Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.631.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Program o kadar az izleniyor ki ergen Aleyna eş dost oylarıyla 4. olmuş  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Bravo hocam.

Alıntıları Göster

hocam siz nasıl alıntıladınız ben alıntılamak istediğimde bu kullanıcı mesajlarını alıntılayamazsınız diyor.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Gecen sezon Parviz'in elenmesinde ki konseyin bir benzeriydi. Parviz'i soylesin diye bir sonraki hafta elenen kiz (ismini hatirlamiyorum) SMS birincisi/ikincisi cikip Parviz'i soyleyip yollamisti. Burada da Dora'ya asist yaptilar ama ilk basta mirildanarak Steven diyecegim demesine ragmen, orada Poyraz'in mudahelesiyle sanirim dondu Resat ismini verdi. Steven ismini soylese yolcu Steven'di ki bence asisti yapanlarda! bunu istiyordu. Steven performansi iyi, hizi belkide bugune kadarki en hizli yarismaci... ama reytinge katkisi nedir ne degildir ona bakarlar sanirim!!! Bence birlesme oncesine kadar Dora'ya bir iki asist daha yapacakalrmis gibi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66F

hocam siz nasıl alıntıladınız ben alıntılamak istediğimde bu kullanıcı mesajlarını alıntılayamazsınız diyor.

Alıntıları Göster
    Sizi engellemiş olmalı hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster

dora dayım ne güzel de ironi yapıyor

• Doradan çok hazmetmiyorum hayrettin gibi acunun hafiyesi gibiler belki yanılıyorum. Fakat doranın 2. olması ile fazlaca gruplaşma nın önüne geçilir diye düşünüyorum. Eski Aleynanın gerçek yüzü şimdi.belli olacak.
    Poyraza yemek ısmarlamalar güçlü olmasını dilemeler, eğer Doraya yanaşırsa aleyna en sinsi kız olarak tarihe geçer.

• ulan duyguyu nasıl yediniz lan, ''reşatsın sen, sen reşatsın, evet çok iyi reşatsın sen'' bunu duyunca koptum tam makaraydı kız

• Dora dayı daha ilk haftadan Poyraz'a çok profesyonel diyerek tespiti yapmıştı. Her gün haklı çıkmasına bayılıyorum Dora dayının  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Şubat 2021; 18:15:26 >
  • Pabucumun kaptanı Reşat da Çağrı'nın kendisine abi denmediği için kızmasına laf ediyor ama dün aynı naneyi kendisi de yedi. Çocuk gibi trip atıyor. Şu adamı artık kaptan seçmesinler.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Hocam Poyraz şampiyon oldu bile ne diyorsunuz
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Batuhandır o

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Hocam Poyraz şampiyon oldu bile ne diyorsunuz

Dora dayı demek istediniz herhalde hocam. bu yorumunuzu çaycı hüseyin görseydi üzüntüden vefat ederdi, belki etmiştir bile..

• Dora dayı yaptığı stratejilerle yavaş yavaş Hüseyin problemini çözüyor çözmeye de devam edecek..

• Bugün Dora dayı yok...

• Sosyal medyada Poyraz hakkında olumsuz yorumlar artmış.

Mutlu edici.

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.