Nagihan'da o durum var hocam. Ben geçen de dedim Nagihan biraz şımarmış gibi. Sürekli bak giderim, dayanamıyorum, üstüme çok gidiliyor diyor. Hani bazı dizilerin başrolleri kaprisli olur ya o durum. Bu sezon bazı kişilerde genel olarak böyle durum var. Acun umarım emekli eder bazı kişileri. |
Survivor 2022 (4449. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
sonraki reklam 22.48’de. 1 saat 40 dakika daha var. herhalde best off’a gidecek oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yemekteyiz'deki bazı yarışmacıları Survivor'a çağırsalar sağlam malzeme çıkar.
-
Nagehan a hikmet olayında çok hak verdim ettiği küfürler hariç tabi, işin şakası orda kimse o küfürleri duymak için gelmiyor ... Şimdi barışa yaptıkları ise tamamen algı ki adamın ada dada bir kaç kere böyle üstüne yürüdü, bir erkek ters şeyler yapsa ona bu seferde ühhh kadına böyle mi yapılır diye başlayacak
Gerçekte orda çoğu erkekle baş edebilecek bir yarışmacı ama karakter yerlerde maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Nisan 2022; 22:14:35 > -
Nagihanın şu tartışmaları çok iyi ve çok haklı yahu, nankör ve şovmen dondurmacı gibi bir tip ile nasıl bir diyalog kuracaksın ki.
İyi konuşsan da bu herif yüzüne konuşmayıp röportaj da saydıran bir tip. Bir o kadarda içten pazarlıklı ve sinsi. Haribo maydın ve bazı hazımsız tiplerle girdiği diyaloglarda da çok haklıydı kraliçe.
Çirkefe çirkef olacaksın bu tiplere az bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 24 Nisan 2022; 22:14:49 > -
Nagihan ben her şeyi söyleyebilirim kimse bana bir şey söyleyemez havasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaosu besleyen Nagihan.
Seni seviyoruz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayşe tost olmuş.
Nagihan'ın Parvize davranışları nedir öyle ya. Küçük çocuklar gibi
-
Parviz sürgüne gittiği zaman Atakan yine sorguya çekmeye çalışacak mı bakalım. :)
-
gökhan topu bile tutamıyor. tam bir loser
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çirkefe çirkef olursunda Nagihan herkese karşı çirkef.Bu seneki tartıştıkları Adem,Atakan,Hikmet,Merve,Seda,Evrim,Nisa,Barış,Batuhan.Bunlar hatırladıklarım.Bunların hepsi mi çirkef.Esas çirkef karakterli olan Nagihanın kendi.Bu kadın cinayete teşebbüs eden ruhsal problemleri olan birisi.3.sezonu hala Survivordan bir arkadaşı yok.Çünkü dengesiz.Kimseyle anlaşamaz.Tutup kadın Hikmete küfür ediyor.Buna da normal olması gereken demek ne bileyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 24 Nisan 2022; 22:21:6 >
Son zamanlar deli gibi sayı veriyorum sir çöphan
Kadınlar, Gökhan'dan daha iyi düşürüyor küpleri.
-
kibar zortttt
-
olur mu hocam SIFIRMAN olarak görevini en iyi şekilde yapıyor
-
Ya şu Gökhan elensin yahu.Git elinle düşür deseler yine yapamaz.
Atakan kankası Perviz'i de alıp elenebilir, ikisi de çok kötü performans gösteriyor.
Atakan'ın da Parviz'den aşağı kalır yanı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X