Bildirim
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (465. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
-
Katılıyorum. Bir tek Poyraz doğru davrandı bence.
-
Aynen, aynen. Elensin gitsin çok durdu zaten. -
Poyraz favorim di ama bu akşam yaptığı hareket çok ayıp yakışmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
Bundan sonra omurgalı poyrazı tutuyorum diğerleri gibi yalandan vedalaşmadıOndan olsa olsa dalak böbrek olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: shortmannn
Yalnız şunu söylemek zorundayım. Dora dayı survivora gelmeden sponsor almış gibi. İnstada 2 büyük sayfada reklamlarını gördüm zaten birini de atmıştım buraya.
Yarışmayı da fazla izleyen olmayınca Dayımız 2. oldu.
Böyle bi olay da var benceEN BÜYÜK SPONSORU BİZ YEĞENLERİYİZ HOCAM
İsmail Poyraz'a yenile yenile buyur sen kazan diyor, o da böyle saçma hareketlerle lütfen sen al diyor. Sarılırsam ikiyüzlü bir hareket olur demiş olabilir ama seyirci gözünde nasıl gözükeceğini hiç düşünememiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 3 Şubat 2021; 0:55:47 >
Akbilspor olarak Dora dayının yanındayız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk kural saygı diye çığırtan saygısız gözlüklü kolej bebesi seni. Akbilin basılacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metzkardeş kendisi vefat etti yalnız. ayıptır...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03EN BÜYÜK SPONSORU BİZ YEĞENLERİYİZ HOCAM
Alıntıları GösterDora'nın patates Hakan'ın arkadaşı olmasına ne diyorsunuz hocam
Hocam bu kuraldır, elenen isim sarılmamayı seçebilir ama diğer yarışmacılar bunu yapmamalı, herkes Duygu gitsin diye plan yaptı ama kız, mutsuz ayrılmasınlar diye herkese sarıldı. Duygu, Poyraz'a sarılmamayı seçebilirdi ama alçak gönüllülük yapıp herkese sarıldı, Poyraz'ın bunu yapması hiç hoş olmadı. Sonuçta kız adaya veda ediyor, artık göremeyeceksin zaten, çıkınca görüşmezsin olur biter, ama vedalaşmaması ayıp gerçekten. -
-
İsmailin pili bitti, erkeklerde takımı sırtlıyor arada bir batuhan , Sergen nadir.
Adam hep 2 de 2 vs yapıyor kas harcıyor birde kaybetmeye hiç tahammülü yok komodo ejderin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Dora'nın patates Hakan'ın arkadaşı olmasına ne diyorsunuz hocam
Alıntıları GösterPatates herkesle arkadaş hocam yapacak bir şey yok ada dışında pırıl pırıl heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X