Aynen o korkuyla konseyde ringe çağırdı dimi :) Yunusa kitlenmiş olan Hikmet. Adam beni itme diyor ne o beni mi döveceksin diyor. Buradan niyetini net belli etti. Hikmetin kavgayı ayırdığı falan yok baştan kinli gelmiş. Acun konseyde iyi niyetinden şüphem yok diyor da Hikmetin niyeti çok belli. Eli kolu durmadı sürekli temas etmeler itmeler falan. Kim olsa küfürü basardı orada. Adam kendini prodüksiyon elemanı sanıyor herhalde. Kim sana bu yetkiyi verdi. Konseyde Acundan o da fırça yedi. Ardahana patlamasının sebebi onları ayrı bir grup olarak görüyor ve onlara karşı tavrı bu yüzden daha farklı. Başka birisi olsa Hikmet asla bu şekil bir ayırma yapmazdı. Yunus en azından iletişim kurabilen birisi. Hikmet gibi birilerine yaranacam diye milleti tahrik edip ayılık peşinde koşmuyor. Güç gösterisi yapmaya çalışıp çocukça ağlayıp zırlamıyor kontrolünü kaybetmiyor. |
Survivor 2022 (2194. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Yunusu ayırıyorum diye kinini kusan Hikmet efendi. O gruptan gördüğü Ardahan ayırmaya çalışınca anında ona patlıyor. Yunus çok iyi dayanmış buna. Başkası olsa daha büyük patlardı.
-
Konseyde Ayı Hikmet: Abi tamam bundan sonra kavga ayırmayın derseniz ayırmam banane
Lan kim sana kavga ayır dedi.Adamın kendine yüklediği misyona bak
Güvenlik görevlisi misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 metre 120kilo adam baskani itebildi die dovdu saniyolar. La bu adamin kaldirip atamayacagi adam yok orda
-
Sarı papatya ayı hikmetin karşısında duvara tosladı, ayı kıpırdatmadı bile sarı papatyayı, ayı hikmet "çanakkale geçilmez"i oynadı, sarı papatya da ingiliz gemisi "ocean" gibi çanakkale'nin soğuk sularında yok oldu gitti. Ancak çıldırıp, hakaret edebildi. Ringe davet etti, senin gibi beş taneyle çıkarım dedi ayı, yine bir şey diyemedi. Ayı survivor'un sefiridir. Sarı papatya ancak elini öper başka da bir şey yapamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooteknist93 -- 10 Şubat 2022; 14:26:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu başkan başkan diye burada mesaj atanlar papatya gelmeden önce mağdurhanı destekliyorlardı bunların alayı jöle
Kolu kitlediğine eminsin yani Hikmet istese kaldırır yere çakar papatyayı şurada :)
-
Aynen öyle hocam
-
Her sakatlığa atlayıp hem doktorluk hem de sedyelik yapma görevi var bir de. Her şeye karışıyor adam.
-
hocam ben 15 yılı aşkın süredir dövüş sporlarıyla ilgileniyorum. yunus emre hikmeti çok profesyonelce kilitledi. hikmet'in gücü yunus emre'ye yetmediğinden sinirlendi. hikmet sinirinden üstünü başını parçaladı hatta
Biz ona YUNUS EMRE BAŞKANIN fedaisi olma şerefini sunduk
O gitti OgNis çiftinin yaveri oldu
OgNisciğin bir gün seni bırakırsa
Sakın YUNUS EMRE BAŞKAN diye ağlama
Olur mu Ayım..
-
Hocam hikmet havaya kaldırsa bu sefer başkan ayaklarıyla kafasını kitleyecek gibi bir pozisyona geçti, yanlış mıyım?
-
hikmet yere çarpamıyor işte MASTER SHİFU YUNUS EMRE BAŞKAN hikmetin gücünü kendine yönlendirerek harika bir vücut çalımıyla hikmeti SAĞA DOĞRU HOPLATIYOR! sonra da kol kilidine alıp omuz sinirine baskı yapıyor. hikmet 2 haftaya bakırköy 80 milyon izledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 10 Şubat 2022; 14:42:46 > -
furki gitti. yazık oldu. arada ayağı kaydı gitti..
evrim gitmedi bunun için üzgünüm.
halbuki fena değildi,spedy gonzalez gibiydi.olmadı. canın sağ olsun furki.
ya bu survivor'ı her izlediğimde acaba kaç para alıyorlar diye düşünüp duruyorum,bu konuda yalnız mıyım
-
Harbiden yaa :) Acun Ekstrayı arayıp konuştuğunda Hikmetin şu sözünü hatırlattı. Furkan sakatlanmış orada Hikmet diyor ki benimki 10 kat daha kötüydü falan gibi laflar ediyor. Kızları habire kucaklayıp götürmeye çalışmalar falan.
Acun bunu survivordan yollayıp ekip çalışanı olarak alsın o zaman iş yapar bak :)
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X