
Sema kardeşi gittiğinden beri herkese kan kusturuyor. Nisa ve Evrim’e yenilince ekstra kuduruyor.
Sude sonunda kazandı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X