Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.624.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• ünlüler takımı kadınlarda melis, gonca hariç hepsi tırt. bir iki oyun almaları, çenelerinin, realitylerinin iyi olması bu gerçeği değiştirmiyor.

erkeklerde ismail karnı tokken iyi, açken vasat. batuhan ve barış panik atak, sergen yok ve şu an için bana sorarsanız hayal kırıklığı, doğan barış dengesiz. yani hepsi tutarsız. çağhan kalmalı, bunlardan herhangi biri gitmeliydi. açık ve net. öyle olsaydı bile karşı takımın erkekleri yine de üstünler. açık ara hem de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

ünlüler kazandı bu market oyunu

Alıntıları Göster

Olmaz öyle şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöp Adam

ünlüler takımı kadınlarda melis, gonca hariç hepsi tırt. bir iki oyun almaları, çenelerinin, realitylerinin iyi olması bu gerçeği değiştirmiyor.

erkeklerde ismail karnı tokken iyi, açken vasat. batuhan ve barış panik atak, sergen yok ve şu an için bana sorarsanız hayal kırıklığı, doğan barış dengesiz. yani hepsi tutarsız. çağhan kalmalı, bunlardan herhangi biri gitmeliydi. açık ve net. öyle olsaydı bile karşı takımın erkekleri yine de üstünler. açık ara hem de.

Gonca'yı Merve olarak düzeltelim. Gonca'nın bütün istatistiği düz koşu parkuru sembolden geliyor. Ayrıca her oyun mutlaka Aleyna Çalışkanla başlıyor ki ona da birçok kez yenildi. Merve yine hep iyilerle oynuyor bugün 3 kere Ayşe ve Aleyna'yı aldı. Ama genel olarak Ünlüler takımının kızlarında beceriksizlik var. Meryem tek başına o açığı kapatıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Batuhan ağlıyor

• ZAYIFLAMAK UĞRUNA BU OYUNU KAYBETTİLER

MAĞDURUM

MAĞDUR BATUHAN

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 5 Mart 2021; 0:21:52 >
  • Poyrazın yanında Berkay ve Reşat da sakatlanmış Dokunulmazlık ta yok napsın Acun.

Kırmızılar Kızarmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 5 Mart 2021; 0:22:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuyan gene mayduy

• Gene basladi ayak tenisi sacmaligi. Zaten sezon bok gibi geçiyor elle tutulur adam reality yok bunlarla.iyice siviyor

• Konuşacak bir şey olmadığı için ekstra yok sanırım

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

katılmıyorum.

kritik hiçbir yarışmayı alamıyor. acun meryem den sonra devamlı potalı ve takım oyunları koyarak merve yi parlatmaya çalıştı. bu kadar avantaja rağmen yok. olmuyor.

ben merve nin iyi bir yarışmacı olduğunu düşünmüyorum. ecnebi diliyle overrated diyelim.

istatistik tablosu da bunu doğruluyor.

• 1-Basket oyunu koy,
    2-Poyrazı yalandan kenara çek
    3- SERGEN ile BERKAYIN takımını değiştir.

• Koskoca bölüm bomboştu
    Saçma sapan 2 oyun
    Sadece Dora dayımın verdiği realityler ve röpler iyiydi valla gerisi bomboştu

• quote:

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Konuşacak bir şey olmadığı için ekstra yok sanırım
    Ekstra Sakatlık var.
    Reşat Berkay
    Aleyna Ayşe yok 1 hafta
    başka çare yok yoksa Aç kalacak kırmızılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Hayir hocam halk ünlüler geberse dönüp bakmaz bakmasinda zaten hazırız güçlüyüz ünlüyüz mağduriyete yer yok

Alıntıları Göster

Aynen hocam gönüllüleri fakir sanıyorlar California'da okuyan gönüllüleri diğerleri hadi futbolcuyu geç güreşçi falan bilek gücüyle bugüne gelmiş insanlar bizim millet bir tuhaf

• quote:

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Konuşacak bir şey olmadığı için ekstra yok sanırım

kazadan dolayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

bu senenin çakma mağduru Batuhan nam-ı diğer Mağdurhan, tam sana göre :P sen genellikle mağdurları desteklersin

Alıntıları Göster

Aynı senaryoyu izlemeye devam diyorsunuz yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöp Adam

katılmıyorum.

kritik hiçbir yarışmayı alamıyor. acun meryem den sonra devamlı potalı ve takım oyunları koyarak merve yi parlatmaya çalıştı. bu kadar avantaja rağmen yok. olmuyor.

ben merve nin iyi bir yarışmacı olduğunu düşünmüyorum. ecnebi diliyle overrated diyelim.

istatistik tablosu da bunu doğruluyor.

Ben de buna katılmıyorum. 2 haftadır 2 tane basket atışı varsa 3 günde bir halka atışı var. Her market oyununda halka atışı oluyor ki onu en iyi yapan isim Ayşe. Sembol oyununda da hep disk atışı var Gonca ilk sembolü diskte aldıktan sonra 2 kere daha disk atışı koydular. Çok net biçimde Gonca'ya çalışıyorlar özellikle Gökhan panoramada Gonca'yı övdükten sonra. Sembol oyunu fikstürünü de inceleyin orda da fikstür hep Gonca'ya çalıştı. Ya Öyküyle başlıyor ya da İlaydayla başlayıp 2. turda hiç yarışmamış Merve ya da Melisle eşleşiyor ki atışı denemeyen isimler.

Açık arttırmada halka bu hafta ilk ödülde yine halka açık arttırmadan 2 hafta önce yine halka. Bu halka atışı kesinlikle incelenmeli her sene en çok olan atış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Mart 2021; 1:41:53 >

• 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.