yalnız yunus da gösterirken abartmış ayıya dokunursan saldırır abi doğasında var |
Survivor 2022 (2182. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Elenen Furkan TT olmuş.
Neden elendi, elenmemeliydi. Evrim nasıl kaldı, Gizem’in aldığı oya inanmadık vs vs.
Oy verseydiniz adada kalırdı yani çok boş yorumlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ADAMDIR HOCAM
Hocam yedek gelecek mi.Ezgi ve İlayda deniliyor.Bir de Evrim ve Nagihan bu hafta oynayacak mı.Fragmanı beklesem iyi olacak tahmin için
hiçbir açıklaması yok.
bu olayı sağma operasyonu.
-
BU KAVGA SURVİVOR TARİHİNE GEÇER BUGÜN İTİBARİYLE İKİSİ DE SON 8 İ GARANTİLEDİ HOCAM
Sorun kimin haklı olduğu kimin daha güçlü olduğu değil. Sidik yarışına gerek yok. Ne var beni mi döveceksin diye kimseyi tahrik edemezsin üstüne gidemezsin itemezsin. Sen kimsenin bodyguardı değilsin. Sana öyle bir görev verilmedi. Burada kontrolünü kaybeden Yunus değil Hikmettir. Hem Tvdeki görüntüde hem de yayınlanmamış görüntüde net olarak Hikmet kontrolünü kaybediyor.
Bu görüntüler tvde yayınlansa Yunus büyük prim kasardı. Çok net. Ama artık herkes sosyal medya kullandığı için yine bu iş Yunusa yarayacak Hikmet ise oy kaybedecektir.
-
Çok zor bir tahmin yarışması bu hafta. Performans sayısında 7 ile 8 arasında gidip geliyorum. Elenen kısmında da Evrim mi desem Berna mı desem diye kararsız kalıyorum. Acaba Evrim oyunlara döner mi? Gerçi dönse de dönmese de devamlı yattığından gitme ihtimali çok yüksek.
Yarışmacı sayısına 8 diyorum elenene de Evrim diyorum
-
Lan ayı orantısız güç kullanmış harbi bu ne yunus emre tüm gücüyle ayıyı itmeye çalışırken kaldırıp fırlatmış resmen cezaların adaletli verildiğini düşünmüyorum ayıcı olsam da. Eşit veya ayı fazla almalıydı :D
Şuletwitter
“Hikmet diskalifiye olmalı! Çok haklısın Yunus Emre 👏🏻 #SurvivorAllStar2022 https://t.co/otbYpCYfbV”https://twitter.com/sulenrrc/status/1491523539870093322 -
Hikmet yemreyi diskalifiye olmaya zorlamıştır. Yemre bu tuzağı bu sefer atlattı. Devlet başkanı ogeday her potaya yemreyi sokacak. Yemre eğer hitabetini kullanır ve biraz mağduriyet kasabilirse adem ve turabi gibi şampiyon olabilir. Fakat öfkesine yenilip zekasını kullanamazsa elenir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hangi kriterlere göre hesaplanıyordu ben kaçırmışım
-
Sosyal medya yıkılıyor Adem, Avatar falan varken yarışmanın başrolleri Hikmet Reis ve Yunus Emre şu an...
-
Yunus Emre itme hareketini gösterirken Hikmet Reis’in kendini itiyor diye yanlış anlayıp kavrayıp havaya uçurmasına patladım
-
İşte yedek gelecek mi o da var.Nagihan ve Evrim oynarsa ünlü kadınları gerçekten 3 oyunuda alır işler erkeklere kalır.Yedekten gelenler olursa onlardan biri elenir.
Furkanın elenmesine üzüldüm ya
-
Yunus Emre 120 kiloluk adamı çevirmiş üstünü yırtmış siz hala sarı papatya diyin durun bir de aynı siklette olduklarını düşünün Yunus Emre orda parçalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ilk haftalarda Hikmet'in elenmeyeceği bariz zaten. İlerisi için diyorum. Atıyorum yarışma ortalarında Kelcan-Yasin-Hikmet-Birsen potası oldu Hikmet gayette elenebilir. Adam performansım gelene kadar takımın güçlülerinin yanında durup abilik edeyim ondan sonra tek takılırım diye düşünüyor. En azından öyle düşünmeli çünkü Ogeday-Nisa-Berkan-Anıl falan bunlar kendi içinden birisini yazacağına Hikmet'i yazar. Gerçi Sude-Seda-Yağmur üçlüsü Nisa'ya karşı isyan çıkartabilir.
Bence Hikmet doğrusunu yapıyor bu arada. Abilik vs. ayağına paso Barış gibi yavaş adamlarla oynuyor. Düzenin bozulmasını istemiyor adam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X