< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4775. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ayşe ve Evrim en kısa zamanda elenmeli. Şu ikiliyi izlemek resmen eziyet. Evrim belli ki Acunn Medya tarafından korunuyor. Sıktı artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir tahmindir saygı duyuyoruz peki kim gider bu tabloda?
-
futboldaki mantık gibi aslında yaşlıların daha çok sakatlığa yatkın olmasından ötürü yarışmacıları genç isimlerden ağırlıkla almalılar diye düşünüyorum. tabi gençlerde sakatlanabilir ama riski daha az olur. ama hem genç olup hem ünlü isim havuzu çok geniş olmadığından ünlü-gönüllü formatına son verilebilir bence.
-
Barış’ın yazıldığı hafta eleneceğini
robot sıralamasını atarmısınız hocam ?
-
-
Bu saatten sonra elenende üzülmez arkadaş bence
bu sene mayısın ortasına kadar durmak büyük başarı hele Evrim için falan şampiyonluk gibi :)
-
Bugün kırmızılar aldı sayarsak 4 dok almaları imkansız 3-3 olur çok net
Ya Barış’ım doğal yollardan evlenmediği belliydi zaten. Özellikle sakatlıktan döndükten sonra acayip rencide oldu ve psikolojisi bozuldu. Kendi isteği ile çekildiği kabak gibi belli.
Evrim' in erkek arkadaşı orada çalışıyormuş diye bir duyum vardı? Hatırlarsan dondurmacı ile nisa arasında gerilim oluşturdu yakayım mı yıkayım mı derken süt dökmüş kediye döndü ama bir daha o konuya dönmedi?
-
Barış elendi ama Kırmızı takım zar zor kazandı bugün.
sanki sakatlanmadan önce parkurları yıkıyordu hocam
-
Valla bilmiyorum ama sıkıldım artık. Evlenmediği her hafta totosu daha da kalkıyor.
Hocam 2019’u izlemedim ben.Arada twitterda youtubeda falan videolara bakıyordum.Türkler Yunanlar herkes Hikmet’i konuşuyordu.Açık ara başroldü.Az izlenen bir sezona denk gelmesi şanssızlık oldu.Bir önceki sene o performansıyla Gönüllüler takımından All-star’a gelseydi çok farklı olabilirdi her şey.
Biz de her şeye şahit olduk
Hocam öyle herkese kardeş falan demeyin öncelikle belki baban belki deden yaşındayım dır.
Ben şakasına takılıyorum sude favorim değil zaten ama o takımda Ayşe varsa sude yi bu kadar gömemezsşn.en azından ayşeyi de en az sude kadar gömersin. Suden in zaten şurda 3.4 hafta ömrü var. İlk 10 imkansız onun için. Ama sende acaip bir sude gıcıklığı var ona şaşırdım. Sude şu an oradaki en iyi 3. Kadın yarışmacı nagehan sema dan sonra.seda danda evrim den de ayle dende iyi. Buda bir gerçek.
-
Ayı prag kezbanını yazdı
Yine bir gideri vardı hocam.
En son oyunu bıraktı, doktora imalı imalı konuştu, Nisa’yı bahane edip okları ona çevirdi, türlü rezillikler yaşattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X