< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (366. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
2016 da takımında başka bir alfa karakter olmadığı için Atakan çok öne çıkmıştı şampiyonluğu neredeyse yarışmanın ortasında kesindi ancak 2017 senesinde çok fazla ana karakter vardı o yüzden 2017 diyorum
-
2017'den bahsederken gorili unutmayalım lütfen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceLider ve babacan olan adam önce çocuklarım derdi hocam.
Alıntıları GösterERDİ BAŞKAN sırf duruşu uğruna kibir ve kasvetin yaptığı pilavı bile yemiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017. Erdi berna sadin anil goril volkan gökhan eser west tuğce melis adem sabriye serhat sedat ilhan falan 10 numara kadroydu 2 taraftada çok iyi ada hayati vardi
Erdi baskan Cumali Yunus Emre başkanı beraber izlemek isterdim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03ERDİ BAŞKAN sırf duruşu uğruna kibir ve kasvetin yaptığı pilavı bile yemiyordu
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 senesiyle ilgili yorumlarınıza katılıyorum yarışmacılar bazında en farklı karakterlerin oldugu seneydi ve idea ediyorum tv 8,5 da yayınlansa 3 reyting alır
-ne bakıyorsun
sana mı sorucam nereye bakacagımı
-bana öyle gıcık gıcık bakma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Yarışa çıkacağım ihtiyacım var diyor.
Alıntıları GösterSanki babasının hayrına yarışıyor çıkma o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR72017'den bahsederken gorili unutmayalım lütfen
Eser West’i de unutmamak gerekir. 1 ay kaldı ama damga vurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Sorma hocam merağımdan bi bakayim dedim açtım konuyu bi Çarşamba günü sadece öğlen 1-2 arası 5 sayfa mesaj saydımŞimdi yeni bölüm akşamları toplam 4-5 sayfa oluyor olmuyor
O zamanlar üni zamanıydı fazla izleyemiyordum foruma da giremiyordum şimdi emekli dayılar gibi akşam işten eve gelince yatana kadar izliyoruz, bir taraftan da forumda takılıyoruz yapacak bir şey yok
Alıntıları Gösterhahaha son paragraf son 5 senedir hayatımın özeti olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Karşında sedat yok senin
Kimsenin hakkını yemem kimseyede hakkımı yedirmem
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Bugun eski survivorlara baktimda kafamdaki ilk bes yine değişti
Allstar>survivor 2017>2016>2011>2020
2020 yerine 2012 de olabilir2020 sadece 2019'dan iyidir. Hatta Wipe Out > Survivor 2020
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceEser West’i de unutmamak gerekir. 1 ay kaldı ama damga vurdu
Alıntıları GösterEser başroldü onu unutmak mümkün mü? Ama Goril olsun Gökhan olsun Elif olsun onlar bile kaos çıkaracak potansiyeldeydi. Berna ve Erdi de Gönüllülerin realitesini apayrı bir seviyeye çıkarmıştı. Çok özledim o seneyi.
-
Bilmediğin bir şey var Ser hat!quote:
Orijinalden alıntı: zorradamKarşında sedat yok senin
Kimsenin hakkını yemem kimseyede hakkımı yedirmem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz3922020 sadece 2019'dan iyidir. Hatta Wipe Out > Survivor 2020
Alıntıları Gösterdediğim gibi 2020 aşırı uzun bir sezondu ama 1 aylık bir dönemi çok keyifliydi sadece o dönem o kadar ilgi vardı ki allstardan sonra o kadar katılımcıyı ilk kez gördüm forumda sırf o 1 aylık dönemle 2020 konusu 100k mesajı geçti ama komplesine bakacak olursak 2010 kızlar erkekler mesela 2020den çok daha iyiydi her hafta hakan dokunulmazlık alacak mı diye heyacanla beklerdik yeniler bilmez survivor eskiden sadece haftasonları yayınlanırdı hey gidi hey
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam2017 senesiyle ilgili yorumlarınıza katılıyorum yarışmacılar bazında en farklı karakterlerin oldugu seneydi ve idea ediyorum tv 8,5 da yayınlansa 3 reyting alır
-ne bakıyorsun
sana mı sorucam nereye bakacagımı
-bana öyle gıcık gıcık bakma
Sadin Havuç u parkurda gömer ve sevincini yapar;
-Hehehehheeeyyytyt
Havuç:-Bağırma ulan orangutan
Sadin:-Halkın pehlivanı efendi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Serhat Akın vs Eser West kavgaları müthişti.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Eser başroldü onu unutmak mümkün mü? Ama Goril olsun Gökhan olsun Elif olsun onlar bile kaos çıkaracak potansiyeldeydi. Berna ve Erdi de Gönüllülerin realitesini apayrı bir seviyeye çıkarmıştı. Çok özledim o seneyi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X