< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4453. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Aynen konuştuğu her şey doğru üslup yanlış.
-
İkisi de birbirinden haksız yiyin birbirinizi size oy atan kerevizlere yazık
-
Nagihana bak istediğini söyleyip, ondan sonra bakın kadına nasıl konuşuyor diye yırtınıyor harbi pislik, çirkef bir kadın bu.
-
Barış:
Nagihan: Tembel teneke
Acun: Hikmet'e 3 ödülden yararlanamama cezası veriyorum.
-
Nagihan yeter artık. Sürekli biz seni besledik filan. kaç kez de adamı yazdınız. ayrıca bu kadar yapılan iyilik söylenmez!!
-
nagihan haksız gibi dursa da, barışın yatarak survivor geçirdiği konusunda çok haklı beleşe tatile gidiyor yiyor içiyor adam
-
Batuhan çıkta yarışmaya mı geldik sizin salak kavgalarınızı mı izlemeye diye isyan et bi de bitsin şu saçma kavga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nagihan gibi insanlardan uzak durun.
Her şeyi söylüyor ama kadın olduğu için bana kimse laf edemez kafasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin için potaya girdim diyor, bu çocuk komedi ya. Olum leş gibi performansın olduğu için arkadaşların hariç herkes seni yazdı, sen isteyerek mi girdin potaya.
-
Tüm kabahat bu Barış’ı diskalifiye etmeyen Acun da. 3-4 hafta yattı adam resmen. Şimdi kendini bir halt sanmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Barış'a hak veriyorum burda. Sercan Mert Barış'ı her potada yazıp sonra da biz senin için mücadele ettik diyemezsin Nagihan
-
muratın benzetmeleri fena kahkaha attırıyor. acundan önce bu adam fak fakirmiş cidden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nagihan haksız. platformu devirince eleştirmek ona mı kalmış. adamın zaten adrenalin tavan yapmış birde kaybetmiş.
-
Yolunuz açık olsun hocam. Sağlıkla
-
Nagihan cidden kadın diye vites arttırıyor, birisi ağzına açınca kadınlığı öne sürüyor.
-
-
az bile yaptın nagi ağlatsan keşke zırtoyu, ALL STAR da pırfırmıns hır şıy dıgıldır diyen zırto ACİZZ BİR ZAVALLIDIR
-
Mağdurhan ne kadar şanslısın be
-
İlk kez birinin gerçekten şansız kaybettiğini söyleyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X