|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (944. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Aleyna ç elenmez umarım iyi kaos çıkarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek kare 2 adam
Hocam adama direkt dokunulmazlık verdiler.Aynı sakatlığı sms’i düşük birisi yaşasa ne laf olurdu,Poyraz olunca sorun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: İsen BugaPoyraz sakatsa da oy vermeliydi adada değil mi? Yarışmacı değil mi?
Sakat değil hocam yaptığı hatalardan dolayı falakaya yatırıldı kuzu gibi dönecek
-
Reşat çok itici gitmeli
-
Doracığın yüzü düştü -
Aleyna Ç sonuna kadar haklidir. Kız sessizken ismi yazilirken analt bakalimda ayşe aleni kizla maytap geçerken kızı dışlarlarken sorun yoktu sesini çıkarınca mi kötü oldu şimdi ?
Kız takımının ne Dora dayımı ne Reşatı yazmaya maçası yetmedi. Yunus Emre yazan kızlar masumun başını kesmeye çalıştı. Halk bunu affetmez. Aslında gidip Reşatı yazmaları gerekiyordu o kadar tantanaya
Kızlar grubu oylarını böldü Dora ve Yunus Emre ye. Çok ilginç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Aleyna Ç sonuna kadar haklidir. Kız sessizken ismi yazilirken analt bakalimda ayşe aleni kizla maytap geçerken kızı dışlarlarken sorun yoktu sesini çıkarınca mi kötü oldu şimdi ?Bunlar istiyor ki biz her şeyi yapalım karşı taraf sesini çıkarmasın
-
Ahahahah,iyi de o maytap geçen Ayşe ile neden grup oldu derim ben de -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Çağrı adamdır.
BlackEagle03 çizilmiş.Dora gibi.
-
Blackeagle hocamın yokluğunda ispiyoncular temsili
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Ahahahah,iyi de o maytap geçen Ayşe ile neden grup oldu derim ben deÇünkü elenecekti hocam. Kendince adada kalmaya calisiyor. Aysegil kızı suan hem kullaniyor hem koruyor. Muhtemelen 2 haftaya elenecek zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Sakat değil hocam yaptığı hatalardan dolayı falakaya yatırıldı kuzu gibi dönecek
Alıntıları GösterNe hatası yaptı hocam ben izlemeye geçen hafta başladım öncesini bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBlackeagle hocamın yokluğunda ispiyoncular temsili
İspiyoncuların akbili elbet basılacaktır hocam, müsterih olunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öykü U. gidici
-
quote:
Orijinalden alıntı: İsen BugaNe hatası yaptı hocam ben izlemeye geçen hafta başladım öncesini bilmiyorum
Alıntıları GösterAcun şampiyon olacak diye getirdi hanzadenin piyonu oldu hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X