Yok hocam keşkül üstadı diyorum ya Mehmet şefte yapar ama tanıtıma çağrılan kadar yapamaz. Ülkeyi temsil edecek sonuçta en iyiyi oraya götürmüşler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
Yok hocam keşkül üstadı diyorum ya Mehmet şefte yapar ama tanıtıma çağrılan kadar yapamaz. Ülkeyi temsil edecek sonuçta en iyiyi oraya götürmüşler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bari siz bilseydiniz ya Badem unundan 1 saat karıştırılarak yapılır bu keşkül < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mahsus mu yapıyorsun Ertem hayır yani sinirleniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Söylentilere göre Erdi Başkanın belgeseline parası yetmemiş Acun'un. O olmayınca Mesut Özil'e dönmüş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diğer tahmininiz de Yattara mı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gebertirim !! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Delikanlı adam kupa alır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 27 Ocak 2021; 23:13:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O yöntemlerle balık yakalamaya çalışacakları kadar aç kalmıyorlar ki hocam benden iyi besleniyorlar genelde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|