Reşat'a karşı nötrüm şuan hocam. Renkli kişiliğinin yanında kibir ve kasvet ordusuyla mücadele etmek için sağlam bir irade, çelik gibi bir sinir ve mangal gibi bir yürek gerekir. Zamanla göreceğiz hocam.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (42. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hanzade hanımefendi kazanacak. Müsterih olunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin olmakta fayda var 3-5 haftaya görürüz yüzlerini
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Hanzade hanımefendi kazanacak. Müsterih olunuzHocam üzgünüm ama Hanzade survivordan ilk elenen kişi olur gibime geliyor
Fragmanı izledim çok tırt olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctHocam üzgünüm ama Hanzade survivordan ilk elenen kişi olur gibime geliyor
Alıntıları GösterAcun torpil yapmaz mı diyorsun hocam? O kadar Acun medyayla çalıştı etti kız. Bence gönüllüler Hanzadeyi ünlülere gönderecek, Hanzade hanımefendi de mağdur olacak. Sanmam ilk eleneceğini
daha bismillah 1.bölümde sakatlama ağlama başlamış
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Fragmanı izledim çok tırt olmuş.Hocam harbi ya daha berbat olamazdı . Parkurlar bile tırt . Herkese aynı t shirt falan vermiş bide .
beklediğimden daha berbat hevesim kalmadı
Acundan ve çakma programlarından hazzetmem ama Taner Tolga Tarlacı'yı Survivor'a getirsin ,bütün bölümlerini izlemeyen şerefsizdir .
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceAcun torpil yapmaz mı diyorsun hocam? O kadar Acun medyayla çalıştı etti kız. Bence gönüllüler Hanzadeyi ünlülere gönderecek, Hanzade hanımefendi de mağdur olacak. Sanmam ilk eleneceğini
Alıntıları GösterHocam torpilde bir yere kadar ünlülere geçse de ömrü yine uzun olmaz baskın bi tipe benzemiyor halkta da pek karşılık bulmaz bence
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Fragmanı izledim çok tırt olmuş.Fragman vasat olmuş Acun montaj ekibini yenilemeli acil
Daha ilk bölümden gönüllülerden biri ünlülere geçiyor.
Şaka gibi program -
Yollayın ünlülere İlayda’yı. Eleme derdine düşmezsiniz en azından -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Yollayın ünlülere İlayda’yı. Eleme derdine düşmezsiniz en azındanİlayda başkanı yedirmeyiz hocam . Şeker yüklemesi yapacak daha bize
Sonunda yarışmacıları suya atıp karaya ulaşmasını sağlamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragmandan hiçbir sey anlamadik neydi bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sezon bol bol exxen reklamı izleriz exxenvivor bizi bekliyor ona göre izleyin
fragmana bak. exxen ekibinin fiyaskolarından sonra montajcılar da çöp. devlet dairesinde daha az eş dost liyakatsiz torpilli vardır. acur iyice saldı bu işleri.
-
Acun sanki öylesine çekmek için survivor çekiyor gibi . Hiçbir şekilde özen gösterilmemiş . Fragmandan bile belli oluyor . Oynattığı oyunlar zaten komedi .
Tv işini iyice saldı galiba acun . Sırf eğlence için çekiyor survivoru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X