|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (482. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ortega reis haberleri gerçek mi ya? Ne olur gerçek olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle diyorlar valla ben de internette gördüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Pikachu da gelmeliHeri Potter da gelmeli hocam
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Heri Potter da gelmeli hocam
Alıntıları GösterMennan gelmeli hocam. Rabbim Dora dayımı şampiyon olsun diye yaratmış yeööaaaav demeli.
Yine şaşırtmadı 0 çekti kral.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Hanzade başkan bugün kaç oyun kazandı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66FMennan gelmeli hocam. Rabbim Dora dayımı şampiyon olsun diye yaratmış yeööaaaav demeli.
Alıntıları GösterÇocuklar duymasın Şükrü de gelsin hocam
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Çocuklar duymasın Şükrü de gelsin hocam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterAcun RTÜK kızar diye çıplak yarıştırmamış hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayşe'yi parkura gömüp cevap burada verilir parkurda diyen kraliçe Merve bundan sonra seni destekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ayşe'yi parkura gömüp cevap burada verilir parkurda diyen kraliçe Merve bundan sonra seni destekliyorum
Bravo hocam ilk defa düşüncelerimiz aynı. Kız gayet mütevazi hızı normal atışları iyi çirkeflik yok kendini gayet iyi ifade ediyor. Epeyi artıları var.
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxBravo hocam ilk defa düşüncelerimiz aynı. Kız gayet mütevazi hızı normal atışları iyi çirkeflik yok kendini gayet iyi ifade ediyor. Epeyi artıları var.
Alıntıları GösterHangi yarışmacılarda farklıydı ki hiç hatırlamıyorum? Bu sene Meryem ve Merve. Geçen sene Elif. Ondan önce Seda daha önceki sene Nagihan. 2017 Ogeday 2016 ise Serkay. Hikmet dışında da son 3-4 senedir erkek yarışmacılar hiç iyi değil tutacak isim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Şubat 2021; 3:50:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Çocuklar duymasın Şükrü de gelsin hocam
Alıntıları Gösterçocuklar duymasın şükrü çaycı hüseyinin yanında promosyon veriliyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterHOBİ NİYETİNE ÖLÜYOR KRAL
-
Bu arada Youtube'da Gönüllüler takımında herkes Dora dayıya hak vermiş
Dora dayı ve Yunus Emre Gönüllüler takımında sevilen 2 kişi diğerlerinden nefret ediyorlar
-
Bu kafayla mavi takım kırmızıyı zor potaya koyar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abdullah hocanın konseyde takım kararına uyuyorum deyip öyle hareket etmesi normal de ondan sonra 'Duygu'dan rahatsız arkadaşların artık performans göstermesi lazım, bahaneleri kalmadı' demesi biraz komik. Hanzade (ilk gitmesi gereken kişi artık) hariç diğerleri oyun kazanan isimler zaten
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Abdullah hocanın konseyde takım kararına uyuyorum deyip öyle hareket etmesi normal de ondan sonra 'Duygu'dan rahatsız arkadaşların artık performans göstermesi lazım, bahaneleri kalmadı' demesi biraz komik. Hanzade (ilk gitmesi gereken kişi artık) hariç diğerleri oyun kazanan isimler zatenhocam orada yeğenlik performansından bahsediyor. Ben dayınız olarak işinizi halettim, sıra sizde diyor. Özetle biat etmeyen gidecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X