< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1210. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
Ayımızı özledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayıcılar olarak yarın haftaya mükemmel başlıyoruz ayımız için sinerji +++’ya yükleeeeeen...
-
Tüm KIYMETLİ dostlarıma İYİ GECELER DİLİYORUM
Gomez sen gene mi yaramazlık yapıyorsun
Bu yarışma kalitesi bizden daha mı iyi? göz gezdirdimde kıyafetler falanda iyi, bizde tutturmuşlar kappa tişörtü. Bu kadar iğrenç tasarımlı tişört yok. Sponsor diye insanlara bu leş kıyafetleri giydirmeleri gözlere yazık
-
-
-
DAYANAMIYORUM YUNUS EMRE BAŞKAN KRİZİNE GİRDİM YETER BAŞLA ARTIK
-
Tahmin oyununda haftanın en düşük 1 vs 1 galibiyet yüzdesini ve elenen yarışmacıyı soruyoruz son katılım : 20:00
-
-
O değil de Twitter’daki futbol tayfanın timeline’da hep Survivor var aranızda bu tayfadan olan var mı bizim Saten Reis’i falan paylaşıyorlar sürekli...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İlk dokunulmazlığı Gönüllüler almış mağdur reyiz 3te 3 yapmasına rağmen ayrıca sürgüne Birsen gitmiş Spoilera bakıp bakmamak sizin elinizde kızmayın sakın
-
Performansın bana uzak geliyor
Fikrimiz mi zıt
Fikrimiz mi zıt
Uzak geliyor bana performansın
Ahlakımız mı ayrı
berna - berna da hocam sağ tarafta en iyi performans var berna varken garip duruyor orası
-
Yaramaz GOMEZ
Hocam ardahan yarıştığı sezon da aynıydı başta iyi iken %40 civarına inmişti yüzdesi. Saydığım bütün isimler de o civarda zaten. Hepsi 36.40 bantında bitirdi. Ardahan 40 I bile bulamayacak göreceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X