Mertin çıkarıp masanın üstüne koymasına son 4 dakika. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Survivor 2022
Mertin çıkarıp masanın üstüne koymasına son 4 dakika. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün hedef 2000 mesaj hocam daha 200 oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en az 3 oyun oynayanlar arasında en düşük yüzdeliyi kabul edeceğiz hocam ilk tahminleri topladığım gün duyurmuştum 2 tane oynayıp sürgüne giderse ben dahil herkes kaybedecek |
Elveda Ayşıl kraliçem |
Hadi mert hortcore < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
konseyden önce seni yazacağız deseler konseyde bir araya gelip beni yazacaklarını yüzüme söylediler olmasın sonra |
Gereksiz derecede... |
![]() Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş.
Yaz Yağmurum (feat. Onur Betin) · Şehinşah · Şehinşah · Onur Betin · Ufuk Yıkılmaz · Onur Betin
Yaz Yağmurum
℗ Doğan Müzik Yapım
Released on: 2019-06-11
Auto-generated by YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=_p_zehTab3o&feature=youtu.be |
Batuhan elif barış diğerini bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Berna nasıl bir loser sın sen ya, millet senle tek tek muhatap olmak zorunda mı? sen nasıl evrim kezosu ile dostsan onlarda kendi aralarında öyleler. Millet senle niye sırrını paylaşsın? |
Panoroma sunucusu olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |