![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (924. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bundan sonra gönüllülerde hep kaos olur
-
-
-
Dayım operasyon yapmış yine izlemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
-
Poyraz ı yalandan sakatla
Takım birbirine düşsün , Acuna Reyting gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hanzade hakkaten kızlar erkekler zamanı yarışmacısı olacak tip tam
Begüm vardı bir böyle sms sisteminde kurduğu ilişkilerle haftalarca kalmayı başarabilen. Ama Begüm böyle net bir düşman oluşturmamıştı hiç, Hanzade düşmanlarına rağmen ilerliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Poyraz oy kullanamadığı için Hanzade de potaya girdi,yarın da kaybederler ve Poyraz yine olmazsa 2’şer aday daha çıkarırlar artık -
AGA DELİKANLI ADAM LAF TAŞIMAZ
BİRİSİNDE BİR KUSUR GÖRÜRSEN ONU SADECE YÜZÜNE SÖYLERSİN
BU ÇAĞRI DENEN ELEMAN DORA DAYIMIN LAFINI ALMIŞ EVİRMİŞ ÇEVİRMİŞ BEN BUNU NASIL KENDİ TAKIMINA YEM EDERİM HESABİ YAPMIŞ 2 HAFTA EN SONUNDA KENDİNCE BİR SEY SÖYLEYİP ADAMI TAKIMININ ÖNÜNE ATMAYA ÇALIŞTI
ÇAĞRI HARBİ TAM BİR İSPİYONCU BİR BOŞ KABADAYIYMIŞ .
DELİKANLI ADAM DEVAM EDER LAFLARI EĞİP BÜKÜP İNSANLARI ZOR DURUMA SOKMAYA ÇALIŞMAZ
ALAYINA GİDERİZ HİÇ SIKINTI YOK BURASI DİZİ SETİ DEĞİL SAĞA SOLA BOŞ HAVA GAZ OLANLAR DİZİYE BİZ BURDAYIZ
ALAYINA....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Poyraz neden oy kullanamadı? Acun işini biliyor yine
-
Bugün ağır makara oldu, iyi geceler herkese.
-
Bu kadar olay döndü ama muhtemelen ünlüler kaybederse gene Batuhan'ın ismini söylediği yarışmacı gidecek Boşuna komplo teorisi kuruyonuz
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03AGA DELİKANLI ADAM LAF TAŞIMAZ
BU ÇAĞRI DENEN ELEMAN DORA DAYIMIN LAFINI ALMIŞ EVİRMİŞ ÇEVİRMİŞ BEN BUNU NASIL KENDİ TAKIMINA YEM EDERİM HESABİ YAPMIŞ 2 HAFTA EN SONUNDA KENDİNCE BİR SEY SÖYLEYİP ADAMI TAKIMININ ÖNÜNE ATMAYA ÇALIŞTI
DELİKANLI ADAM DEVAM EDER LAFLARI EĞİP BÜKÜP İNSANLARI ZOR DURUMA SOKMAYA ÇALIŞMAZ
ALAYINA GİDERİZ HİÇ SIKINTI YOK BURASI DİZİ SETİ DEĞİL SAĞA SOLA BOŞ HAVA GAZ OLANLAR DİZİYE BİZ BURDAYIZ
ALAYINA....
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Bu kadar olay döndü ama muhtemelen ünlüler kaybederse gene Batuhan'ın ismini söylediği yarışmacı gidecekBoşuna komplo teorisi kuruyonuz
Bu hafta gönüllülerden kesin giden olur
-
Bugün bundan oldu
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03AGA DELİKANLI ADAM LAF TAŞIMAZ
ALAYINA....
Bravo hocam! Gaza gelip 50 sms daha salladım, her birine bravo hocam diye kabul mesajı geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X