KAZANDIK ULAAAN DEMEK Kİ DAYIM ELENMİYOR HEMDEM YANILDIII |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2991. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
kaleyna çöpünün hala elenmemesi skandaldır
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7KAZANDIK ULAAAN DEMEK Kİ DAYIM ELENMİYOR HEMDEM YANILDIII
hemdem adresi nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aleyna geçen seneki pota gizem gibi aynı. Hiçbir yeteneği yok sadece oturur şarkı söyleyip mağdur okur. Dayı zaten komando luğunu da gösterdi. O kadar geriden gelmesine rağmen güzel sayılar aldı. Kırmızı takım tam lozere döndü. Berkay olmazsa tarihi fark yerler o derece.
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeacehemdem adresi nedir
Alıntıları GösterTwitter @1hemdm
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi bizim dayıya attığımız oy ile kezban aleynaya oy atan dağdaki abaza çobanın oyu bir mi sayılıyor. Büyük haksızlık.
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7KAZANDIK ULAAAN DEMEK Kİ DAYIM ELENMİYOR HEMDEM YANILDIII
yok onu instagram sayfalarını yemlemek için yapmış
doranın elenme ihtimali hala çok çok yüksek
-
Halen izleyen var mı bu çöp sezonu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komando Dora dayının tecrübesiyle gelen 6-1'lik seri
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498yok onu instagram sayfalarını yemlemek için yapmış
doranın elenme ihtimali hala çok çok yüksek
Alıntıları GösterHocam böyle kişilerin de bilemedikten sonra yemleme demesi kadar itici bir şey yok. Bilemedi işte sallıyor muhtemelen 7-5 olduğunda kırmızıda mı diye cevap veren kişilere evet falan demiştir. Geçen seneden biliyorum yanıldığında pek kabul etmiyor. Tarkan tek doğru bilgiyi veren kişi o asla yanılmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
bilirsen helal reis
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Halen izleyen var mı bu çöp sezonu?DAYIM gidene kadar burdayız tek başına realite veriyor Acun DAYIM'a en iyi restoranda yemek ısmarlayıp şık bir yerde parti düzenlemelidir.
-
Ana dayının iyi niyeti uğruna bile kalmamız lazım
-
Ayşe çok boşsun
-
Murat konuşurken aşırı tilt oluyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dora dayı elense de izlemeyi bıraksak
-
3te 1 şansı var zaten :)) ben de dora elenecek %100 diyorum dora elenirse helalimi isterim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X