|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (668. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Acun'un Çeşme'deki evinde Adem ile birlikte uzun süre takılıp 2018 sezonunu dizayn ettiği bir dönemde mağdur reisin korkulu rüyasının çağrılmaması
gayet normal
Hilmi Cem biraz hazırlanıp gelse yine mağdur olurdu da hadi neyse. Asıl kendinden çok hazırlayıp gönderdiği tipler sinir bozuyor yıllardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 21 Şubat 2021; 20:46:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Acun'un Çeşme'deki evinde Adem ile birlikte uzun süre takılıp 2018 sezonunu dizayn ettiği bir dönemde mağdur reisin korkulu rüyasının çağrılmaması
gayet normal
Hilmi Cem biraz hazırlanıp gelse yine mağdur olurdu da hadi neyse. Asıl kendinden çok hazırlayıp gönderdiği tipler sinir bozuyor yıllardır.
Exxende diziye başlıyormuş Adem
Konusu nedir hocam evinde tüplü tvsi olan mağdur genç mi?quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Exxende diziye başlıyormuş Adem
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlem tamamlandı.
Hilmicem yıllarını verse o karakterle yine finale gidemezdi,kusura bakma. -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Konusu nedir hocam evinde tüplü tvsi olan mağdur genç mi?
Alıntıları GösterFakir ama gururlu bir delikanlı hocam
Edebiyat ile ilgiliymiş. (Hadi şakayı size bırakıyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
İşlem tamamlandı.
Hilmicem yıllarını verse o karakterle yine finale gidemezdi,kusura bakma.2015 neyse de 2018'de öyle saçma şeylere girişmedi, fazla sessiz kaldı ama. Adem sonradan kendi demişti 'sezon başladığında favori bence oydu' diye.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Konusu nedir hocam evinde tüplü tvsi olan mağdur genç mi?
Alıntıları GösterÖzel eğitim zor gelmiş hocam nasıl mağdur olunur konulu belgesel çekeceklermiş
-
Murat’dan uzak durması başlı başına saçmalıktı. -
Nasıl sms kasılır, mağdur olurken bayılma, ağlama, kafanı aşayığa eğme nasıl yapılır, tuttuğun balığı hasımlarına sunmak isteyip kabul görmeyince nasıl kavga çıkartılır?quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Özel eğitim zor gelmiş hocam nasıl mağdur olunur konulu belgesel çekeceklermiş
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anlat bakalımdan sonra edilen kavgayı konsey öncesi verirlerse yok artık
-
Batuhan ağır s*ctı -
Konseyde Batuhan: Öykü öyle diyorsa öyledir
Ada röportajında Batuhan: Öykü yalan söyledi orada beni zan altında bıraktı Allahım nasıl yalancı bi insan inanamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 21 Şubat 2021; 21:1:52 > -
Çok klişe bir taktik. Bu acemilikle 2. bile olamaz. -
Adem en azından lafının arkasında duruyordu, Batuhan konseyde kedi röportajda aslan kesilme adetini Barış'tan öğrenmiş.
Konseyde hoşgörü triplerine giriyor, röportajda 1 hafta önceki olayı yarım saat konuşuyor
-
Dora dayımlık mevzu oldu mu gerisi hikaye
Reşat yapmaz diyemem de ortada görüntü yokken her şeye inanamam. Ayşe kendi de Aleyna Ç'yi aşağılamıştı ama bundan bahseden de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Reşat yapmaz diyemem de ortada görüntü yokken her şeye inanamam. Ayşe kendi de Aleyna Ç'yi aşağılamıştı ama bundan bahseden de yok.Aklıma Barışın dondurmaları yerken görüntüsü yok inanmıyoruz diyen bmyfc geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aklıma Barışın dondurmaları yerken görüntüsü yok inanmıyoruz diyen bmyfc geldi
Alıntıları GösterAsıl hırsızlık değil de Yunus Emre başkanın dondurmasından da yediği görüntüler yok muydu acaba. Ben mi karıştırdım
Aleyna da bu saflıkla Ayşe'nin arkasında kalır hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X