< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (864. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Adam Yunanları atış esnasında baskı altına almak için Yunanca kelimeler öğrenmişti. Bu psikopatlığı yapacak başka bir psikopat yoktur survivor tarihinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yılın en yıkık hareketi olabilir hocam. Survivora şov programına katıldığının farkında olan adamlar lazım. Şahsen survivora sonradan katılsam koftiden milyon tane olay-kaos çıkartıp birkaç hafta kalmayı garantiler o arada da oyun performansımı arttırıp hatalarımın unutulmasın beklerdim. Ama aldıkları adamların %90'ı eksi iqlarda olduklarından düşünemiyorlar böyle şeyleri.
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBu yılın en yıkık hareketi olabilir hocam. Survivora şov programına katıldığının farkında olan adamlar lazım. Şahsen survivora sonradan katılsam koftiden milyon tane olay-kaos çıkartıp birkaç hafta kalmayı garantiler o arada da oyun performansımı arttırıp hatalarımın unutulmasın beklerdim. Ama aldıkları adamların %90'ı eksi iqlarda olduklarından düşünemiyorlar böyle şeyleri.
Bu takla atarak oy alacağını zannetti
Ütopyadaki taklacı güvercin Bahadır abisine mi özenmiş hocam? Biri de Türkan Abla gibi yalandan bayılsın da tam ütopya olsun program.
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Aşkımı kaybetmişim
Sordum sordum bulan yok- Popstar Abidin
-
Walking chaos -
katılıyorum. baran reality nin kralını yaptı ama sonuç ortada.
-
en düşük 5 bin, en yüksek 10 bin. açıklanmıştı rakamlar.
-
Eyyyy Türk milleti 1.yaptığın kıza bi bak bi baaaak bi baaak baaak baaak
-
survivor'un en taşıydı. net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 3 Mart 2021; 21:10:42 > -
Videonun bozuk olmayan hali yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndsurvivor'un en taşıydı. net.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Eyyyy Türk milleti 1.yaptığın kıza bi bak bi baaaak bi baaak baaak baaak
https://www.instagram.com/p/CL9YMlfnoFo/?igshid=1km8her11gg8a2000Lİ+TİKTOKÇU+VAROŞ+AYŞE
#tiktokcuayse
Kızlar kafaya koymuş Poyraz ve Reşatla sonuna kadar uğraşacaklar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Kızlar kafaya koymuş Poyraz ve Reşatla sonuna kadar uğraşacaklar
DAYIM ARADAN SIYRILACAK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03DAYIM ARADAN SIYRILACAK
Alıntıları GösterDayım soluğu kızların yanında alırsa şaşırmam hocam eskiden ittifak yapıp Sancakayı yemişlerdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dayım soluğu kızların yanında alırsa şaşırmam hocam eskiden ittifak yapıp Sancakayı yemişlerdi
Alıntıları GösterDayı bu o an canı ne isterse....
Bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X