Olabilir hocam |
Survivor 2022 (3375. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Pasaklı dondurmacı 2017'de yarışsa Erdi'yi bile zor geçerdi istatistikte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 13 Mart 2022; 22:52:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen seneden prime Nagihan'la baş edebilecek tek kadın yarışmacı Meryem'di ama o da müzmin sakat. Melis, Ayşe, Merve, Aleyna en fazla Nisa ayarında belki bir tık iyi yarışmacılardı. Ayşe potansiyel olarak hiçbir zaman Nagihan, Meryem seviyesinde değildi; bu haliyle anca Yağmur'la rekabet eder.
-
Hocam siz şaka mısınız ?? Atakan her başka bir isim seçtiğinde gelip algı kasıyorsunuz forumda. Her oyun ogeday berkan seçmek zorunda mı bu adam.
-
seçmiyor zaten o senin kastığın algı kardeşim
-
Tabiki de değil ancak ben şuna katılmıyorum. Atakan sürekli berkan ogedayla anılla oynuyor bravo ona ondan düşük istatistiği. Sürekli bunlarla oynaması atakanı yükseltmez şampiyon olmak istiyorsa bunları yenmesi lazım zaten banane yasinle gökhanla ardahanla olan istatistiğinden.
-
Şahika'yı reklamlarda görünce 2017'ye ışınlandım. Ne kadar kaliteli bir kadındı. Onun gördüğü mobbingleri çok az yarışmacı gördü. Yeri geldi iyi anlaştığı Adem ve Sabriye ile kavga etti ama duruşunu hiçbir zaman bozmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 13 Mart 2022; 22:15:31 > -
Foodepar yaptı foodepar yaptı
Ataakn insan olamaz bu nasil fark
Bir de galiba bu sezon için teklif de almış ama kabul etmemiş diyorlardı. Önce teklifi reddedip daha sonra hem hazırlıksız hem de ana kadrodan değil "yedek" yarışmacı olarak bu sezona dahil olması kendisi için dezavantajlı bir durum gibi görünüyor. Bakalım açılır mı, ama işi zor gibi.
Sercanda yenerse patatesler görevini tamamlıyor
-
Aha çöpsin den sonra çöphan.
Hocam bir mısır koçanına bakar.
oo Gökhan win aldı :)
-
Merve'yi bilmiyorum da Melis'i biraz izlemiştim, iyiydi cidden.
Gökhan'ın atış şekilleri beni benden alıyor ya. Neredeyse her oyunda bir garip atıyor adam.
-
Lan ayıcık yarışmanın en sessiz kızına bile laf attı ya sonunda yuh yani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Mart 2022; 22:19:13 > -
Adem Berkanı yer yer normalde.
Berkan hizli dususe gecer artik
badem bekoyu kırdı sonunda
Yarışma bireysele dönsün berkana atış bile yaptıracaklarını düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X