< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (2192. sayfa)
Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
-
-
Hikmet rezil olduğuyla kaldı
Yunus Emre Başkan savurdu attı hikmeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
görüntüler tam tersini söylüyor ama
-
başkan ayıyı net dövmüştür bu görüntülerden sonra anlaşılmıştır. bükemediğin bileği öpeceksin hikmet yiyosa ringe de gel
AYI BOĞAN YUNUS EMRE BAŞKAN
BURADA BAŞKAN HİKMETİN KOLUNU KİLİDE ALIYOR
BEYLER ÇOK NET YUNUS EMRE DÖVMÜŞ BAKIN BURADA BAŞKANIN KOLU HİKMETİN BOYNUNDA İTİYOR VE HİKMET KOLU KURTARMAYA ÇALIŞIYOR
@ktulgar @zorradam @Lincoln Burrows. @mario gomeeeeeez @Alpha Centauri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 10 Şubat 2022; 12:40:22 >
-
Abi Yunus Emre'ye aniden güç uygulanmış adam hazır değil falan diyorsunuz da Gikmette bildiğin refleks olarak yapmış o hareketi Yunus adamı göstermelik itiyor Hikmet aniden bunu kavrayıp ayaklarını yerden keserek sürüklüyor
Olayda Yunus Emre sonuna kadar haklı (hatta her ne kadar istemesem de Hikmet diskalifiye bile olabilirve adamın karşısında hala durabildigi için kendisini tebrikte ediyorum da şu görüntülerden sonra nasıl Tunus'un Hikmete bir şey yaptığını söylüyorsunuz ben anlamıyorum (eğer ciddiyseniz tabikide)
Küfür olayı da o kadar olaydan hiç bir şey yapmadan ayrılan birisinin sinirlenip iyice kurulması ki bundan daha doğal bir olay yok. Hikmet'in 1 oyun Yunus Emre'nin 2 oyun ceza alması tamamen saçmalık. Acur gene sevdiklerini koruyor.
Son olarak bu olaydan sonra keşke Atakan'ı o dediklerini Hikmet duysaydi dedim Allah bilir ne kavga olurdu. Gerçi dünden sonra Atakan Hikmet'in adını ağzına alabilir mi bilmiyorum
Edit: Telefondan yazınca malesef milyon tane imla hatası olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 10 Şubat 2022; 13:0:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
konuyu uzatmaya gerek yok görüntüler herşeyi anlatıyor:
Ayı Hikmet, Y.Emre'yi dövdü olan oldu Ayı,Emre'nin abisidir döver de sever de
birkaç güne barışırlar ikiside hatalarından ders alırlar
-
Hocam siz ne bakıyorsunuz papatya fanlarına onlar kolunu sıkıştırdı tişörtünü yırttı diye kendilerini avutuyorlar herkes herşeyi görüyor zaten
-
Papatya fanları forumda herkesi şikayet etmeye başlamış dayak yiyince :D
-
eger papatya hikmeyin ayaklarini yerden kaldirsa savursaydi burdaki yorumlar;
auvvv pehlivan baskan
baskan sumo dunya sampiyonu
hikmete patronun kim oldugunu gosterdik
baskan sampiyon ilan edilsin
baskan ezdi gecti
vs vs
gozleri vaaar gormezler
kayit cihazi ne kaddan da gozel bir alet degil mi papatyacilar
hoplasanizda ziplasanizda hersey ortada
E öyle hocam tapıyorlar adama
-
CnnTürk haber fotosuna bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
MaŞKanım MaYıNıN MiŞörTünü Mırttı MoleYYY
-
Yapma bunu Wonder Woman, yapma..
-
üçkağıtçı cemal nerde ya adamım?
-
Dostlar kimse kimseye hakaret etmeden, şikayet etmeden, tartışma ve kavga çıkartmadan güzelce yarışmayı izleyip hep birlikte tadını çıkartalım. Önemli olan hep birlikte eğlenmek. Daha fazla Alfa Mert ve Sude Yenge romantizmi istiyoruz adaların birleşmesi lazım acilen.
-
Ayı papatyanın ayaklarını yerden kesip istanbula kadar sürükleyecekti elinden zor aldılar.
sezon genel anlamda beklentimi karşılıyor ama tempo biraz düşmeye başladı
çok şey izlemeye çalışırken hiç bir şey izleyemiyoruz. yarışmacıların bu kadar kalabalık olması seyir zevkini öldürüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayı kapana basmış
-
hikmet gayet sakindi sarı papatya anca anırıp durdu gider yapar anca..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X